איזה מבין כלבי הרוח מתאים לחיים

madow

New member
צר לי לאכזב אותך אבל כלבי רוח

לא מתאימים לגדול בתוך דירה, זה כלב שזקוק למרחבים אינסופיים, לפחות שיגדל בבית עם גינה אחרת כלב כזה פשוט נהיה אומלל בתוך דירה קטנה וסגורה. כלב רוח כשמו הוא, זקוק לשטחים ושדות כדי לרוץ ולהוציא אנרגיות ואם אין לך את זה אז פשוט חבל על הזמן. עכשיו סתם שאלה ואל תתעצבני אני לא מנסה לפתוח איתך כאן ויכוח בנושא כמו שהיה בשרשור של הרועה האוסטרלי/קווקזי, למה את מתעקשת ללכת על כלבים שאינם קלים לא לאילוף ולא לחיים בתוך דירה, הריי ישנם כ"כ הרבה כלבים שכן יכולים לחיות בדירה כמו כלבי פודל, שנאוצרים, טריירים נגיד מהזנים הקטנים ופינצ'רים שנראה לי שיתאימו לך יותר מאשר כלב רוח או רועה אוסטרלי או אפילו לברדור שזה גם כלב שצריך גינה.

איל34

New member
כל כלב יכול לגור בדירה...

היכן שאדם גר גם כלב יכול לגור. אני תל אביבי ומגדל כלבה גדולה למדי ורבים אחרים מגדלים כלבים בדירות לא גדולות. שטח המחיה לא מהווה פונקצייה בנוגע לרמת אושרו של הכלב. אהבה, חום ויציאות מרובות עם הכלב זה הפרמטר החשוב. מקווה שעזרתי, איל

ה דרומי

New member
גריהונד איטלקי או רגיל סלוקי

רצוי שהיה גם איזה פארק ליד ה

אם משהו אז וייפט והוא צריך הרבה

הרבה פעילות, כלומר לרוץ איזה שעה ביום חוץ מהטיולי צרכים הסטנדרטים. אני מקווה שאתם גרים מעל פארק. למה לקחת כלב כזה לדירה? יש לך הרבה שעות פנויות לפעילות גופנית?

ניל´´י

New member
כל כלבי הרוח, בתנאי שאתה מגדל אותו

בצורה נכונה, ליו"ר החוג לכלבי רוח יש בדירה סטנדרטית 2 גריהאונדים, לפני כן היו לה 3. אם תבחר בכלב רוח ממליצה לברר איתה. ניל"י אום חמסיקה.

kernosh

New member
אולי פשוט תלכו לאיזו עמותה ותראו

אם אתם מתחברים אם אחד הכלבים שם במקום לעבור על כל הגזעים אחד אחד. את כל יום שואלת על גזע אחר (ואני לא תוקפת אותך) פשוט נראה לי שזה יהיה הכי טוב בשבילכם , נראה שאתם רוצים לאמץ אז זה כל כך חשוב שהוא יהיה מגזע מסוים ? אולי כלב מעורב יתאים ? מה דעתך ?

ניל´´י

New member
הטוב ביותר שתקנו כלב מפרווה

בחנויות "הקישקושים" בקניונים. אתם באמת לא רציניים.

slarti

New member
לא רצית כלב רועים מקודם???

אם אתה בכלל רציני בקשר לכלב, אני ממליץ ללכת לפטנט ולקרוא על כל הגזעים שיש שם, ואז להשקיע עוד קצת ולקרוא קצת גם באתרים אנגליים, אני יכול להמליץ על כמה וכמה כאלה. אנחנו, לפני שבחרנו את קוונט שלנו, קראנו את כל המידע שיש על כל הגזעים, והכנו לנו רשימות של גזעים שנראים לנו מתאימים למה שאנחנו מחפשים בכלב, מבחינת אופי, גודל, מרץ וכו'. ואחרי שצימצנו את הרשימה לכמה גזעים שנראו לנו, הלכנו לראות כאלה כלבים... אז קודם ראינו ברניזים, ואחרי זה ראינו מלאמוטים, ובסוף הלכנו לראות רועים אוסטרליים והתאהבנו במרץ ובחום שלהם...

האפי לי

New member
כלב

הכי מספק מבחינה אישית, וגם מתאים למי שמתלבט לעשות סיבוב בעמותה, ואם באחת לא מוצאים אז בעוד עמותה ועוד אחת עד שמוצאים מישהו שמתאים לתנאי הגידול שיש לכם להציע ושמוצא חן בעיניכם

לדעתי הכלב שהכי יתאים לך לפי מה

שכתבת עכשיו, הוא כזה עם מפתח מלמטה שמסובבים ואז יש מנגינה או אולי אחד עם כפתור שכשלוחצים הוא נובח או בכלל כלב נגרר עם חוט מהסוג שקונים לילדים קטנים אבל בכנות, אני אישית ממליצה לך לחפש קודם חיים, ואח"כ כלב

למעלה