איחור במחזור

ר ו ב י ק

New member
איחור במחזור

האם מישהי באמת יכולה לתת לי סיבות לאיחור במחזור אשר אינן הריון? המחזור הקודם שלי איחר והגיע אחרי 54 ימים. לאף אחד אין תשובה עניינית ומספקת. אשמח לקבל תשובה. רוביקית

ביוץ מאוחר/חוסר ביוץ

אם את יודעת ברמת וודאות סבירה (בדיקת ביוץ, חום השחר) שהיה ביוץ, גשי לרופא לקבל כדורים להבאת המחזור. אם את שואלת מה הסיבות לחוסר ביוץ/ביוץ מאוחר, יש המון סיבות, החל בלחץ נפשי, דרך ציסטות ועוד 'בעיות מכאניות' וכלה בבעיות הורמונליות- ובכל ניתן לטפל, רק צריך להיות מודעת. מקווה שבחודש הבא יהיה יותר טוב

ר ו ב י ק

New member
תודה רבה על התשובה! התגובה שלי מעט ארוכה...

האמת שאני די בלחץ. המשפחות שלנו ממש משגעות אותנו " מה עם ילד" ואתם נשואים כך וכך ועוד. אני לא יודעת אם זה המקום לפרוק את זה אבל זה מטריף אותי.. עברתי את כל הבדיקות האפשריות ובדיקה לפני כשלושה שבועות אשר שללה בעיות פנימיות. תוצאות של בדיקות דם תקינות. אני לא יכולה לבצע חישובים כאשר המחזור שלי לא סדיר מזה כשלושה חודשים. המתח והלחץ מהאי וודאות מתישים. בחודש שעבר היינו בטוחים שאנחנו בהריון וקניתי בערך את כל הבדיקות האפשריות וגם עברתי בדיקת דם וגיליתי שאינני בהריון. מנסה לשמור על אופטימיות ולהמשיך לחייך למרות הלחץ הזה. בעלי מבין ומתחשב,אמנם, אבל משום מה את כל השאלות של הקמת משפחה מפנים אליי ונמאס לי למצמץ בעיניים עם תשובה סתמית. תודה על התמיכה של הפורום הזה, אין לכן מושג כמה שאני נעזרת בו, אע"פ שאינני נחשפת לעיתים קרובות. שבוע טוב ומוצלח..

כתומה30

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

באמת יכול להיות מלחיץ (-הסביבה) ולא נעים כשאין משהו לענות. כמו שכתבו לך, לחץ עלול להיות סיבה לאי סדירות של מחזור. אני מציעה לך לעשות שני דברים: 1. למצוא דרכים לנפנף את המשפחה מהעניין, בין אם לומר משהו, או לבקש ממישהו שיאמר בשמך (נניח האיש למשפחה שלו, אחות שלך או משהו כזה למשפחה שלך, משהו בסגנון), או לעשות איזה משהו בינך לבינך שיאפשר לך לקחת אחרת את הזימזומים סביבך (וזה לא פשוט, התופעה מוכרת...) או לחילופין לעשות משהו עם עצמך שעוזר לשחרר לחצים ולהרגיש יותר נינוחה (מיוגה, דרך אירובי, חוג פיסול וטיפול פסיכולוגי... מה שעושה לך טוב). 2. לעשות משהו כדי לזהות את הביוץ שלך - זה יכול להיות מעקב הפרשות בשילוב חום השחר, ו/או שימוש בערכה קנויה. חוץ מזה לא כתבת אילו בדיקות דם היו תקינות - יש הרבה סוגים... אם לא עשית פרופיל הורמונלי עדיין - יש מקום להתעקש על זה (עושים ביום ה- 3-5 לווסת אז כדאי להצטייד בהפניה מראש). לצערי יש רופאים שלא מפנים לזה בזמן (לעניות דעתי, כמובן).

אהה../images/Emo70.gif בדיוק המקום לפרוק../images/Emo24.gif

תופעה מוכרת. ורגע- מה הרופא אומר?

אפונענע

New member
טוב, זה באמת לא מוסיף ../images/Emo24.gif

אבל אני ממליצה לך מ-א-ו-ד לבעוט את כל המתעניינים והמתעניינות על שאלותיהם החצופות. הרחם והשחלות שלך אינו עניין לאיש בעולם מלבדך ולמבד בן זוגך. אם קשה לך להיות וולגרית ובוטה (צר לי, לפעמים רק זה עוזר), פשוט אמרי שכרגע אינכם רוצים ילדים. מעצבנים אותי אנשים כאלה ... (אני מצטערת, זאת המשפחה שלך, אבל זה בעיני גובל בחוצפה).

כן, בדיוק עכשיו שואל אותי פה מישהו

בעבודה "נו, איך חיי הנישואים??? (נשואה שנה וחודשיים), מה עם איזה תינוק??"!!!!!!!!!!!!!!!! אמרתי לו "הזמנתי אחד באינטרנט-הוא בדרך".......
אוףףףףףףףףףף, איזה חוסר טאקט

למעלה