איזה שיר

tofit

New member
איזה שיר

הייתם מגדירים כשיר העצוב ביותר של ה 80??

שמש27

New member
LOOOOOOOL ../images/Emo6.gif

אבל די ! לא נכון ! זה שיר טוב ! חחחח והשיר הכי עצוב זה של להקת JAPAN - אני לא זוכר ת´שם (אלא מה?)

tofit

New member
די שמש אתה חייב להודות

שזה ח** שיר נו אבל תהיו רציניים רגע

alpha80

New member
טוב..

השיר העצוב מכולם ללא ספק הוא WHEN I GO של מינימל קומפקט. שניים נוספים כבר כצבתי את המילים על הבוקר BREAKFAST IN A MANNER OF SPEAKING

turrican

New member
השאלה מה זה עצוב??

הכוונה לפדיחות או לממש שירי עצבות כמו רוב שירי ניק קייב וזוהר ארגוב (איזה חיבור בלתי אפשרי תודו!!) אז ככה רשימת הפדיחות שלי: 1. touch me \ סמנטה פוקס 2. save you love \ רנאטו כוכב הפורנו המזהיר 3. לאמבאדה (איכסה) 4. Boom boom boom - איכסה בריבוע 5. yeke yeke - פיחסה. 6. כל שירי מייקל ג´קסון מאז אלבומו Bad . 7. דיוויד בואי בניינטיז (לנעוץ את הסכין עד הסוף..אה??!) 8. כל שירי אדם אנט לדורותיו (אני עוטה שיריון עבה!!!!!)

alpha80

New member
יו... אתה מסתבך...

אחר כך תתפלא שנעלמים מפה חברים יקרים.....

turrican

New member
טוב הבנתי הנה הרשימה שלי חברים

תסלחו לי על הקוצר רוח בבוקר , לא כ"כ הייתי כאן , הייתי גם בשיעור וגם בפורום והיה לי קצת קשה להתרכז בהודעות -> סליחה מראש! אז ככה השירים העצובים שאני בוחר : 1. smiths - every day is like sunday (מוריסיי) 2. mr.mister - broken wings 3. Air supply -all out of love 4. Tuxedomoon / in a manner of speaking 5. one Caress / Depeche mode 6. yazoo / only you 7. leaving me now / level 42 8. I´m not the man i used to be / FYC 9. say hello wave goodbye /Soft Cell 10. suehead \מורייסי 11. Sad songs / Elthon john 12. Dancing with tears in my eyes / ultravox 13. new moon on monday / Duran duran 14. it´s alright/ eurythmics

tofit

New member
השיר שלי עולה בראש הוא

jealous guy אבל שיר בריאן פרי. לדעתי הוא שר את זה נורא יפה ...

ט ו ר ה

New member
2 דברים...

לשיר עצוב - let me watch you make love ,זה מה שעולה לי עכשיו, (ויש עוד הרבה, ברוך השם..) של BLACK. @! ואם אתם רוצים שירים מאפנים של ה80 שימו רדיוס זה בדיוק השעה

alpha80

New member
בהחלט שיר עצוב. ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

tofit

New member
מה יש בתוכנית הזו שכל כך מצחיק

איזה באסה שבכלל אין לי רדיו כאן

ט ו ר ה

New member
את לא מפסידה בכלל ../images/Emo6.gif

ביכלל, ביכלל, ביכלל, בי-כלל ! חחחחחח

למעלה