איזו מדונה לקנות? Samson או shure?

doubleknee

New member
איזו מדונה לקנות? Samson או shure?

הייתי שמח לקבל דעות ממשתמשי שתי המדונות. האם אתם ממליצים? עמידות של המדונה מפני זעזועים? זמן בין קילקול לקילקול? איכות קליטה ואיכות סאונד? אחריות וכו' כמו כן למי שמשתמש ב- Samson- אתם לא מרגישים שמקלט מטגן לכם את המוח? תודה

מנסיוני

אני משתמשת במדונה של סמסון ומאוד מרוצה ממנה, בלי החוט שמשתלשל מאחורה ועלול להיתפס במיוחד באופניים. אין שום בעיות ובטח אין טיגון של המוח -

N o N a m e11

New member
גם אני משתמשת במדונה של סמסון

ואני מרוצה מאוד. רק שיש לקחת בחשבון, שהרגישות של המדונה גבוה מאוד בפני לחות, ווליום גבוה (מהסוג הזה שצריך לעיתים אטמי אוזניים)

snufkin

New member
SHURE

אני לא יודעת לגבי SAMSON, אבל יכולה להעיד שמדונה של SHURE מחזיקה אצלי כבר 6(!) שנים, ומלבד 2 החלפות של הקשת (הרטיבות גורמת לאיזה מגע שם להחליד) היא מעולה. אם אתה קונה double antenna טווח הקליטה שלה גדול יותר (מומלץ לאולמות גדולים).

energize

New member
samson!

לי יש מדונה של סמסון(אלחוטי, 2 אנטנות) כבר שנתיים, ואני ממש מרוצה ממנה, שום טיגון של המוח.. :) מומלץ.

Gspin

New member
מסקר שערכתי בארבע

חנויות בארה"ב, קיבלתי תשובה חד-משמעית - Shure! איכות, אמינות ועמידות. לא היה אפילו ספק. רק חנות אחת הציעה לי סאמסון (כששאלתי עם יש קשתות אלחוטיות למשדר), וכששאלתי מה עדיף מבחינת אמינות - התשובה הייתה Shure.

baharmic

New member
SHURE

יש לי שתי ערכות של shure אחד דינמי ואחד קונדסי. במשך שנתיים שיש לי אותם החלפתי קשת אחת. צריך לדאוג לשמור על הערכה אם זה לקנות חגורה שתשמור יותר מפני הרטבות. האיכות של SHURE היא הכי גבוה והחוט לא מפריע הוא בתוך החולצה. מאד קל להשתיק את המקרופון ולהחליף סוללה באמצע השיעור (המתאמנים לא מרגישים) עמידות מפני זעזועים יש ערכה יותר חזקה הנמכרת כמובן במחיר יותר גבוה אך לא הרבה והיא עשויה ממתכת אבל היא לא נוחה לנשיאה. ההבדל בין שני המיקרופנים שיש לי הם דינמי: עובד ללא מתח של המיקרופון עצמו. יתרונות זול, קל יותר חסרונות צריך להיות יחסית קרוב לפה נותן לפעמים פידבקים. קונדסי: פועל עם מתח חשמלי כלומר יש במיקרופון קבל קטן וזה אומר איכות צליל הכי גבוה לא מעביר פידבקים (פחות מצפצפף) לא צריך להיות קרוב לפה חסרונות הוא יותר יקר כבד יותר פחות נוח על הראש. ההבדל בין שתי הערכות זה רק הקשת כלומר אם מתקלקל לי משהו יש לי תמיד אפשרות לשלב בין הערכות. לגבי SAMSON צר לי אני לא מכיר אישית ממה ששמעתי מחברים כולם מרוצים לפי דעתי איכות פחות טובה אבל זו רק דעתי מקווה שעזרתי קצת

למעלה