איזו הופעה הייתה...

roi19881

New member
איזו הופעה הייתה...

אני מדבר על אתמול בהיכל התרבות.. השילוב בין משינה ואהוד בנאי....שילוב מנצח. ההופעה התחילה עם השיר האגס 1 של אהוד בנאי ומשם לאנחנו שניים - אחד השירים האהובים עלי ואיזה ביצוע. השירים היו כמו בפלייליסט רק שמשום מה יש כמה שירים שלא בוצעו אתמול כמו דני, אחכה לך, נפגשים בסיבוב. לא יכול לעצור את זה - ביצוע גדול!!!!!, פעם ראשונה ששמעתי את השיר בהופעה חיה. אהובתי - אהוד בנאי שר את הבתים ויובל בנאי שר את הפזמון...חבל על הזמן! רכבת לילה לקהיר - אהוד בנאי התחיל לשיר את הבית הראשון של השיר ברגוע כמו שאומרים ואז משינה נתנה בראש!!!! הכוכבים.....זה היה מצחיק.. אהוד בנאי שואל את יובל: "תגיד, מה הסיפור שלך?" יובל: "הסיפור שלי הוא....קצת מוזר" היה אדיר!! בדרך אל הים - ביצוע מושלם. עתיד מתוק, נגעה בשמיים, משהו קטן וטוב, להתראות נעורים, תחזור תחזור - היה ממש כיף יש עוד הופעה של משינה ואהוד בנאי בהיכל התרבות ב- 14.2.07, איזה אחראי אחד עלה לבמה לפני ההופעה ואמר את זה.. בקיצור, אחלה של הופעה.

POP LEX

New member
זה יהיה ב-2008 כבר,וה"אחראי" היה שוקי וייס.

ואכן הייתה הופעה נדירה מכל בחינה שהיא,אחת הטובות שראיתי בארץ, צריך לראות כדי להבין,כי זה גדול מכל נסיון להסביר את זה במילים. למי שאוהב את "משינה",למי שאוהב את אהוד,למי שאוהב את שניהם, ולמי שסתם אוהב רוק ישראלי,אסור אסור אסור להחמיץ את הדבר הזה.

Pete Best

New member
אני עדיין בהלם מההופעה הזאת..

היה פשוט אדיר, אין לי מילים לתאר את זה.. תחזור תחזור, היום, היברומאן, העמותה לחקר התמותה, רחוב האגס1... כל כך הרבה שירים בביצועים איכותיים ביותר. והאנרגיות שהיו על הבמה תרמו הרבה לאווירה.. גם הקהל שקפץ ושר בלי הפסקה. בקיצור הייתי שורה 4, ובפברואר אני קונה שורה ראשונה. זה בהחלט שווה עוד 220 ש"ח.

אחלה ביקורת. חוץ מדבר אחד

חבל שהכתב חושב שתחזור תחזור נכתב על רבין. חוץ מזה מסכימה עם כל מילה שנכתבה שם..

sshoshan

New member
הייתי עם אחותי בהופעה המדהימה

ואני רוצה לקנות לפברואר.בקסטל אומרים שעדין לא מוכרים.באתר שלהם יש את התאריך ומסומן כאילו נמכרו כל המקומות הטובים.היכן היתן עוד להזמין כרטיסים?

Pete Best

New member
אני מאמין שזאת טעות,

לא הגיוני שמוכרים כרטיסים את רוב הכרטיסים כל כך מוקדם..

sshoshan

New member
אני עם הקסטל בשיחה יומית בנושא

מקווה להשיג מקומות טובים.הפעם היינו בשורה חמש גוש ד ליד המעבר,שזה גם היה מעולה אבל קצת מהצד.

למעלה