איזה מיטה טובה יותר?

איזה מיטה טובה יותר?

אפשר למיין את המיטות שראיתי היום ל-3 סוגים - מיטה מבסיס מתכת [הכי זולה - בין 999 ל-1200 באיקאה], מיטה שהבסיס שלה הוא מן מזרן [טיפה יותר יקר מהמתכת] ומיטה שהבסיס שלה הוא עץ [פי 4 מהמתכת]. מה יחזיק לי יותר זמן ובהתחשב בכך שיש מצב שאעבור דירות בשנים הקרובות ולא יחרקו באמצע הלילה וכאלה....איך בוחרים מזרון? ממליצים על מקום שבו אוכל לקנותמיטה עם מזרון טובים, יפים, איכותיים וזולים?

מזרון טוב הוא מה שנוח לך

אני חייבת לספר לך שאני ישנה על מזרון שקניתי באיקאה ביום בו נפתח לפני הרבה שנים. אני נהנית ממנו בדיוק כמו ביומו הראשון. הוא שומר על קשיחותו מפעם. לא בהכרח כל מזרון יקר הוא הכי טוב.

MaddyD

New member
יש בסיסים מעץ

שלא אמורים לעלות יותר מ600. בדיוק קניתי עכשיו לדירה שלנו מיטה ענקית 160 על 190, קניתי יחד עם בסיס ויצא המזרן והמיטה 1500. אני לא ניסיתי את המזרן.. אבל זה בסך הכל מיטה.. אצל אמי היה לי ספפה כזאת, אני לא כזאת רגישה לדברים האלה אז זה לא משנה לי אני קניתי דרך זאת בחנות שקוראים לה רהיטי אור המשלוח אמור להגיע בסוף השבוע הבא ואשמח לעדכן!

באופן אישי

אני לא סובלת בסיסי מתכת
תמיד שהלכתי עם חברות לבדוק מזרנים (תאמינון או לא זה קרה הרבה חחח) לא אהבתי את איך שזה נראה...תמיד מכני כזה ומכוער, טוב לדעתי :) בפעם האחרונה שהלכתי ל"ייעוץ" כזה הלכתי עם עוד שתח חברות לעמינח סנטר, בסוף יצא מזה שהחברה השניה קנתה עמינח וזאת שרצתה לקנות בהתחלה לא קנתה כלום אלא שבוע אחר כך
כך או כך, שתיהן מרוצות ממה שהן קנו שם.

david047

New member
????????

חבל להשקיע אם עדיין הוא ישמש לשינה באלכסון... אין בו תועלת ללא שינה בכפיות ..

ויקי65

New member
שלום סטודנטית.

בסיס מיטה טוב הוא בסיס מעץ. בסיסי העץ נעים מ-600 שח' והלאה. כדי לעשות סקר שוק. ויש חנות בבני ברק שהוא מאוד אמין שמו רהיטי סולטן רחוב ג'בוטינסקי 162 מזרון טוב נע בין 3000-15000 שח' תלוי במותג. אבל שימי לב ישנם מזרונים פשוטים במחירים של עד 1000 שח' והם מחזיקים כמה שנים טובות כ- 10 ללא בעייה. הכי חשוב שיהיה לך נוח על המזרון. לפני שלוש שנים רכשתי מזרון בהון לא מבוטל של שקלים הוא נהדר אין מה לדבר אבל הוא כבד שזה למות בכל פעם שצריך לשים מצעים על המיטה.

מיטות ומזרנים

לדעתי אם את במעברי דירה לא כדאי להשקיע בבטה יוקרתי אלה במזרן איכותי רן הוא שנוח לשינה ולא בסיס המיטה לנו יש בסיס פשוט מעץ שבעלי בנה בימי רווקותו מזרן קפיצים עמינח /סימונס וכו' בהמלצת האורטופד קנינו מזרן קפיצים אבל גם אז חייבים לשכב לנסות לראות שנוח בכל חנות שמבינים ולא דוחפים סחורה יסבירו לך שקשיחות המזרן היא בהתאם למשקל הגוף ולכן אין אפשרות לקבל המלצה כללית אלה יש להתאים את המזרן למי שישן עליו מזרן מחזיק מעמד כ 10 שנים ואז יש צורך להחליף כדי לשמור עליו יש צורך לסובב אותו כל חצי שנה

למעלה