איזה סוג של אנשים אתם בהכרויות בנט?

איזה סוג של אנשים אתם בהכרויות בנט?

א. אין מצב שאני עובר\ת מעבר לשיחות במסנג'ר למשהו אחר ב. מדברים קודם איזה זמן מסויים שבועיים בנט ואחרי זה עוברים לטלפון לזמן מסויים ואז נפגשים ג. מדברים בטלפון ישר, ונפגשים אחרי זמן מסויים ד. ישר טלפון, וישר פגישה, הרי בינינו , המציאות קובעת! (אפשר להוסיף גם אפשרות) :)

peewee

New member
ב' אבל...

למסנג'ר אני חושב שכמה שיחות מספיקות כדי לדעת אם עוברים לטלפון או לא (שבועיים נשמע לי המון). עד לדייט שבוע-שבועיים (גג)נראים לי סבירים (אלא השיחות ממש כיפיות וקשה להתאפק:).

murphy

New member
ג'+ד'

גם תלוי בצד השני (כאשר אני הצד השני של הצד השני
) מעדיף להתחיל עם מסנג'ר ואם השיחה שם זורמת אז לעבור לטלפון וממש לא צריך לחכות כמה ימים בשביל זה ואם השיחה שם זורמת... אז לקבוע יש מצבים שישר מתחילים בטלפון ובסוף השיחה אם הלך טוב ישר לקבוע פגישה

gadi008

New member
היי

נראה לי שיטה ודרך נכונה להכיר טוב ת'אנשים לפני הפגישה וכדי שהיא תיהיה מוצלחת:) תגידי בת כמה את?:)

בעיקר

צוחק מפאטתים כמוך...תראה לי הודעה אחת שפתחתי פה בנושא הכרות, מה שאתה רוצה, אני פה כי יש בפורום הזה אנשים מצחיקים, וזה שעשועי

אך אך

זה סוג של בדיחה פרטית שסביר להניח שסמרק"ש כמוך אפילו יבין, חחחח ואם כבר התחלנו לדבר על ניקים , אז מה "כריכים באפלה" סובל מבעיות השמנה ..עקב דיכאון ?

וואו אתה ממש גבר גבר...

אם ההנאה שלך היא לצחוק על אחרים אז מצבך קשה לפי דעתי. ויש לי חברה אז תחסוך ממני את התובנות שלך.

למעלה