איזי אנרגיה מחר כדאי לשים לב!!!

מצב
הנושא נעול.

היום תיקנה יפה מאוד את הירידות מהבוקר מתוך מחזור גדול יחסית.

הקטלני10

New member
דרך אגב יש מבצע במעריב69שקל לחודש

איזי אנרגיה סכנת נפשות 900מליוןנקוב
יש כעת לאחר הנפקת הזכויות מעל900מליון נקוב זה כמו בגבעות עולם.
לחצי שנה מחיר נמוך ב90% מידיעות אחרונות שלוקחים110שקל לחודש. עופר נמרודי יצא סבבה במבצעים חמים ומתוקים.

קטלני תחליף שם כי לא מתאים לך

לחצי שנה מחיר נמוך ב90% מידיעות אחרונות שלוקחים110שקל לחודש. עופר נמרודי יצא סבבה במבצעים חמים ומתוקים.
קטלני תחליף שם כי לא מתאים לך
כי לא מתאים לך ככה לפחד אלא שכנראה הפסדת שם הרבה כשהמניה היתה בגילגול הקודם שלה.

החישוב של האחוזים שעשית מזכיר לי את

החישוב של האחוזים שעשית מזכיר לי את
הבדיחה על הבאסטיונר המיליונר שנפגש עם המורה שלו לחשבון מהיסודי. המורה אומר לבאסטיונר: כל הכבוד שאתה כל כך מצליח, לפי ההישגים שלך בחשבון לא הייתי מאמין עליך. הבאסטיונר אומר למורה: אתה צודק, אבל בעסק שלי זה חשבון פשוט ולא מסובך. אני קונה ב-10, מוכר ב-20, וזהו, אני מבסוט, את ה-10 אחוז רווח שלי כבר עשיתי.

lernery

New member
יאללה מוריס יאללה

יאללה מוריס יאללה
מעריב מניה ברזל!!!!

גידעון אתה מכיר אותי

חכם אתה סתם לוקח סיכונים
גם אם היא תעלה זה עדיין הימור
גידעון אתה מכיר אותי
אני לא משקיע לפי סולידי או לא אני משקיע לפי פוטנציאל למחר מחרתיים.זה באמת דיי הימור אבל לפי המסחר היום נראה לי שמחר היא תעלה יפה.כמובן שמתי שם לא הרבה מידי.אגב זה לא סיבוב הראשון איתה.

גידעון אתה לא תאמין

גידעון אתה מכיר אותי
אני לא משקיע לפי סולידי או לא אני משקיע לפי פוטנציאל למחר מחרתיים.זה באמת דיי הימור אבל לפי המסחר היום נראה לי שמחר היא תעלה יפה.כמובן שמתי שם לא הרבה מידי.אגב זה לא סיבוב הראשון איתה.
גידעון אתה לא תאמין
אני רציתי לפני הסגירה היום לכתוב כמה אזהרות בפורום(אתה מבין איזה) ואז אני רואה שאני חסום למה?אני מציץ לפרטי ושם הודעה מי מי ? מי אוראל סרור ``המנהל`` ששיבחתי אותו זה לא מזמן ``לחינם``.ומה הוא כושב לי שהוא שם לב שאני כותב בעוד פורומים ומיבחינתו זה הרצה חחח.אז תזהר כשאתה כותב גם פה.אגב אני כתבתי שם בפורום שאני כותב בעוד מקומות ואפילו כתבתי איפו והוא מעיז לכתוב שהוא שם לב.הוא כנראה שחח למה הוא אזב ףה.ועל זה אומרים``אל יתהלל וכו`. מה לעשות זה האנשים..................................,?.............................ד

האם לא מגיע לי כל הכבוד

גידעון אתה מכיר אותי
האם לא מגיע לי כל הכבוד
על איזי.אלא שלדעתי זה רק םש התחלה!

lernery

New member
אתה לא הכי חכם שיש

אתה באמת מריץ את המניה, מה לעשות?!
אתה לא הכי חכם שיש
אלא בעיקר "חושב שכל השאר הכי טיפשים שיש". אתה באמת חושב שהודעות עידוד מטופשות שלך בפורומים בסגנון "כן פייט ביו פארמה" ישכנעו אנשים לקנות את המניה? אולי פשוט תחבר להם שיר והמנון כמו לבית"ר ירושלים? מה זה השטויות האלה?

פשש.לשים לב זה הרצה?פשש.

אתה לא הכי חכם שיש
אלא בעיקר "חושב שכל השאר הכי טיפשים שיש". אתה באמת חושב שהודעות עידוד מטופשות שלך בפורומים בסגנון "כן פייט ביו פארמה" ישכנעו אנשים לקנות את המניה? אולי פשוט תחבר להם שיר והמנון כמו לבית"ר ירושלים? מה זה השטויות האלה?
פשש.לשים לב זה הרצה?פשש.
מאמי תקרא הודעות שכתבתי היום בספונסר תחת השם``חובה``.פשוט לפעמים יש לי זמן לכתוב יותר ולפעמים פחות ולפעמים בכלל לא וזה בדרך כלל.פעם הייתי נוהג הרבה לענות על השאלות ולהסביר כ``מ דברים כעת אין זמן לזה אז בגלל שהזהרתי אנשים שלשום מביו לייט ולפני שבועיים אמרתי שנראה לי שמתחילה מגמת עליה בפורום ספונסר אתה קורא לי מריצן.טוב ביי יש לי עוד הרבה מה לעשות.אגב תשים לב לביו לייט אם יהיה התגברות במחזור והמניה תגע בשער 345כדאי לחשוב על השקעה.

קרלטון

New member
אתה "חובה לקרוא ולעיין"?

פשש.לשים לב זה הרצה?פשש.
מאמי תקרא הודעות שכתבתי היום בספונסר תחת השם``חובה``.פשוט לפעמים יש לי זמן לכתוב יותר ולפעמים פחות ולפעמים בכלל לא וזה בדרך כלל.פעם הייתי נוהג הרבה לענות על השאלות ולהסביר כ``מ דברים כעת אין זמן לזה אז בגלל שהזהרתי אנשים שלשום מביו לייט ולפני שבועיים אמרתי שנראה לי שמתחילה מגמת עליה בפורום ספונסר אתה קורא לי מריצן.טוב ביי יש לי עוד הרבה מה לעשות.אגב תשים לב לביו לייט אם יהיה התגברות במחזור והמניה תגע בשער 345כדאי לחשוב על השקעה.
אתה "חובה לקרוא ולעיין"?

הביקושים היום באים הרבה יותר מהר מא

היום תיקנה יפה מאוד את הירידות מהבוקר מתוך מחזור גדול יחסית.
מאתמול.אתמול היה שם מסחר מעניין.לא היו מוכרים בפחות מ11חוץ מאחד ב10.9שזרק קצת מאוד יחידות.היו שתי פריצות עד11.6ונסגר בללא שינוי.מחזור היה ממוצע לימים האחרונים כ500K

נוסטרו

New member
לחכם באדם

מאתמול.אתמול היה שם מסחר מעניין.לא היו מוכרים בפחות מ11חוץ מאחד ב10.9שזרק קצת מאוד יחידות.היו שתי פריצות עד11.6ונסגר בללא שינוי.מחזור היה ממוצע לימים האחרונים כ500K
לחכם באדם
בכל זאת , מה אתה חושב שיקרה שם , מעבר לעבודה שיש ביקושים , החברה נכשלה בגיוס , יש לך מושג מה הם מתכננים ?

המלאך30

New member
החל ממחר התרסקות טוטאלית במנייה

לחכם באדם
בכל זאת , מה אתה חושב שיקרה שם , מעבר לעבודה שיש ביקושים , החברה נכשלה בגיוס , יש לך מושג מה הם מתכננים ?
החל ממחר מתווסף עוד500מליון מניות שנקנו בזכויות ובכללי מעל900מליון מניות. גבעות עולם פרק 2

אני מקווה שלא אתה תהיה מלך המוות שם

החל ממחר מתווסף עוד500מליון מניות שנקנו בזכויות ובכללי מעל900מליון מניות. גבעות עולם פרק 2
אני מקווה שלא אתה תהיה מלך המוות שם
אתה צודק אם זאת גם 5מ``ש נכנסים לקופה.חברה לפי מה שהבנתי בהחלט מתכננת גיוס נוסף.חוץ מזה לפי מה שמופיע במאיה החברה נמצאית כבר במו``מ עם כל מיני חברות קטנות הקשורים לאנרגיה ואיזי מעוניינת לרכוש רק שעדיין(נכון לאז)העניין לא התבשל דיו.חוץ מזה החברה מעוניינת להקים חברת בת ואף להנפיק אותה בחו``ל.חוץ מזה הביקושים מימים האחרונים והתיקון החד למעלה שלשום מרמז למשהו אחר מהתרסקות.סך הכל המוכרים שם יושבים חזק בשער מעל11ורק לפעמים בקושי משתחרר שם מישהו כמות קטנה בשערים יותר נמוכים כמו שהיה היום.לפי דבריך ההתרסקות הייתה אמורה להתחיל היום בזמן שהנייר הגיע ל10.5אלא שהפוך הנייר תיקן וסגר ב10.8וגם זה בזמן שהמוכר בשער הזה נשאר רק עם כ6אלפים יחידות.חוץ מזה ביומיים האחרונים הנייר ביקר ב11.6אתמול וב11.3היום כך שהיה אפשר אפילו להרוויח למי שקנה לא מידי הרבה.מחר בהחלט אני צופה מסחר מעניין במניה האם המוכרים החלשים יבואו או שמא הפוך ויהיה ביקוש.בינתיים המסחר מתנהל שם בדישדוש.בהצלחה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה