איזה סימולאטור מומלץ לטיסנים ?

vasp

New member
איזה סימולאטור מומלץ לטיסנים ?

אישית אני מתעסק עם דאונים ( חשמליים) אבל בכל זאת , ראיתי שיש כמה טובים : reflex aerofly realflight סרקתי את הפורום , ראיתי דעות והמלצות לכל מיני סוגי סימולאטורים , עדיין הייתי רוצה דעה נוספת . 1) איזה מבין הסימולאטורים הכי קרוב בתכונותיו למציאות ? 2) איזה מהם הכי קל לתפעול/ידידותי למשתמש/להתקנה ? 3) אתה מחבר שלט שלך או מקבל עם התוכנה כחבילה כמו כן לגבי חומרה ? 4) האם שלושתם ניתנים לרכישה בחנויות בארץ ? תודה.

td12

New member
תשובות

1: Aerofly 2: Realflight 3: שלט מקבלים בחסילה שאתה קונה אבל אפשר לקנות שלט שנפרד ולהשתמש בשלט אחר בסומילטורים חוץ מה Realflight G3 4: Realflight ו Aerofly כן. Reflex לא בטוח.

vasp

New member
קודם כל תודה ,

איפה אני יכול לקנות את ה Aerofly , איזו חנות הכוונה.

td12

New member
תראה

אני יודע שיש ברוב בחנויות אבל ספציפית עכשיו לא ביררתי. קח רשימה של כל החנויות בארץ- כולל כתובות מספרים ואתרים: http://www.flyhi.org.il/shop.htm תראה מי קרובים לך ותתקשר לשאול.

td12

New member
תיכנס לקישור שנתתי לך

יש ברשימה טיסן נתניה תתקשר ותברר אם יש לו Aerofly deluxe

ראן1

New member
תכנס לטיסן נתניה ברחוב אחד העם

שם הבעלים אילן יש לו כל מה שאתה צריך אפי

גיא ח

New member
לדעתי דווקא ה G3 יתאים לך יותר

יש לך אפשרויות לבחור צוקים,דאונים,טיסה יותר מציאותית בטיסנים שהם לא טיסני 3D אם יצא לך להגיע לאזור מודיעין אפילו תוכל לבוא ולהתרשם משניהם אצלי במחשב

Adi Berman

New member
אני חסיד ה G3

גם אני חסיד ה G3 ולמרות שלא בדקתי עדיין את האחרים..לדעתי הוא סימולטור טוב ודיי מהימן. עדי.

YHS

New member
אני חסיד ה GV

sr G a L

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo3.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

נחשון.....

sr G a L

New member
לפני..

טקס חלוקת כנפיים 2005 ביוני. הוא עד היה "בניילונים"

YHS

New member
../images/Emo3.gif

הוא לא דיבר אליך.....
הוא שאל על התמונה שלי. אבל זה לפני. זה מהמטוס המלווה בעת הכניסה לארץ. הדקות הראשונות בשמי ישראל. אבל גם כיום הוא נראה ככה, וטס.

למעלה