איזה רוע.
I ILL take the rain New member 24/8/03 #2 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gifהמשך סיכום שבועי../images/Emo29.gif היה את שרשור 50 השאלות של גלי ושלי אפשר עוד להגיב פשוט זה לא יקפוץ אז אף אחד לא ייראה ( קישור ) יש לנו חברה חדשה בפורום שעכשיו היא בחו"ל זאת ההודעה של הקבלת פנים וזאת החברה החדשה והשיר שגלי כתבה לי כמובן! יש קישור למטה *נראה לי שאני צריכה להתחיל לעשות סיכומים *
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gifהמשך סיכום שבועי../images/Emo29.gif היה את שרשור 50 השאלות של גלי ושלי אפשר עוד להגיב פשוט זה לא יקפוץ אז אף אחד לא ייראה ( קישור ) יש לנו חברה חדשה בפורום שעכשיו היא בחו"ל זאת ההודעה של הקבלת פנים וזאת החברה החדשה והשיר שגלי כתבה לי כמובן! יש קישור למטה *נראה לי שאני צריכה להתחיל לעשות סיכומים *
© © Tweety © New member 24/8/03 #3 אני גם עשיתי חיקווים של חיות. של חתול כלב אלפקה שפן אריה אם זה לא רוע אז איך אתם מגדירים רוע?
I ILL take the rain New member 24/8/03 #4 אני אגיד לך איך מגדירים רוע../images/Emo7.gif../images/Emo29.gif על ידי זה שאף אחד לא מגיב/מאשר את המשך הסיכום שלנו לא מעריכים אותנו מספיק ביקשנו טאג-ליין לשירים -לא קיבלנו ביקשנו פינה במאמרים לשירים- לא קיבלנו זה רוע
אני אגיד לך איך מגדירים רוע../images/Emo7.gif../images/Emo29.gif על ידי זה שאף אחד לא מגיב/מאשר את המשך הסיכום שלנו לא מעריכים אותנו מספיק ביקשנו טאג-ליין לשירים -לא קיבלנו ביקשנו פינה במאמרים לשירים- לא קיבלנו זה רוע
2 2_be New member 24/8/03 #5 ../images/Emo127.gif מאשרת ממך ציפיתי ליותר, חשבתי שאת יודעת שאם לא שולחים לי מסר אם קישור לשרשור אין מאמר <be שתוהה למה יש אנשים שעדיין לא קלטו שהיא סנילית >
../images/Emo127.gif מאשרת ממך ציפיתי ליותר, חשבתי שאת יודעת שאם לא שולחים לי מסר אם קישור לשרשור אין מאמר <be שתוהה למה יש אנשים שעדיין לא קלטו שהיא סנילית >
I ILL take the rain New member 24/8/03 #8 יש לך שגיאת כתיב../images/Emo3.gifתגלי אותה../images/Emo29.gif
2 2_be New member 24/8/03 #11 אם=עם../images/Emo3.gif קצת התחשבות מזה שהתעוררתי עכשיו משנת צהריים, מה בסך הכל דרשתי?
I ILL take the rain New member 24/8/03 #13 |מתחשבת|../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif די! ממחר בערב אני חוזרת למתכונת 'ללכת-לישון-בחמש-בבוקר' קשה לי להתרגל לשעות שינה רגילות הגוף שלי לא בנוי לזה
|מתחשבת|../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif די! ממחר בערב אני חוזרת למתכונת 'ללכת-לישון-בחמש-בבוקר' קשה לי להתרגל לשעות שינה רגילות הגוף שלי לא בנוי לזה
I ILL take the rain New member 24/8/03 #14 B....../images/Emo26.gif...../images/Emo26.gif....../images/Emo29.gif השיר שכתבנו לך למומולדת יופיע באתר במה חדשה ברגע שישארו לנו את היצירות
B....../images/Emo26.gif...../images/Emo26.gif....../images/Emo29.gif השיר שכתבנו לך למומולדת יופיע באתר במה חדשה ברגע שישארו לנו את היצירות
I ILL take the rain New member 25/8/03 #23 שם השיר הוא../images/Emo26.gif../images/Emo29.gif 2_be אבל במה הרסו את זה ויצא 2be אבל את תסלחי לנו
I ILL take the rain New member 24/8/03 #9 לא נכון-../images/Emo29.gif אתה פשוט ילד צומי אבל כמו שכבר ציינתי. אתה גורם שולי
© © Tweety © New member 25/8/03 #21 אתה סתם מקנא שהשם שלך לא הוזכר בשרשור הזה. אתה מרגיש בצד. אתה מרגיש לא נאהב. אתה מרגיש שבוז. >גאד יא צומי<
אתה סתם מקנא שהשם שלך לא הוזכר בשרשור הזה. אתה מרגיש בצד. אתה מרגיש לא נאהב. אתה מרגיש שבוז. >גאד יא צומי<
C ChipsMan New member 25/8/03 #25 תראו מי שמדברת ../images/Emo3.gif שתיכן התחננתן כן שיאשרו שקראנו את העידכון שלהן, ואת עוד קוראת לי צומי
תראו מי שמדברת ../images/Emo3.gif שתיכן התחננתן כן שיאשרו שקראנו את העידכון שלהן, ואת עוד קוראת לי צומי
I ILL take the rain New member 25/8/03 #26 עלק עלק......................./images/Emo29.gif אנחנו פשוט הסבנו את תשומת ליבם של כל חברי הפורום להמשך העידכון השבועי. זה הכל. כדי שאנשים ידעו את כללללללללללללללללל מה קרה במהלך השבוע בפורום.
עלק עלק......................./images/Emo29.gif אנחנו פשוט הסבנו את תשומת ליבם של כל חברי הפורום להמשך העידכון השבועי. זה הכל. כדי שאנשים ידעו את כללללללללללללללללל מה קרה במהלך השבוע בפורום.