איזה ניצחון אדיר!

איזה ניצחון אדיר!

כל הכבוד לבית"ר על הניצחון, וזה מראה לניידל או איך שקוראים לך, שבית"ר היא לא מהגרועות בליגה והיא מסתדרת די טוב. אני מצפה מבית"ר למקומות 4-5 בעונה הזאת ועוד שנתיים שלוש, כשהנוער יגדל וישתפר(וגם התקציב) וגם יהיה רכש טוב (אבל לא לזרוק כסף) אולי נוכל להעמיד קבוצה לאליפות/ אירופה. בלי קשר, קבלו את הבלוג שלי...

YellowBoy

New member
ניצחון אדיר לא הייתי קורא לזה ..

הייתי מצפה נגד קבוצה כמו נצרת לתת לפחות 3 גולים .. אבל ראיתי במשחק שהיו לנו הרבה הזדמנויות אבל לא ניצלנו אותם כי הצעירים קצת חסרי ביטחון , לדוגמא שמחמש מטר מול השוער אני לא זוכר איזה שחקן זה היה .. מסר אחורה ואיבד כדור. אבל הם עוד ישתפרו . יאללה ביתר

בודי

New member
דחיית הליגה

נתנה לבית"ר פוש רציני ואפשר לראות שהקבוצה מתחזקת ממשחק למשחק. אז נכון, לא הבקנו 8 גולים מול נצרת, אבל אל תשכח שהשחקנים של נצרת הם לא קונוסים וראינו מה היה בגביע שנה שעברה. כל עוד מתחילים לראות שיטה מסויימת בקבוצה ולא בלאגן אחד גדול, גיבוש בין השחקנים והכי חשוב רצון לשחק, גם אם נסיים מקום 7 אבל בצורה הזו, אני אגיד שיש לנו קבוצה טובה. מה עוד, אם/כש קוביקה יחתום יחד עם תורג'מן בחוד (ולא נשכח את ברק יצחקי הצעיר) תהיה בית"ר קבוצה התקפית מאוד, במיוחד עם אבי נמני שינשוף מאחור...

למעלה