איזה רכב כביש-שביל הייתם מעדיפים?

teen17

New member
איזה רכב כביש-שביל הייתם מעדיפים?

האם את ה-XC70 של וולוו או את האודי ALLROAD או את ה-X5 של ב.מ.וו? נמקו מדוע דווקא בחרתם בכביש-שביל המסוים שנבחר על ידכם ולא אחר? ומה הייתם מצפים בכלל מהרכב הזה? האם הייתם משפרים את הכביש-שביל שבחרתם? ואם כן מה הייתם משפרים בו? נ.ב. הגיע הזמן קצת לעורר לחיים את הפורום הזה ואני אדאג לזה אישית!!!

ran levi

New member
טוב אני ראשון

וולוו קרוס קאונטרי היא צפופה בטירוף ובתור אדם שבדק על מנת לירכוש אחת מהנ"ל אז ניתקעתי במצב לא נחמד כשהגוף בפנים והראש בחוץ,דבר נוסף הוא הצבעים החומים שגורמים למחנק הרכב מבחינת ביצועים קרוב מאוד לאולרואד ומינוס שלו הוא שאין לוולוו בארץ מנועי דיזל בכלל אאודי אולרואד היא הבחירה שלי מאחר וכבר רכשתי אותה ובסוף החודש היא מגיעה ארצה,הפלוסים שלה הם שהיא מרווחת אין שום איבזור נוסף (כמעט) שצריך להוסיף אני אישית הוספתי פנסי קסנון בחזית ושליטה לטיפטרוניק ולרדיו בהגה,מנוע דיזל אימתני וחזק (שקט מאוד),מערכת פניאומטית להגבהת והנמכת המרכב , שזהו הגורם המכריע מבחינתי ואחד המינוסים לעומת הוולוו הוא המחיר למרות שאתה ברגיש בהבדל בצורה משמעותית האיקס 5 לא היתה אופציה מבחינתי כי הכניסה אליו גבוהה ואני לא מסוגל לבצע זאת אבל חוץ מזה היא מכונית מעולה ולא ממש התעמקתי בה מחירה אף גבוה משל האאודי ושוב עד לא מזמן הוא לא הגיע לארץ אם מנוע דיזל לשיפור באאודי בשביל השטח אני עושה עוד סט של צמיגי בלון\בוץ וג´נטים של ספרקו שם לה גגון ושני פרוזקטורים על הגג הניתנים להסרה, אולי מגן גחון ושאר השיפורים הם כבר במנוע ולא קשורים לביצועי השטח

ac cobra

New member
מה אתה מערבב בשר וחלב??

אודי ALLROAD והוולבו V70XC ( שגם את זה לא כתבת נכון) הם באותה קבוצה של סלון /פנאי ואילו הX5 הוא פנאי !!!! ושלא נדבר בכלל שהאודי והוולבו הם סטיישן 4X4 אם כבר תשאל מה יותר טוב האודי או הוולבו או הX5 4.4 מול הML 4.3 קפיש?

ran levi

New member
ה- x5 נמצא באותה קטגוריה

כמו הוולוו והאאודי ואם אני אחפש טוב אז נדמה לי שיש לי מבחן שלהם ביייייייייייחד

ac cobra

New member
לי שיש מבחן של העיתון אוטו

ובו מופיעים הX5 ML וגם הגרנד צ´רוקי!!!

ran levi

New member
ואם כבר מדברים אז

הגראנד צ´ירוקי הרבה יותר ג´יפ מכל הרכבים המדוברים והוא אוכל גם את הבמוו וגם את המרצדס וגם לי יש את המבחן הזה (לא הכי הגיוני)

teen17

New member
לידיעתך:

הוולוו קרוס קאנטרי, ה-X5 וה-ALLROAD כן!!! באותה הקטגוריה ואין קשר בכלל אם הן סטיישן או לא, הקשר ביניהן הם באותה הקטגוריה!!! קאפיש? בכלל, המרצדס והג´יפ הם מתחרים באותה הקטגוריה של הקינג ושל הפראדו (אני מסתמך כאן בין היתר על מגזיני השטח). ק-א-פ-י-ש????

teen17

New member
כלום, בן אולי גם אתה תענה על השאלה?

ותגיד מהי דעתך בנושא?

בןBEN

New member
טוב אני צריך לחפס חומר על זה....

אבל איך שאתם מספרים האוודי ניראת יותר...!

-רוני-

New member
ראיתי את ה-X5 באיזור אילת

הבן אדם לא עבר את ה40 קמ"ש בדרך עפר הוא שמר על הרכב עברתי אותו ואחרי כמה ק"מ עצרתי להכין קפה הבחור עבר אותי ונופפ לשלום החזרנו שלום אחרי שסימנו את הקפה המשכנו לנסוע הגענו אילו שהוא יושב על סלע מזה יושב יצוק גררתי אותו חבל על הזמן מה שהלך אצלו מאיפו לא נזל שמן שומר על האוטו בקיצור גררתי אותו עד הכביש לי ניראה שהוא יבלה הרבה זמן במוסך. אז אני שואל אותכם לא חבל אם אתה יודע שאתה יוצא לטיולי שטח תקנה את הרכב שמתאים לך וזה בדיוק מה שאני אומר לכם כל הזמן השאלה היא מה אתה רוצא מהרכב ומה אתה מצפה מהרכב ולא מה הרכב יכול לעשות

למעלה