איזה מכשיר לקחת ברשת סלקום???

אשkלוני

New member
איזה מכשיר לקחת ברשת סלקום???

הציעו לי את מוטורולהL2או סוני אריקסוןk300לא זוכר את הדגם בדיוק.משו עם 300...אין לי מושג איך המכשירים האלה ומה כדאי.אשמח לשמוע חוות דעת על מכשירים אחרים.אני מקבל החזר מלא במידה ודברתי במאה שקל.תודה

אני אומרת.

לך על הסוני אריקסון ה"קל" החדש. Sony Ericcson K610i מומלץ בחום (לא שיש לי אותו.) אבל אני מכירה אנשים שיש להם את המכשיר ויש ביקורות טובות.

איזה תכונות אתה מחפש בפלאפונים?

כי שני המכשירים הללו הם יקרים. יש משהו מיוחד שאתה מחפש בפלאפון שאתה רוצה לקנות? מצלמה,MP3,דור שלישי?

בעצם,טעות שלי../images/Emo9.gif

אז ככה..
המוטורולה L2 שהזכרת,עולה 479 שקלים במחיר מלא או 14.90 לחודש במסלול של 36 חודשים. הוא כולל: מסך צבעוני איכותי עם 65,000 צבעים צלצולי MP3 / צלצולים פוליפוניים (24 פולי) תמיכה בהורדת סרטונים אפשרות להורדת Themes (שומר מסך, רינגטון, טפט) טלפון אינטרנטי (WAP) באמצעות GPRS תמיכה בטכנולוגית JAVA (להורדת משחקים ויישומים) תמיכה בהודעות מולטימדיה (MMS) דיבורית פנימית (Speaker) Bluetooth USB [להעברת קבצי MP3 מהמחשב]
יש עוד מוטורולה,שנקרא E770 ולדעתי כדאי שתלך עליו,כי אם כבר קונים פלאפון ומחפשים אחד זול,אך גם חדיש,הוא באמת המתאים. הוא עולה במחיר מלא כ570 שקלים או 16.90 לחודש במסלול של 36 חודשים. אתה מקבל בתוכו: מסך צבעוני באיכות של 65,000 צבעים 2 מצלמות לביצוע שיחות וידאו: ראשית VGA, קדמית CIF נגן MP3 תמיכה בהורדת סרטונים וצפיה בסרטונים בזמן אמת. תמיכה בטכנולוגית JAVA להורדת משחקים ויישומים. אפשרות להורדת Themes (שומר מסך, רינגטון, טפט). טלפון אינטרנטי (WAP 2.0) באמצעות GPRS. תקשורת נתונים מתקדמת על גבי GPRS/UMTS תמיכה בהודעות מולטימדיה (MMS) זיכרון פנימי עד 32MB, כרטיס זיכרון חיצוני תמיכה עד 512MB. דיבורית פנימית (Speaker) קישוריות: BLUETOOTH, USB. בהוספה של מאה-מאתיים שקלים אתה קונה פלאפון די זהה למוטורולה L2 ונהנה מחווית הדור השלישי. מקווה שעזרתי ואם הסתבכת,אני כאן

אשkלוני

New member
תודה על התשובה

מה לגבי הסוני אריקסון?איך האיכות מצלמה שלו?והmp3?ובכלל איך הוא.

אני לא מכירה את המכשיר כ"כ

אבל אם אמרת שבאמת יש לך בעיית תקציב,לך על המוטורולה E770. אני יכולה לנסות להוציא לך מידע מסלקום אם אתה -ממש- רוצה לדעת.

אשkלוני

New member
מענין שבסלקום לא הציעו לי אותו...

אני מחר יגש לנקודת מכירה שוב.ואם תוכלי לברר לי לעומק מה כדאי..ואיך הסוני אריקסון.אני מאוד יודה לך!

שוב,מאוד כדאי זה המוטורולה.

גם מבחינת מחיר וגם איכות שלדעתי לא מאכזבת למי שיש לו בעיות תקציב. הK310 הוא מכשיר שהוא לא דור 3 ועולה יותר. הם בד"כ מציעים מה שהם צריכים למכור וכמה שיותר
ולגבי הסוני אריקסון,הנה הפרטים: מסך צבעוני חיצוני - 65K מצלמת VGA צלצולים פוליפונים וצילצולי MP3 תמיכה בהודעות מולטימדיה (MMS) ויישומי JAVA תמיכה באינפרא אדום ו- USB דיבורית פנימית (Speaker) הוא עולה במחיר מלא 665 שקלים או במחיר 19.90 לחודש במסלול של 36 חודשים. התכנים בו הם כחצי מהמוטורולה. הוא עולה כ-100 שקלים יותר ומכיל פחות ולא דור שלישי. בקיצור,שוב,לך על המוטורולה E770 [שנראה ככה:http://www.icellcom.co.il/sip_storage/files/6/427846.gif ] ולא תתאכזב,באמת
מקווה שלא חפרתי לך

אשkלוני

New member
מה חפרת?

את עוזרת לי...ח ח.ושכחתי...אני לא רוצה דור 3.בגלל החבילת גלישה....

היא ניתנת לביטול..

אבל יש במוטורולה תכנים שלא נכללים בחבילת גלישה ולא קיימים בסוני אריקסון.. כמו למשל בלוטות' ומצלמה קדמית + אחורית [באריקסון יש רק אחורית].

למעלה