איזה מכונת קפה כדאי לקנות ??

yuval01d

New member
איזה מכונת קפה כדאי לקנות ??

הי אני מעונין לקנות מכונת קפה שיודעת לעבוד עם קפה טחון 1.אשמח אם תוכל לפרט איזה חברות/דגמים של מכונות עובדות רק עם קאפסולות (כדי לא להתעסק איתם )מי ואילו חברות עובדות עם קפה טחון ואם יש חברות שיודעות לשלב בין השנים(טחון וקאפסולות) ואם כן איזה חברה משלבת (לדוגמא KENWOOD יודעת לעבוד עם קפה טחון וקאפסולות של...) 2.אשמח לקבל את חוות דעתך על KENWOOD ES500 וקצת פרטים לגבי איזה דוד יש לה ושאר מיני דברים חשובים שדאי לדעת 3. אשמח לקבל המלצות נוספות על מכונות שנותנות שילוב של מחיר טוב עם תוצאות קפה טובות ואמינות תודה לכל המגיבים

carmonle

New member
שלום וברוך הבא לפורום

אין מכונה שעובדת עם קפסולות וקפה טחון אולם יש כאלו שעובדות עם פודים (מנה קפה באריזת נייר) וקפה טחון. אין אני מכיר אישית את כל המכונות בשוק ולכן על מנת שאוכל לסייע אני ראשית ממליץ שתשתמש במנוע החיפוש של הפורום ותמצא מידע רב. כמו כן תגדיר תקציב וסוג שימוש במכונה ואנסה לסייע לך בהתאם. אין לי כל ידע לגבי קנווד, אולם חברה זו לא מובילה בתחום מכונות האספרסו וקרוב לודאי רוכשת מכונות מיצרנים תחת המותג קנווד. בהצלחה ערן

yuval01d

New member
מעונין לקנות מכונת קפה

אני מעונין לקנות מכונת קפה עד 1000 שקל אשמח לקבל המלצות וקצת מידג ממה כדאי להיזהר ולמה להתיחס ללחץ או להספק האם משתלם לחכות לנסיעה לאיטליה או ארה"ב כדי לקנות מכונה ??ואם כן אם משהו יוכל להמליץ על חנות אני אשמח!!

carmonle

New member
לא כדאי להביא מכונה מחו"ל, לא שכן

מארה"ב שם המתח 110V. באתר בקישור החום הסברים מה לחפש במכונה. שימוש במנוע החיפוש בפורום נותן את המידע הבא שהוא חלקי. ההמלצה הכי חשובה לא לבצע רכישה ללא הדגמה והדרכה. בהצלחה ערן

למעלה