איזה מזל שאפשר ללכת לישון

TipTip2013

New member
איזה מזל שאפשר ללכת לישון

תארו לכם שבנאדם לא היה ישן והיינו צריכים להיתקע עם המחשבות והרגשות שלנו ללא הפסקה 24 שעות ביממה?

לפחות אפשר לברוח מידי פעם. ..זה המזל. ואם יש ממש מזל אז לפעמים קמים בהפתעה עם מצברוח טוב יותר, בלי שום הסבר הגיוני :)

תאום2

New member

הבעיה היא שגם כשאני ישנה

לרוב יש לי סיוטים, אבל ממש קשים. ממש. כבר עדיף להישאר ערה

&nbsp
חוץ מזה, להתארגן לשינה זה כל כך מעייף אותי, כי אני ישנה עם מכשיר חמצן ועם סדים בידיים בגלל זרימת דם לקויה, וכל זה מסבך בלאו הכי את השינה הטרופה שלי. חבל שאי אפשר להיות פשוט ערים כל הזמן בלי להשתגע.
&nbsp
ואם כבר, אני ממליצה לקרוא את הסיפור של צ'כוב, נדמה לי ששמו "לישון". העתקתי אותו לבלוג שלי, אפשר לקרוא את זה שם. סיפור משוגע לגמרי על מישהי שלא נתנו לה לישון, ומה קרה לה בסוף בגלל זה. מצמרר.

TipTip2013

New member
אז אולי לא אקרא זאת עכשיו כי ממילא אני חרדתית כרגע

אגב אם כבר טריגרים יש את הסרט הכי מדכא בעולם "מלנכוליה" עם קירסטן דאנסט שיצא ב2011
שהאנשים הכי בריאים יצאו ממנו בהלם ודאון נוראי.
&nbsp
&nbsp

מאז שאני לוקחת סרוקוול

יש לי שנה גן עדן...

ישנה טוב, בלי חלומות כמעט, בלי סיוטים כמעט וגם כשיש סיוטים הם נורא מינוריים...

קסם...

כיף לך שאת מצליחה לישון

אני פשוט לא מצליחה לישון .כבר שנה וחצי שאני בקושי רב ישנה שלוש שלוש וחצי שעות.. וכשמשהו מטריד כמו עכשיו אז בכלל אפשר לשכוח משינה... וזה מאד קשה, כי כמו שאמרת שינה זו סוג של בריחה...

הלילה ישנתי שעתיים

בעירוי לא ישנתי בכלל, רק נמנמתי לאיזה עשר דקות, ועכשיו אני מושכת בכוח. בטח אישן עד מחר בצהריים

השינה מצילה אותי ועוזרת לי לשרוד...

בלי שינה מצבי היה חמור מאוד...

למזלי יש לי סרוקוול שמרדים אותי בכל מצב ומתי שאני רוצה (לפעמים בתוספת קסנקס), גם אחרי שישנתי הרבה מאוד שעות בלילה הקודם...

לפעמים אני מנסה לדמיין את עצמי בלי יכולת לישון ואני מתמלאת חרדות, אפשר להגיד שהפחד הכי גדול שלי הוא שיהיו לי בעיות שינה...

פחד גדול מאוד....

למעלה