איזה קטע! הסתכלתי בחלק מהתכנית "גב האומה",

א ב י ב ן

New member
איזה קטע! הסתכלתי בחלק מהתכנית "גב האומה",

והנה, ליאור שליין הציג את ויינשטיין כשקרן... שקרן למה? כי הוא טען, שלא יוכל
להיפגש עם יעקב ויינרוט, אבל יעקב ויינרוט טען שכבר פגש אותו, והציג בפניו
טיעון, שאשת ראש הממשלה אינה בריאה בנפשה, ולכן לא תוכל לעמוד בחקירה
המשטרתית הצפויה לה. וואו. אז ויינשטיין שיקר? ואגב, ויינשטיין ייצג בעבר
את נתניהו. האם אין בכל ניגוד עניינים? וכך גם ויינרוט. ומנדלבליט? זה שהיה
מזכיר הממשלה? והוא גם הוצג כמועמד יחיד? רגע. הוא לא מקורב לביבי?
אז מה? מטאטאים את כל הסיפורים על שרה? הכביסה המלוכלכת שלקחה
עמה לחו"ל? פינת הישיבה? החשמלאי של יום הכיפורים? הבקבוקים? רגע...
יש בעיה עם זה שהיא תתמוטט בחקירה? שיביאו לה פסיכולוגית ילדים!
כי מה? אשתו של בן גוריון לא הייתה קלפטומנית? הייתה. וזה הפריע לבן גוריון
לכהן כראש ממשלה? לא! ואשתו של קציר, שהיה נשיא המדינה לא חילקה
חוברות פלייבוי לחיילים? ומה? זה הפריע לקציר בכהונתו כנשיא? לא. זה ממש
לא הפריע. אז למה ששרה לא תבזבז את כספי הציבור, מבלי שזה יפריע לביבי?
לא ברור. נכון?

שחר 67

New member
לילה טוב אביבן. זה "כולה" ליאור שליין...קומיקאי "חכם בלילה"

שעושה הומור "לחכמים בלילה".
לא הייתי בונה השערות על סמך נאום סאטירי של בן זוגה של זו שלמיטב ידיעתי קראה לאימהות לא לשלוח את ילדיהן לצה"ל.
איזה טאטוא סיפורים?.....פה ניתן בכלל לטאטא סיפורים? לדעתך החונטה התקשורתית תאפשר לסיפור קטן ככל שיהיה על שרה נתניהו להיות מטואטא?.....תהיה ריאלי....אל חשש....גם את הסיפור הזה יחקרו עד תום....התקשורת תפמפם את הסיפור הזה כל כך חזק............ולבסוף ....כרגיל....הסיפור הזה יסתיים בכלום אחד גדול.........כל פעם אתם מטפחים ציפיות......נושאים עיניכם לשמיים בתפילה.....הנה....הנה....שרה תגרום לפרישת נתניהו.....בדיוק כפי שלאה רבין וחשבון הדולרים גרמו לפרישת רבין......ושוב ושוב תיקוותכם מתנפצות לרסיסים ואתם שוקעים במרירות.....כמה עצוב. ליבי איתכם שמאלנים יקרים...מי יתן ותצליחו למצוא מרגוע לנפשכם המיוסרת.
אביבן אחי....היום אני במצב רוח פיוטי...הכל בצחוק נשמה.

שחר 67

New member
ועוד דבר...בכל הנוגע ל"טאטוא סיפורים".....

.מאיזה תקציב העניקו אחד עשר מיליוני שקלים למסיבת יום ההולדת של הנשיא שמעון פרס? זו שאלה שעד היום לא קיבלתי עליה תשובה...... נשיא מכהן החוגג יום הולדת ומקור המימון לא ידוע?.... האם התקשורת או מי מטעמה דרשו הבהרות בנושא?
האם מדובר "בטאטוא"?
האם אינך חושב ששאלת המימון בנושא זה יכולה להיות בעייתית? אני חושב שכן וצריך להבהיר מהיכן המימון. מדוע אם כך "כלב השמירה של הדמוקרטיה" לא "בוחש" בנושא???.........או שאולי הוא "בוחש" רק במקרים מסוימים??? מה שנקרא..."שמירה סלקטיבית של הדמוקרטיה"....מה דעתך?

א ב י ב ן

New member
אתה בהחלט צודק, ויש לברר מהיכן נלקח המימון למסיבות ימי

ההולדת של פרס. גם כשחגג את ה-80, לא חסכו בהוצאות ובזבזו הרבה יותר, כאשר חגג
את ה-90. ובכלל, הוצאות בית הנשיא היו אף הן היסטריות... לא שאני מבין לשם מה יש בכלל
נשיא במדינה שלנו, אבל כשזה עולה סכומים כאלה, אל לציבור לשתוק.
ולגבי ליאור שליין, באמת שלא אכפת לי מיהי בת זוגו, וזאת מעבר לעובדה, שהם גם לא חיים
ממש ביחד, והכי חשוב: הם עדיין לא התרבו. אז סיכמנו, שזה בכלל לא משנה אם זה הוא,
או אורנה בנאי, או עינב גלילי שהתחתנה כדי להשתחרר מהשירות בצה"ל ולאחר מכן התגרשה.
(אתה בטוח תקרא לכל הכנופיה הזו "צוות לעניין")...
כי הוא למעשה אסף עובדות, והוא לא שינה בהן מידע. אז תזלזל בו, ותצחק על העובדה
שהוא יוצא עם מירב ההיא, ותגיד מה שתרצה. אתה עוד תיווכח, שיהיה מי שיתנגד לכך
שמנדלבליט ייכנס לנעליו של ויינשטיין ובסופו של יום, עוד תגלה שלא לעולם חוסן.

לגבי פרס ההיבט לא נכון כמובן

עינם של אנשים צרה ומתמקד בפן זעיר אחד גם אם הוא כבד משקל כמו מזומנים, ולא רוצים לראות את התמונה הכללית.

אם רוצים או לא, פרס הינו דמות בינלאומית, בשורה הראשונה עם כל האנשים החשובים בעולם. מסיבת יום הולדת עצמה 90 היא סיבה למסיבה. אירוח של המוני אישית מכל העולם רובם מאובטחים, עולים כסף רב.
אני לא יודע מהיכן הכסף, איש לא הציג בפניי את ספר הקופה.

מענין שכאשר ישראל אירחה את האירוביזיון פעמיים, בעלות של מליונים רבים מעבר לרווחים, איש לא פצה פה ולא ציפצף - מהיכן הכסף לאירוע ראווה כזה? אבל כאשר מדובר באירוע בינלאומי שמכל העולם מגיעים מנהיגים לאירוע, כמעט כולם מאובטחים, אז פתאום בעיני אנשים מסויימים זה בלתי ראוי.

פרס עצמו הוא האיש האחרון שאפשר לאמר עליו שהוא נהנתן.
הוא לא ישן במלונות המפוארים ביותר.
למרות גילו מעולם לא דרש מיטה במטוס בעלות של חצי מליון
מעולם לא לקח את אשתו לחו"ל לטיול כל שבועיים
הוא לא בנה לעצמו ארמון, הוא גר בדירת שיכון ברמת אביב (לא רחוק מבית רבין)

ראיתי אותו ודיברתי איתו (גם עם רבין) לא מעט פעמים כיוון שבכל ביקור של הזקיף, הם נהגו להציץ החוצה (אצל רבין , לפעמים אשתו).
לא קרה פעם שלא הזמינו אותי לשתות משהו, והתביישתי להיכנס.

פעם הוא הזמין אותי לארוחת בוקר, אמרתי שאכלתי, ואז הוא הציע כוס תה ושאשב איתו.
היינו במטבח , הגיש לי כוס תה וראיתי מה הוא אוכל לארוחת בוקר והייתי בהלם. אפילור פאקיר אוכל יותר : ביצה קשה אבל רק את החלבון שלה, פרוסת לחם מרוחה דק בחמאה וכוס תה.....

למה צריך נשיא ?
אזרחי בריטניה מעולם לא שאלו מדוע צריך מלכה כאשר מי שמנהל את המדינה הם הממשלה.
הנשיא הוא סמל חי של המדינה, ולכן הוא נדרש להיות ממלכתי ולייצג את המדינה בעולם ולהיות המארח של אישים ולפעמים של אירועים.

שחר 67

New member
מעולם לא ראיתי שום נשיא שערך לעצמו מסיבת יום

הולדת כזו! לא במדינת ישראל....ואם יורשה לי לציין...גם לא בכל המדינות הדמוקרטיות !
זה שפרס הוא דמות בינלאומית.....אז מה! גם בגין/רבין/נתניהו.....הנשיא נבון ז"ל......מי קבע שצריך לארח כל כך הרבה אנשים מאובטחים רמי דרג?
קצת צניעות של בעל המסיבה היתה מונעת הוצאה אימתנית של 11 מיליון ש"ח שעד היום אין אנו יודעים מהיכן הגיעה.... מי יודע.....אולי איש עסקים תרם אותם? .....האם לצורך הענין ראוי שנשיא מכהן יקבל מימון ליום הולדתו ממי מן המגזר הפרטי? שאלת המימון בנושא זה צריכה שתעלה בתקשורת.....אך משום מה היא לא עולה.....מענין מדוע?
למיטב זכרוני יוסי שריד ז"ל אמר על פרס את המשפט הבא "עשרה קבין של אנוכיות ירדו לעולם, תשעה מהם נטל פרס"
הארוויזיון היא תחרות בינלאומית שישראל חברה בה עשרות שנים...ומשזכתה פעמיים אין לה ברירה אלא לארח...זו לא מסיבת יום הולדת של איש אחד! איפה מתן הדוגמא האישית? אשתו של פרס זכרה לברכה....לא היתה מוכנה לנסוע איתו לשום מסע פוליטי....היא תעבה את עיסוקו של בעלה בפוליטיקה...וע"פ מיטב ידיעתי היתה קנאית לפרטיותה...כך שזה לא שפרס לא רצה לקחתה לבתי מלון...היא עצמה נמנעה מכך...יתרה מכך....אתה משווה עלות מיטה שמעולם לא השתמשו בה.....(אפילו פעם אחת) לעלות גרנדיוזית של 11 מיליון ש"ח?
נתניהו ספג ביקורת ציבורית על המיטה....והחליט לא להשתמש בה......מי ביקר את עלותה של מסיבת יום ההולדת של פרס??? הביקורת המועטה מאד יש לאמר...הגיעה רק לאחר מסיבת יום ההולדת!!!
זה ששמעון פרס אוכל כל כך מעט...והגיע לגיל כל כך מופלג....נובע מן העובדה שהאיש דואג לבריאותו!!! ......וכל הכבוד לו על כך...אכילה מפוקחת ושמירה על משקל גוף תקין היא ערובה לחיים ארוכים......אך זה לא מפני שפרס לא נהנתן.....אלא עקב הסיבה שציינתי!!!
ראש הממשלה (שדרך אגב הוא בעל משפחה!!! לא כמו פרס שחיי בגפו בבית הנשיא...לאחר שזוגתו העדיפה להשאר בביתם המשותף)
מארח אישים הרבה יותר משמעותיים למדינה מאשר נשיא המדינה....כמובן שרמת הארוח הן בבית הנשיא והן בבית רוה"מ צריכות להיות זהות.....ולכן...אם לא מוקיעים את פרס בנושא זה....לא צריך להוקיע גם את נתניהו.......ואם עורכים בדיקה על הוצאות נתניהו....צריכים לבצע בדיקה מקבילה גם להוצאות הנשיא...

א ב י ב ן

New member
אני רק אתקן אותך, שהייתה פעם בה ישראל זכתה בארוביזיון

ולא הסכימה לארח את התחרות הבאה בארץ. ולגבי פרס? עזוב נסה לטפס על עוד עצים.
כי אין בארץ עוד עץ חסר תנובה כמו זה שנקרא בנימין נהנתניהו. לא תמצא כזה בשמאל
וגם לא בימין. עובדה.

שחר 67

New member
לגבי האירוויזיון אני מודה לך על התיקון.....

לגבי מה שאתה מכנה "עובדה"...זו עובדה בעיניך בלבד!!! כלומר זו דעתך ודעת השמאל.....
מאחר שנתניהו הוא זה שזכה בבחירות...אז העובדה היא שרוב הציבור חושב שהוא הראוי מכולם או הפחות הגרוע מכולם.....זו עובדה!!!

א ב י ב ן

New member
תירגע. הזכיה של ביבי לא הייתה מהותית במיוחד.

בכל מקרה, הוא נאלץ לחבור למפלגות נוספות כדי לקיים קואליציה, וככל שכולנו יודעים,
הוא לא בחר במפלגה הגדולה ביותר, אלא במפלגה שבה מככב עבריין מורשע, ששב
לפוליטיקה, וכעת ביבי מאפשר לו לחזור ולכהן כשר פנים.
יחד עם אלה, הוא חבר גם לקיצוני ההוא בנט, שגם הוא אינו מגדולי צדיקי הדור.
אז אנא ממך. חדל עם ההצקות שלך. ביבי אינו זוכה גדול ולא איש מוצלח.
הוא הפיח בעם חרדות בגלל "אוטובוסים מלאים במצביעים ערביים", ואם בזכות זה
הוא "ניצח", אבוי לניצחון שכזה.
ההצהרה הזו שלו היו בה 3 דברים נוראים:
א. זה היה שקר.
ב. זה היה סוג של תעמולת בחירות אסורה ביום הבחירות, וגם על זה אפשר לערוך חקירה.
ג. מוגות לב כבר אמרנו?

על זה אמר פירוס:"עוד ניצחון כזה, ואבדנו"

זו פעם שניה שהוא זוכה באמצעות תחמנות.
כל תומכיו טוענים שרוב העם הכריע בעדו.

זה כמובן שקר מוחלט, כיוון שכאשר ראה שהוא עלול להפסיד לצמד , ביצע תרגיל מכוער מאוד של קריאה לקרב של אוכלוסייה אחת (תושבי הדרום) נגד השניה (הערבים), וגם אז זכה רק ברבע מהקולות, ולא הוא אישית אלא המפלגה שלו, שבסך הכל רבע מאלו שהלכו להצביע (כ-4 מליון), משמע, פחות ממיליון אנשים מהמצביעים, הצביעו עבור הליכוד, כשאנשים רבים טענו שהם מצביעים ליכוד מתוך הרגל מהבית ולא מתוך בחירה בנתניהו.

ואיך הוא הגיע להקים ממשלה על קוצו של יוד שדווקא מתחיל ב-ח' ?
התחבר למפלגות קיקיוניות ונתן להם כוחות עצומים, התחבר לחרדים ומכר את המדינה בעבור כורסת-הזהב שמתנדנדת כל העת.....

ובכלל, מסתבר שהוא לא רוצה לתת לאף אחד תיקים חשובים, והוא מחזיק אצלו 6 תיקי משרדים חשובים ובכך הוא בא להראות שלא צריך כל כך הרבה שרים כאשר ראש הממשלה יכול לשלוט גם בעוד 6 משרדים (בינתיים משרד הבריאות ירד, וגם זה בקומבינה).

איפה נשמע דבר כזה, שראש ממשלה מחזיק אצלו חוץ ממשרד רא"המ (1) גם את תיקי הפנים (2) חוץ (3) תקשורת (4) כלכלה (5) שת"פ איזורי (6) המיותר, ועד לפני זמן קצר גם את הבריאות (7) .....

בערבית קוראים לזה "שופוני אסמעוני יא נאס" (ראו ותשמעו אותי אנשים...) יעני, הוא יכול לעשות הכל, אולי בכלל לא צריך ממשלה כאשר ראש הממשלה ימלא את כל התפקידים.
הוא יכול כיוון שהשרים הייעודיים האחרים לא עוסקים בענייני משרדם, למשל שר החקלאות עוסק בהכל חוץ מהצלת החקלאים בארץ, כי מה שמענין אותו זו רק החקלאות בגדה המערבית ועוד כמה נושאים שם. אה-כן, והחתולים.....
חקלאי הערבה הולכים וסוגרים משקים ?
זבש"ם.....

על מוגות לב לעולם לא אוכל לסלוח לו.
ב-"צוק איתן" כל הציבור בארץ הבין שאם העסק לא יימחק ברצועה עד הסוף, נמשיך לסבול מהם.

נתניהו הבטיח למגר את הטרור ברצועה, כל הציבור בלי קשר למפלגה תמך בפעולה, ואז פתאום באמצע הוא מחליט להפסיק, הוא כבר לא ממגר את הטרור העזתי.

כל הציבור צרח לו להמשיך למרות שידוע שיהיו לצעד זה קורבנות, אבל נתניהו ברח משדה הקרב, העלוב הזה.
הגיבור רק בדיבורים, אבל כשמגיע למעשים הוא נמלט מהמערכה.

ואז לא פלא שהחמאס חוגג את נצחונו וכולם צוחקים על ישראל ומזלזלים בה, ועוד יותר צוחקים כאשר שר הבטחון מגדיר את צהל לצבא הטוב ביותר שקיים, שנמלט משדה הקרב כשהחמאס מזנב בו , בהוראת ראש הממשלה.....

ראש הממשלה הזה הוגדר על ידי ראש ממשלת צרפת ועל ידי הנשיא האמריקאי כשקרן שאי אפשר לסבול.
מההתחלה הוא שיקר כדי לזכות בנקודות, כשהוא חושב כל העת רק על עצמו.
החל מהשקר עם החיילים הבריטים שטען שראה בהיותו בן חמש (1954) , גניבת כל הציוד שהיה במשרד הממשלה והסתרתו במחסן, ועד עוללותיו בקשר לארמון שלו בקיסריה, וחלקן בשותפות עם אשתו, זאת שהוא לוקח אותה לטייל בחו"ל כל שבועיים, על חשבוני.
מרוב פרשיות שליליות, כבר אי אפשר לעקוב אחריהן. מבלי שנשכח את התערבותו בפוליטיקה האמריקאית בארה"ב כשהוא מתערב לטובת המתחרה של אובמה, שהפסיד. וזה היה רק צעד ראשון להסתכסכותו עם הנשיא האמריקאי.....

מרוב שהוא עסוק בעצמו, כעת יש לו את ענין הפראיימריס, אז הוא שכח מהפרסים והאיום שלהם.

תודה לך שאתה מבהיר ממרומי שנותיך את הדברים לאשורם

לפעמים יש לי תחושה שהדור הצעיר חי בלה לה לנד.
סליחה שאין לי את הסבלנות שיש לך ואת היכולת שלך להסביר את הדברים
כמו שהם. סליחה שאני נוטה להתלהם כי פגה סבלנותי וקצרה רוחי מלנסות
ולהסביר שוב ושוב מה לא בסדר בהתנהלות של מר בנימין נתניהו.
לכן אני אומרת לכם, לך ולאביבן, תודה רבה שאתם חוסכים ממני עוד פלונטר
בעצבים הרופפים שלי ממילא

Ronit FL

New member
הפריימריס זה לכבוד שרה׳לה

על מנת להסיט את הציבור למה שהם מעוללים שנים על גבי שנים בבית ראש הממשלה.
הצאר ביבי ומארי אנטואנט שרה במסע חייהם על הגב השבור של תושבי ובעיקר עניי ישראל.
חמאס ואיראן מעניינים לו ת׳תחת. הם רק עוד כלי משחק כדי להחזיק בשלטון.

שחר 67

New member
"זוכה באמצעות תחמנות"....הרצפה עקומה...

שברתי את הרגל....ועוד שלל תירוצים!
הפסדתם!!! רוב העם מאמין בנתניהו מי כברירת מחדל ומי מהעדפה אמיתית!... זה משחק הדמוקרטי ואתם נחלתם תבוסה!
תסמוך על נתניהו שאם הוא מחזיק 6 תיקים כפקדון...יש לו סיבה!
והסיבה היא פיתוי מפלגת העבודה לקואליציה במקרה ויצטרך אותם!!! בניסיןן האחרון הרצוג כמעט התפתה להכנס פנימה...כמובן ע"פ תנאיו של נתניהו.......כך שתסמוך על נתניהו שהוא מקדים במספר צעדים את מנהיגי השמאל....לדאבונך!

בצוק איתן.....נתניהו פעל באחריות!!!
מה רצית? לחזור ולשלוט בעזה? להחזיר את המנהל האזרחי חזרה לעזה?
אם היינו נכנסים ללוחמת פנים מול פנים בסמטאות עזה מאות משפחות ישראליות היו אבלות....וכל זאת בכדי להוציא 10 עד 15 מיליארד שקלים בשנה להקמת מנהל אזרחי שולט בעזה?.....או לשקם את הריסותיה?
בחיים לא!!! נהרגו למעלה מ 60 חיילים!!! ואם רוצים להעמיק את הלחימה יש צורך להבין שאנו נאלץ לחזור ולשלוט על עזה.....ולכן בחירת נתניהו היא הרע במיעוטו......ואף אחד לא צוחק על צה"ל....החמאס לא זינב בנו...להפך...עזה חרבה כולה...נהרגו לעזתים למעלה מ1000 חללים (שרובם המכריע לא אשמים)...העולם כולו דואג לעזתים המסכנים..שרובם המכריע של טיליהם יורטו......ואתה עוד רומז לפגיעה בכח ההרתעה של צה"ל....כרגיל....הרטוריקה הרגילה....
נתניהו שנוא ע"י סרקוזי וגם ע"י אובמה...זה דבר ידוע....מה ציפית שיאמרו עליו? זה הריי ברור שאובמה וסרקוזי היו מעדיפים להתדיין עם מנהיג שמאלי ולא עם נתניהו ועצם העובדה שנתניהו ממשיך בשלו למרות דעותיהם המנוגדות מובילה לכך שיאמרו עליו את שנאמר! נתניהו אינו מתכופף "מגודל המעמד" כשבטחון ארצו מצוי בסכנה..זו הסיבה לעמידתו האיתנה מול אובמה בקונגרס ובניסיון לדבר לקהל האמריקאי מעל לראשו של נשיאם. אלמלא נתניהו לאיראן כבר מזמן היה נשק גרעיני....וההסכם המשופר (לא משופר מספיק....אך ישראל נערכת לכל התפתחות) שהושג כרגע הוא תודות ללחץ של נתניהו על אובמה.....אז מספיק להתלות על דבריהם כמוצא שלל רב!!!
למרות התערבותו בפוליטיקה האמריקאית לטובת מתחרהו של אובמה....שום דבר לא קרה...ויחסי ארה"ב ישראל חזקים מאי פעם....לאחרונה הציעה ארה"ב חבילת "מתנות" בטחוניות עצומה...על מנת לרכך את התנגדות נתניהו להסכם ואפילו הועמק שיתוף הפעולה הבטחוני.....נתניהו כמעט הצליח להדיח את אובמה בבחירות מול מיט רומני...הוא לקח סיכון מחושב להדיח את הדמוקרטי ולקבל את הריפובליקני.....אם הריפובליקני היה נבחר אני מטיל ספק רב אם ההסכם עם איראן היה קורם עור וגידים....כך שנתניהו כאמור חושב על הרבה מהלכים שלא תמיד אנו האזרחים מסוגלים להבין את כל משמעותן
ובמבחן התוצאה....נתניהו הצליח לשמור על יחסי ארה"ב ישראל למרות שניסה להדיח את אובמה ופעל כנגדו בקונגרס.....אכן רב אמן פוליטי....לדאבונך....... הלוואי והיינו מקבלים את רומני כנשיא ....וזה גם כמעט הצליח!
לגבי שאר טענותיך אין בכוונתי להגיב....יש גבול.

שחר 67

New member
רבים מחברי הם אנשי כוחות הבטחון..חלקם שוטרים...

ונדיר שנתקלתי בשוטר המחזיק בדעות שמאליות!
כשקראתי שוב את הפוסט הקודם שלך הגעתי למסקנה כי למרות הכל בהחלט יתכן כי דעותיך שייכות לימין או למרכז אך אתה מאוכזב מנתניהו . במידה ואכן כך...המילה "הפסדתם" אינה מכוונת אליך.
כשאני אומר "הפסדתם" אני מתכוון לאנשים המחזיקים בדעות שמאל!
ולא.....איני חושב שעם ישראל הפסיד מנצחון נתניהו בבחירות...להפך.

א ב י ב ן

New member
כל עם ישראל הפסיד, מפסיד ויפסיד מ"נצחונו של נהנתניהו", ואם

טרם הבנת זאת, אתה לבטח תבין, אבל אז תהיה מתחת לרגליך יותר מדי אדמה חרוכה.
אבל באמת שלא נורא. כשתבין, תתפכח ויחד אתך יתפכחו עוד רבים.

א ב י ב ן

New member
נכון לעכשיו? נסכים לכך. אשמח כשיגיע היום בו תיאלץ להסכים,

וככל שירחק היום, כך יגדל גם הנזק.

א. "אתם" זה בוודאי לא "אני". אני לא מייצג אף אחד

ב.
איש לא רשאי לאמר לי מה אני שמאל או ימין כי שני הצדדים ממש לא מעניינים אותי, בעיני כל הפוליטיקאים אותו הדבר - שקרנים רמאים נוכלים וגנבים.
השאלה מי יגרום פחות נזק מאחרים למדינה - זו השאלה היחידה שמעניינת אותי.
ובזה נתניהו נכשל כשלון חרוץ.
ויושר אישי, אפילו הוא יחסי, מצביע על מיהות הנפש הפועלת.
ג.
בניגוד לכל מיני אנשים שדעתם מקובעת על מסלול צדדי זה או אחר, לי מה שחשוב זו המולדת שלי, ומי הורס או מזיק לה, ולא מענין אותי מאיזה מחנה הוא.
ד.
מעולם לא נתקלתי בפוליטיקאי ישר, אבל יש קו אדום אותו נתניהו עבר מזמן, אני לא סובל שקרנים ואנשים שתפקידם לדאוג לאחרים ודואגים רק לעצמם, וכאלו המועלים באמון העם ולא מענין אותי אם אלו שמאלנים או ימניים.
ה.
אחרי 30 שנות שירות במשטרה, כמובן שלאמירותיך אין שום יסוד כי הן לא נכונות חד משמעית.

שחר 67

New member
אמרתי אמירה והבהרתי אותה בפוסט נוסף!!!

הדבר היחידי שאני מסכים איתך הוא שאלת "מי בעת הנוכחית יגרום הכי פחות נזק למדינת ישראל" או במילים אחרות...מי הפחות גרוע...!!!
כל שאר דבריך הם מחשבותיך האישיות שיכולות להשתמע להמון פנים ומובן שאין להתייחס אליהם כאל עובדות! לדעתך לאמירותיי אין שום יסוד וכי הן לא נכונות חד משמעית.....וזה בדיוק...אבל בדיוק מה שאני חושב על דבריך.
30 שנות שירות במשטרת ישראל.....ולמרות זאת עדיין אינך "אורקל"...אתה לא חסין מטעויות.. מהנחות מוטעות...וגם אני לא!....אני חולק על רוב "השגותיך" בפוסט זה ובטח ובטח בפוסטים קודמים..

למעלה