איזה מקצוע יש בו הכי הרבה כסף?

איזה מקצוע יש בו הכי הרבה כסף?

אני שואל ברצינות, שלא תחשבו שאני טרול או משהו. אני כיתב י"ב, רציתי לדעת איזה מקצוע כדאי לי ללמוד בעתיד ויש בו הכי הרבה כסף, מהם הדרישות השיכליות שצריך בשבילו(פיסכומטרי, בגרות וכו').

מוכר בבאסטה

ואני עונה ברצינות- כסף זה חשוב,כסף זה טוב אבל אל תבחר מקצוע רק כי "עושים בו מליונים". ואם אתה חייב, הנדסת אלקטרוניקה על סוגיה השונים, הנדסת תוכנה וכיו"ב-אלו תחומים חמים מבחינת הפוטנציאל הכלכלי שלהם. זה לגבי היום. אולי עד סוף התואר שלך המקצוע הכי מכניס יהיה... "הנדסאות חומוס צ'יפס סלט"
אוקצור,נראה לי שהבנת אותי..

חחח.. כן באמת יש לי עוד הרבה זמן

פשוט אני צריך להשלים בגרות בפיזיקה ואני משער שרוב המקצועות דורשים את זה.

שלא ימכרו לך את הלוקשים האלו!

אם אתה לא הולך להתקרב למקצוע מדעי/הנדסי[בעיקר אלו הפיזיקליים]/רפואה-חבל על הזמן שלך... מה שכן-אם הפגזת עם איזה 90 חביב סופי[או כל ציון גבוה אחר בנ"ל], בטכניון זה יקפיץ לך מאד את הממוצע בגרות..[אבל ממילא רוב הדברים שם מדעיים אז לא יודע עד כמה רלוונטי]

Alagor

New member
יש כמה מקצועות שמסוגלים 'לעשות כסף'

מעצם אפשרותם לעבוד הן כעצמאים והן כפרינלסרים. לדוגמא מהנדסים, רופאים, בוגרי מדעי המחשב והנדסת תוכנה בתחום ההייטק, עורכי דין כמובן, פסיכולוגים/פסיכיאטריים קליניים, רופאי שיניים, כלכלנים, רואי חשבון, בוגרי מנהל עסקים...

אבל בחלק גדול מהמקצועות שציינת

נדרשות עשרות שנים[בלי להגזים,כדי לצבור מוניטין וותק]] על מנת להגיע למשכורת שנחשבת ל"טובה מאד"[15 נטו לדעתי..]...

thegreengo

New member
תלמד מה שאתה אוהב ולא ...

מה שאחרים אוהבים. אם אתה טוב במה שאתה עושה תרוויח כסף. זה נכון גם לבאסטה בשוק וגם לאיש היי טק.

למעלה