איזה עצבים על הבוקר
נשבעת לכם

October10

New member
איזה עצבים על הבוקר../images/Emo46.gif נשבעת לכם

אני מרגישה כאילו בזמן האחרון כולם נגדי...[ דבר ראשון יש לי בעיה עם קליגולה הזונו... האלה עכשיו התקשרתי אליהן ואין להם תשובה בשבילי הם כאלה חוצפנים חבל על הזמן דבר שני הטבעות שהזמנו לפני חודש כמעט שהבטיחו לנו שיהיו מוכנות אחרי שבועיים כמובן שעדיין לא מוכנות אוווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף איזה עצבים אני הולכת להתפוצץ אין לי כוח להתמודד עם כל זה

פרייס

New member
קודם כל- נשמע עמוק

אני מכירה את ההרגשה הזו גם אני הייתי לחוצה וחשבתי שכולם נגדי. זה הכל מלחיץ, יעלי את חייבת להרגע הכל יהיה בסדר. תאמיני לי, חשבתי ששבוע וחצי לפני אהיה ממש בהיסטריה אבל לא, הכל בסדר ההכנות נגמרות והכל רגוע פתאום ונכון, הייתי מאוד לחוצה לפני אבל את חייבת להחזיק מעמד כדי שלא תבואי לחתונה בסערת רגשות ומתוחה - אלא רק מהסיבות הנכונות והטובות. אז קחי נשימה ותמשיכי הלאה גם לנו היו עיכובים ו"משברים" והכל עובר. נטע

הדר לו

New member
מתוקה אל תתעצבני....יש לך זמן עם

הטבעות... אני למדתי לא להלחץ סתם..אז יקח עוד כמה ימים מה אכפת לך? אני יודעת שאת כבר רוצה אותן אצלך וכל זה אבל עוד קצת אל תתעצבני זה לא שווה את זה....עוד קצת סבלנות!
ומה הקטע של קליגולה??? איזה נעליים? תלכי אולי לסניף אחר שלהם?

October10

New member
בנוגע לטבעות את צודקת אבל

עם קליגולה זה סיפור ארוך ומעצבן בקיצור קניתי שם נעל ב 300 ש"ח אחרי כמה ימים הביטנה התחילה להתקפל והציקה לי בהליכה ניגשתי אליהם וביקשתי שיתקנו טוב אחרי שבועיים והרב צעקות שלי החזירו לי את הנעל קובי נסע להביא לי את הנעל מדדתי אותה בבית וזה היה נורא הם שמו לי ביטנה שיותר דומה לספידה ומכיוון שהנעל היתה בדיוק עלי היא נהייתה לוחצת ממש לא הצלחתי לנעול אותה שוב - אז שוב חזרתי אליהם ואמרתי להם שאני לא רוצה יותר את הנעל הזו ממש הוציאו לי את החשק לנעל וביקשתי זיכוי - הגיוני נכון??? נעלתי את הנעל הזו פחות משבוע היה ממש חדשה ואז המוכרת התחילה לזיין (סלחו לי על הביטוי )לי את המוח שרק בקליגולה יכולים להחליט אם לתת לי זיכוי או לא וכל מיני שטויות ושאני אתקשר ביום ראשון לברר כמובן שהיום היא לא נמצאת והמוכרת השנייה לא יודעת במה מדובר והיא תברר ותחזור לי בקיצור ממש גועל נפש

הדר לו

New member
איזה דפוקים! מה הקטע שלהם../images/Emo46.gif

חוצפה! תלכי אליהם שוב ופעם....ואולי תגידי שאת פונה לעיתונות...

October10

New member
כן בקשר לטבעות את צודקת אבל

עם קליגולה זה סיפור ארוך ומעצבן בקיצור קניתי שם נעל ב 300 ש"ח אחרי כמה ימים הביטנה התחילה להתקפל והציקה לי בהליכה ניגשתי אליהם וביקשתי שיתקנו טוב אחרי שבועיים והרב צעקות שלי החזירו לי את הנעל קובי נסע להביא לי את הנעל מדדתי אותה בבית וזה היה נורא הם שמו לי ביטנה שיותר דומה לספידה ומכיוון שהנעל היתה בדיוק עלי היא נהייתה לוחצת ממש לא הצלחתי לנעול אותה שוב - אז שוב חזרתי אליהם ואמרתי להם שאני לא רוצה יותר את הנעל הזו ממש הוציאו לי את החשק לנעל וביקשתי זיכוי - הגיוני נכון??? נעלתי את הנעל הזו פחות משבוע היה ממש חדשה ואז המוכרת התחילה לזיין (סלחו לי על הביטוי )לי את המוח שרק בקליגולה יכולים להחליט אם לתת לי זיכוי או לא וכל מיני שטויות ושאני אתקשר ביום ראשון לברר כמובן שהיום היא לא נמצאת והמוכרת השנייה לא יודעת במה מדובר והיא תברר ותחזור לי בקיצור ממש גועל נפש

שרות לקוחות של קליגולה גרוע..גם

לי הם עשו בעיות חבל על הזמן לצערי הם נצחו אני הפסדתי..סתם מגעילים..

השולצים

New member
יעלי לגבי קליגולה

גם לי היה סיפור איתם כשקניתי נעל ובפעם הראשונה שלבשתי אותה העקב נשבר. בקיצור הלכתי לשם והרמתי צעקות וסירבתי אפילו לקבל זיכוי על הנעל אלא רק את הכסף חזרה, וזה אכן הצליח!!! אז תתעקשי איתם, זה שווה, ואני את הלקח שלי למדתי ולא קונה אצלהם יותר.

bagal

New member
יעלי...אל תתעצבני..../images/Emo39.gif

קחי זר ענק של
טכמובן
מה יקרה עאם הטבעת תהיה מוכנה מחר ???? יש עוד איזה "יום יומיים" לחתונה. לא ??? גם אני צריכה לנסוע השבוע לקחת מהם את הטבעות - אני כבר מתה שיגידו לי שהן מוכנות - אבל עזבי אותך מעצבים. ברק שלי אומר - שלהתעצבן זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים. תדעי - האנשים האחרים שמעצבנים = הם טיפשים
תמשיכי לחייך
, תצעדי קדימה , ותראי - תיכף הטבעות תהינה מוכנות

יעל, חבל על העצבים שלך.

בקשר לטבעות, איפה עשית אותן ?? יש לך עוד מספיק זמן עד לחתונה. אומנם זה לא נעים כשמבטיחים ולא מקיימים אבל זה לא שווה את הכעס. בסוף הטבעות יגיעו. לטבעת שלי חיכיתי שלושה חודשים והייתי מאוד מאוד לחוצה שהם לא יספיקו\הם יאחרו\היא לא תיצא כמו שרציתי ואחרי שלושה חודשים בדיוק היא הגיעה, יפהפיה כמובטח. אז צריך פשוט סבלנות. לגבי הנעליים, אני לא יודעת את הפרטים, אבל אם הם לא בסדר תפני ישר להנהלת הרשת ואם זה לא יעזור - ישר לעיתונות !

יעלוש--אמא שלי קנתה לי נעלים מתנה

ליום הולדת ושפתחתי את הקופא הנעליים היו לי לא נוחות וקטנות מידיי.. אמא שלי לא הייתה בארץ (בטיול בהודו של חודשיים) ושכחה להשאיר לי את הקבלה והם לה הסכימו להחליף את הנעל !! עד היום הנעל אצלי בקופסא חדשה לגמריי !!! אין לי מה לעשות איתה.. איזה באסה נעל של 300 ש"ח לא חבל !! יש לי הרבה סנדלים שלהם וזו סחורה טוב לדעתי .. והעיקר זו סחורה כחול לבן !!! אני אישית מרוצה מהנעליים אך לא מהשרות המחורבן תסלחו לי על הביטויי!!!

maal

New member
יעלי מתוקה שלי!!!!../images/Emo23.gif

טוב אז קודם כל קחי
י גדול גדול ותרגעי! לגבי הטבעות כמו שהדר אמרה לך יש עוד המון זמן אבל אם את רואה שהם משחקים איתך היתרון של הזמן נותן לך ללכת לחפש במקום אחר!!!!!!! לגבי הנעליים והקליגולה ה.... האלה - תידרשי את הזיכוי שלך ומהר! תישלחי אפילו מכתב להנהלה הראשית עם איום שתיפני לעיתונות - רק ככה הם מבינים!!!!! וקחי עוד
לדרך..............

shelycat

New member
אם אני לא טועה החוק להגנת הצרכן

מחייב אותם לתת לך החזר כספי או זיכוי כשהבחירה איזה מהם תקבלי היא שלך ולא שלהם, לכן תתעקשי על החזרה מלאה של כספך במקום שהכסף ישאר אצלהם ואת תקבלי במקום זה זיכוי לנעל אחרת. ממליצה לאיים במקרה הצורך שתבעי אותם על פי החוק ואל תיכנעי למוכרות טיפשות שמקבלות עמלה על כל מחירה. בהצלחה.

October10

New member
תודה בנות על העידוד

הפעם אני לא אוותר להם אוהבת אתכן יעל

איילתי

New member
מנפלאות קליגולה

הם לא מאפשרים להחליף מוצר יותר מפעם אחת!!! חבורה של מעצבנים

קארין ב

New member
יעל - זה לא שווה את העצבים שלך

לגבי הנעליים - ככה זה בישראל - רק בצעקות. אני אחת שלא טובה בזה ולכן במקרים רבים אני שולחת את יוסי לעשות את העבודה, תנסי ליצור קשר עם הסניף המרכזי שלהם, אולי תפלי שם על אוזניים קשובות יותר. לגבי הטבעות - יש סיבה מיוחדת לעיכוב? תבררי מה קרה ולמה זה לוקח כל כך הרבה זמן, תנדנדי להם כל יום. בתור אחת שעבדה פעם בשרות לקוחות - רק כדי להיפטר מהלקוחות "הנודניקים" שמטלפנים כל יום היינו מזרזרים תהליכים. חבל שזה כך - אבל זו המציאות. בהצלחה
.

סמיילי22

New member
יעלי - ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אין לי הרבה להוסיף... רק שיהיה בסדר! DONT WORRY BE HAPPY ומשפט מפתח: להתעצבן זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים...

למעלה