שוסון ומרצדס 0305 גרמני כמובן !איזה קו באגד ובדן הכי אהוב
עליכם?? ואיזה אוטובוס הכי אהוב עליכם?? בדן הק האהוב עליי כמובן-25. באגד(למרות שנסעתי בהם פעם אחת)-86. סוג האוטובוס האהוב עלי-נידרפלור.
ניצלו"ששוסון ומרצדס 0305 גרמני כמובן !
הקו האהוב עלי ביותר בעיר שלי - ירושלים: האוטו שלי: סיטרואן C5 כחולה כהה.
הקפצהניצלו"ש
יש לי משהו די מבאס לשתף אתכם \= כמו שאתם בודאי יודעים, נכנסו לשימוש בירשולים כמה אוטובוסים עם מערכת מיגון חדשה, ביניהם גן בקו 14. נסעתי בקו 14 הממוגן וצילמתי המון תמונות ממש טובות, ועכשיו התברר לי שהן לא קיימות - הן פשוט נעלמו מהתיקיה במחשב, וכבר מחקתי אותן מהפאלם. טוב, בכל קמרה רציתי שתדעו שזה ממש מבאס, אבל אני מבטיח לנסות להביא שוב את התמונות, ורציתי לדעת אם יש מישהו אחר שיודע איפה אפשר לראות את התמונותשל המערכת הזו.
האוטובוס האהוב עליאיזה קו באגד ובדן הכי אהוב
עליכם?? ואיזה אוטובוס הכי אהוב עליכם?? בדן הק האהוב עליי כמובן-25. באגד(למרות שנסעתי בהם פעם אחת)-86. סוג האוטובוס האהוב עלי-נידרפלור.
הקו והאוטובוס הכי האובים עלי הםאיזה קו באגד ובדן הכי אהוב
קו 164 של אגד, 371 של מטרופוליןהקו והאוטובוס הכי האובים עלי הם
קו 92 בפ"ת הכי מהייר אים אוטובוסים מעל הממוצע ואוטובוס לילנד טייגר כרטיסנית [לא שיצא לי לנסוע על אחד כזה אבל הם היו טובים ] והאוטובוסים עד מודל 89 הם טובים מעל 89 פחות
אני אוהב את הקווים 27א ו92 בחיפהקו 164 של אגד, 371 של מטרופולין
אני נוסע המון בקו 164 של אגד, אז כנראה שאני אוהב אותו. בצבא נסעתי הרבה בקו 371 שבינתיים הועבר לחברת מטרופולין. את קו 405 לירושלים אהבתי במיוחד כאשר השתמשו ב- Neoplan הדו קומתי. לגבי אוטובוסים, אני מודה שאני לא כל כך בקי בדגמים. ככלל, אני אוהב יותר את אלה עם המושבים הגבוהים. (זה גם יותר בטיחותי בשעת תאונה, כי זה נותן גם תמיכה לראש). אני אוהב גם את המפרקיות, וכמובן את ה- Neoplan הדו קומתי ז"ל.
האוטובוס האהוב עלי הוא כמובןאני אוהב את הקווים 27א ו92 בחיפה
ואת האוטובוסים שמשרתים בהם:קו 92 מארס מאן אירזר{חללית} מרצדסO303 ומרצדס O405 קו 27א: מיניבוס נידרפלור נידרפלור O303 O405
ישנם כמה קווים אהובים עליי:איזה קו באגד ובדן הכי אהוב
קו 18ישנם כמה קווים אהובים עליי:
בדן - קו 5 ת"א (ביחוד כשעבדו עליו הכרטיסניות של מ.א.ן), קו 42 ת"א, אבל אני הכי אוהב את קו 63 ת"א. באגד - קו 18 ירושלים. האוטובוס האהוב עליי הוא מ.א.ן SL200 כרטיסנית (3 דלתות) עם מרכב גרמני מקורי שנראה ככה: ----------->
זכרונות של קווים אהוביםקו 18הוא הכי עמוס ומעצבן![]()
![]()
בתור אחד שנוסע בו לפחות פעמיים בשבוע, קצת קשה לי להבין אותך. הוא עושה סיבובים אינסופיים (באיזור צומת פ"ת הוא נכנס ועושה הקפה בכל סן מרטין, ואז אחר כך בעוד רחוב ממש ליד, שכחתי איך קוראים לו), והוא המון פעמים עמוס מאוד. טוב, לפחות כמעט תמיד האוטובוסים שם הם החדשים, אבל זה עדיין קו מעצבן.
חבוב אני לא מגיע לצד הזה של הקוקו 18הוא הכי עמוס ומעצבן![]()
![]()
בתור אחד שנוסע בו לפחות פעמיים בשבוע, קצת קשה לי להבין אותך. הוא עושה סיבובים אינסופיים (באיזור צומת פ"ת הוא נכנס ועושה הקפה בכל סן מרטין, ואז אחר כך בעוד רחוב ממש ליד, שכחתי איך קוראים לו), והוא המון פעמים עמוס מאוד. טוב, לפחות כמעט תמיד האוטובוסים שם הם החדשים, אבל זה עדיין קו מעצבן.
טוב, הצד ההוא קצת יותר נסבלחבוב אני לא מגיע לצד הזה של הקו
אני לוקח אותו מהתחנה המרכזית דרך שדרות הרצל, אל התחנה הסופית שלו בשטרן (בתור אוהד הפועל ירושלים שכמותי, אני נמצא שם פעם בשבועיים, ולפחות פעם בחודש אני נוסע שני כיוונים עם קו 18, והוא חביב ביותר.)
הקו שלי: 41 למוסך עטרות. יש לו אחלהטוב, הצד ההוא קצת יותר נסבל
בכל קמרה - הוא כמעט תמיד עמוס. אבל מה שכיף - לפעמים יש בו את האוטובוסים של Scania - הצהובים המגניבים האלו. מת עליהם.
אין כמו קו 8 של דן בת-יםהקו שלי: 41 למוסך עטרות. יש לו אחלה
מסלול והוא תמיד ריק אז אני יכול לעשן עם הנהג ! סתתתתתםםם !!! כשהייתי סטודנט, אהבתי את קו 28 בין הר-הצופים לגבעת-רם כי תמיד יצאתי מהאוטובוס עם מספר טלפון !!!![]()
![]()
![]()
אתה כותב: " ותמיד מלא בבחורות!" -אין כמו קו 8 של דן בת-ים
הקו הכי טוב בדן: לא מלא מדיף לא ריק מדי, מגיע לכל המקומות החשובים: קניון בת-ים, מצבה, יפו, טיילת ת"א, דיזנגוף סנטר, כיכר רבין ותמיד מלא בבחורות! האוטובוס האהוב עלי: 310 (ובגלל הצביעה החדשה גם 340) - מפרקית שנסעה רוב חייה בקו 25.
לפני שהיתה לי החברה הנוכחיתאתה כותב: " ותמיד מלא בבחורות!" -
זה המדד הכי חשוב לנסיעה באוטובוס וזו האמת הכי אמיתית ! כשיש בחורות באוטובוס, כל הנסיעה יותר נעימה: מריחים ריח בושם נעים, שומעים קולות נחמדים ועושים עיניים ! בסוף הנסיעה לוקחים מס' טלפון וסידרנו לנו ערב מעניין.![]()
![]()
אהבתי ! גם אני פעם לפני 5 שניםלפני שהיתה לי החברה הנוכחית
(כן היו חודשיים שהייתי לבד), אז הייתי לוקח טלפונים של בחורות בפקקי תנועה...
אביה.....אתה כותב: " ותמיד מלא בבחורות!" -
זה המדד הכי חשוב לנסיעה באוטובוס וזו האמת הכי אמיתית ! כשיש בחורות באוטובוס, כל הנסיעה יותר נעימה: מריחים ריח בושם נעים, שומעים קולות נחמדים ועושים עיניים ! בסוף הנסיעה לוקחים מס' טלפון וסידרנו לנו ערב מעניין.![]()
![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.