איזה שבת סתלבט אפשר לעשות מה

מיקאלה1

New member
איזה שבת סתלבט אפשר לעשות מה

שרוצים, הכל באיזי, גם שקט ברחובות, באמת אוגרים כח לקראת השבוע שבא. אני אישית יש לי בחילה מהצהריים אכלנו במסעדה אני ובעלי אחרי הכושר ובמנה השניה לא יכולתי לגעת בחילה ועד עכשו יש לי. אני שותה תה צמחים.

מיקאלה1

New member
אולי אני הוזה אבל נזכרתי פתאום ב -

חברים ששיחקנו יחד בשכונה כילדים, פינצ'ו השמן, אריהלה, נירה כל הילדים שהיו כל עולמי כשהייתי קטנה ולא ראיתי אותם שנים רבות פתאום נזכרתי בהם, אתם בקשר עם חברים מהילדות הרחוקה?

tsiporganeden

New member
אוי מיקאלה נגעת בנקודה שכואבת לי

מאוד, לי היתה עד לפני 4 שנים חברה שהיינו כמו 2 תאומות, מגיל 6 שהגעתי לבית הספר, הווה אומר 48 שנים, עד שהיא הכירה מישהו שהיה מאוד עוקצני ופוגע, שחצן, תמיד הוא הטוב מכולם (לא משנה אם היה גרוש פעמיים, וחי עם 2 נשים במשק בית משותף שזה אומר בערך עוד 2 גירושין) ואז היא התרחקה ממני, לי זה מאוד מאוד כאב, הייתי ממש בדיכאון במשך שנה שלמה, הרגשתי שחצי ממני הלך לגמרי, לא עשיתי לה כלום, להיפך רק טוב כל הזמן, איך אדם יכול להתהפך ככה. אז זהו זו היתה החברה היחידה מהילדות שגם איתה הפסקתי קשר. אבל לפני שלוש שנים יזמתי מפגש כיתתי, שכלל לא תאמיני את המחנכת שהיתה לנו ואת המורה שהלך אתנו לאורך 8 השנים כמורה מקצועי, מה אגיד לך ההצלחה היתה אדירה, ומאז יש לי רצון לחזור על המבצע, הרי עכשיו יש לי את כל הכתובות והטלפונים, זה יהיה יותר קל, רק להתחיל, אז יאללה לעבודה. האמת שאני רואה כל יום בעבודה חברי ילדות ומשוחחים בינינו אבל לא ממש חברות.

מיקאלה1

New member
ציפורי או שהוא סיבב לה את הראש

או שהיא התביישה בו מי יודע, ימים יגידו בטח תחזור אלייך בעתיד, וכיף לך שאת בקשר עם ילדים מהעבר, זה כזה כיף לראות מה הם עושים ואיך הם נראים. בטח הפנים לא השתנו. אני איבדתי קשר כי עברתי למרכז וניסיתי באתר חברה לא הלך. וכשפגשתי משיהי במקרה שהיה לה טלפון של מישהי שרציתי מאוד לפגוש אז הפלפון שלי נפל למיים ואיתו הטלפון שלה. כנראה שעוד לא הגיע הזמן

maxima

New member
חברי ילדות...יש לי קשר רופף

עם שתים שהיינו יחד שלושת המוסקיטריות תמיד היינו יחד עכשיו הן עסוקות עם בעלים ונכדים ואין להןזמן לעצמן. שנים אני מחפשת חבר ילדות שהיינו גם שכנים עד גיל 5 וכשעברנו דירה נותק הקשר שהיה קשר מאד מיוחד.

מיקאלה1

New member
מקסימה נכון שלפעמים הקשר מתרופף

כי כל אחד פונה לכוון אחר ונמצא במקום אחר בחיים, כי בילדות היינו באותו מקום פיזית, וגם ריגשית, ובאופן טבעי כשממשיכים הלאה זה לא אותו דבר. לדעתי חבל שמפסיקים קשר. אני מכירה אנשים שממשיכים עם החברים מהילדות עד היום.

tsiporganeden

New member
אגב מיכאלה היא אכן ניסתה ליצור איתי

קשר, אך אחרי שהייתי בכזה דיכאון שנה שלמה אני לא רוצה שום קשר איתה, אחרי הכל זה מאוד מאוד כאב לי.

מיקאלה1

New member
אני מבינה את ההרגשה שלך והאכזבה

ממנה, אולי פעם כשיעבור זמן והפצע יגליד תוכלי לשמוע מה עבר עליה. לפעמים אנשים עושים טעויות.

tsiporganeden

New member
האמת שזה לא כל כך קשה למצוא חברי

ילדות, אני התחלתי כך: קודם כל הבנים שנשארו עם אותו השם ושם המשפחה לא היתה בעיה, חוץ מאלה שעזבו את הארץ ו-2 לצערי נפטרו. לגבי הבנות חיפשתי את האחים שלהן, ואז קיבלתי מס' טלפון של האחות, לא מצאתי אחת שבילדותה נקראה "מלכה רוזנצוייג" אולי דרככם תבוא הגאולה? מישהו יודע? מקסימה נסי למצוא קשר עם קרובי משפחה שלו, כך תגיעי אליו יותר מהר.

מיקאלה1

New member
זה רעיון טוב אם הם נשארו באותו

אזור מגורים. יתכן והם במקום אחר או אולי בחו"ל.

tsiporganeden

New member
מיקאלה מחפשים באזור המרכז, אחר

כך הצפון ואחר כך הדרום, נעזרים בשרותי 144, להם יש הרבה יותר אפשרויות ממה שיש לנו, אלה שבחו"ל אמרתי להעזר בקרובי משפחה שנשארו בארץ, תמיד יש אחד שנשאר בארץ.

שילה1

New member
מיקאלה-שלחי לי מסר,ואסביר לך כיצד

מחפשים.אם יהיו לך מספיק פרטים-אנסה למצוא עבורך. כמו כן-בפורום חקירות פרטיות והצצות,מנהל הפורום נוטה לעזור למצוא. אז-בהצלחה!

מיקאלה1

New member
שילה יותר מאוחר, מנסה להתגבר על

הבחילה, עם תה ומנוחה. תודה בכל אופן

צלליתה

New member
לפני כמה שנים אירגנתי מפגש

התקשרתי לאבא של אחד הבנים, הצגתי את עצמי בשמי (הייתי מבקרת בביתם לעיתים בילדותי) הסברתי לאבא למה אני מחפשת את הבן שלו, למרות זאת האבא התחיל לצעוק עלי: מה את רוצה ממנו! הוא כבר נשוי! תעזבי אותו כבר!! ואני, גם שהיינו ילדים לא היה לי דבר איתו, סתם ידידים. בסופו של דבר איתרתי אותו דרך חבר אחר. קיימנו את המפגש, היה כיף. מאז לא ראיתי אותם.

לפני מספר שנים עשו מפגש מחזור

ואיתרו המון חבר'ה. היינו במפגש כ - 50 איש. כמובן שהייתה התלהבות והתרגשות גדולה. אנשים לקחו כתובות ומספרי טלפון האחד מהשני. התחילו להזמין אותי לכל מיני מפגשים, כאשר יחד עם ההזמנה הגיע גם בקשה לא לספר לאחרים על המפגש. הרגשתי שהחבר'ה לא התקדמו קדימה ונשארו באותו מצב של "מלכת הכיתה" וכו'. מצאתי את עצמי מוזמנת להרבה מפגשים, כאשר בכל מפגש מספר קטן של נוכחים. אני נמנעת מלהגיע למפגשים האלה. מה שהיה לי מעניין באותו המפגש הראשון, זה לראות כמה מהחברים בודדים, שאכן עשו שינויים משמעותיים בחייהם, לעומת אלה שנשארו במקום כאילו שהזמן לא שיחק תפקיד בחייהם. אתמול אחותי הצעירה אירגנה מפגש ראשון של המחזור מבית הספר היסודי, והיום הייתה שיכורה מרוב התרגשות. נראה מתי זה יעבור לה או שלא.

מיקאלה1

New member
מקסימה מקווה שתמצאי את השכן

עם הקשר המיוחד, אולי באמת באתר חברה.

החברה הכי טובה שלי

רונית,חברתי מגיל 6,ישנן עוד 5 בנות שכולנו חברות מגיל זה,אנחנו נפגשות מדי פעם צוחקות מקשקשות והיחסים נהדרים. במפגש שערכו לפני כ 3 שנים בביהס היסודי שבו למדתי,פגשתי כמעט את כל מי שהכרתי,כולל אהבתי הראשונה ,שנשאר עם חיוך מתוק כפי שהיה לו בעבר.

שילה1

New member
לפני כשנה-ערכנו מפגש חברים של

"הגדוד" בצופים.מלבד אחד שעבר לחו,ל ושינה את שמו,אתרתי אני,בהמון עבודה,את כולם. בקשר של "און אנד אוף" עם חלק,ובקשר קרוב עם אחרים. אבל-חבר ילדות אחד שלי,שגר בארץ רחוקה,זו של סודית,שגם מכירה אותו-הוא זה שחסר לי,ומאוד! חושבת ברצינות לערוך גיחה כדי לפגוש אותו.זה חלום ישן שלי,והיגיע הזמן להגשימו. סודית -את כאן,קוראת,שומעת?

טוסקה

New member
אני לא בקשר ולא רואה חברים מהילדות

והאמת, גם לא ממש מעוניינת. לא אכפת לי לשמוע עליהם או להפגש במקרה לשם הקוריוז בלבד, אבל אין אף חבר או חברת ילדות שחסרים לי. יש לי היום חברים וחברות נהדרים, שממלאים את כל הצורך שלי בחברות (וגם הם כבר מלווים אותי 25 שנים בערך), ואני מטבעי לא מתרפקת על העבר.

למעלה