איזה לילה עבר על כוחותינו....

b u b a

New member
איזה לילה עבר על כוחותינו....../images/Emo8.gif

יצאתי אתמול וחזרתי בחמש וחצי לפנות בוקר..... הייתי בטוחה שאני אשב ואזלול כשנגיע לשלב של "לשבת איפהשהוא" .... אבל לא!!!!!! איזה כיף!!!! יש לי נטיה שאפשר להסתכל עליה גם לטוב וגם לרע - אני לא מסוגלת לשבת בבית קפה ולאכול אם זה שאיתי לא אוכל גם..... חברה שלי לא הייתה רעבה - אז זה השאיר לי רק לשתות..... שלא תבינו אותי לא נכון....לא הייתי בכלל ילדה טובה אתמול, וכן אכלתי קצת שטויות אתמול..אבל זה כ"כ לא מזיז לי! יום שישי - זה יום הזלילות - זה יום שאני מרשה לעצמי לאכול הכל - בלי קשר לדיאטה... ברור שאני משתדלת לא להגזים - אבל אתמול דווקא כן היה בא לי לזלול... העיקר שנהנתי
אז יאללה ח´ברה - שיהיה לכם אחלה של יום שבת!!!!! מיליוני נשיקות לירון

טטנוס

New member
שיוווו איזה מתלהבת!!! ../images/Emo3.gif

סתאאאאםםםםםם בובה!! בטח מתלהבת! מה קרה?! מותר לך!! מי גאה בבובה?! מי?! חיבוק גדוללללללל
אם אתמול לא זללת..אז..זה משאיר לך את היום! יאללה פשיטה על המקרר!
סתם סתם..אני גאה בך שלא זללת! והיום תרשי לעצמך טיפה יותר! והעיקר! העיקר שנהנת
אבל בובה! 5 וחצי בבוקר?!?!?!?!? לא מקובל עליי גברת צעירה!!!
you´re way past your bed time
יאללה בובה שיגעתי אותך מספיק להודעה אחת לא?
שתהיה לך אחלה שבת שבעולם!!
משוגעתתתתת עלייך!!

b u b a

New member
טטי- רוצה מכות?!? ../images/Emo123.gif

מי מתלהב....יא´ פוסטמה!!!!! סתאאאאאם!!!!!!!
את יודעת שאני חולה עליך..... שותפתי לפשע...... מתוקית שלי - שיהיה לך אחלה שבוע!!! ואת מוזמנת לשגע אותי כמה שאת רוצה!!!! אלפי...לא.....מיליוני נשיקות אוהבת לירון

טטנוס

New member
מכות לא..אבל אם יש לך שוקולד../images/Emo122.gif

אז זה יכול להיות נחמד...חיחי
וחוץ מזה מה זה האיומים האלה אה?!? אמאאאאאא לירון מרביצהההה ליייי!!!
חכי חכי כששיר תבוא והיא תראה ת´אלימות שלך פה!!
שבוע יפה ובערב-בלאגן! כבר יותר מדי מסודר פה..! <מה זה מדברים פה על דיאטות והשמנה?!?!> ו..ו..אני אביא את אבא שלי! תיזהרי!! :) מיליוני...לא...מיליארדי נשיקות {אה?! איך אני?!
}

behappy

New member
אוקיי אוקיי סדרררררר בפורוםםם../images/Emo88.gif

תקשיבו לי יא סוררות מקסימיות שכמותכן : אני טסה רק מחר!!!!!!!!!ועד אז אני פההההההההה!!!!!אז בואנה ת´זהרו ממני כן?? וחוצמיזה........מה זה פה הולכים מכות עם שוקולד ולא קוראים לי??שלא לדבר על רותם המסכן כבר מנוסה במכות עם ממתקים אבל א-נ-י?????הה?גמני רוצה קצת להרביץ עם שוקולדדדדדדדדדדדדדדדדדדד ואם לא תתנו לי חכו אני אפציץ אתכם משוקולדים של דיוטי פרי!הא!הכי שאווים שיש!ומה זה כואבים חבל"ז כי הם שם מלפני המון שניייייים כשרק הקימו את אל על.....
טוף מספיק כוולם למיטה ´חת שתיים ברורררררר?????
אוהפפפת אתכן יא מצ´וגעות....... שיר

b u b a

New member
יאללה......קבענו......

יום שישי הבא - כששיר חוזרת מחו"ל - נפגשים למלחמת שוקולד עצבנית!!!! איזה כיף!!!! אני וטטי ננהיג אותה ..... וכווווללםםם ישתתפו!!! טטי..תתחילי את הספירה לאחור...תוך כמה שעות - שיר טסה - והפורום הזה כולו תחת שליטתינו
חה..חה...חה......
חולה עליכן!
לירון

rotem2 1 0

New member
מה זה????? שליטתנו?????

מה איתי אני עז???????????????????? סתאאאאאאאאאאם אם הפורום יהיה בידיים של בובונת וטטוש אני יודע שאפשר לישון בשקט חוץ מזה שירוש תהני תשכחי לשבוע מהארץ תנוחי אנחנו כאן מחכים לשובך ובגדול
אוהב רותם

rotem2 1 0

New member
בקשר למלחמות ממתקים

יכולים לגייס אותי לצבא של עלית בתור צלף פסק זמן ורגם מקופלת או להיות לוחם שק"ם שהעביר שרות מעל למצופה לקח המון פסקי זמן או לוחם בסיירת אגוזי

b u b a

New member
../images/Emo163.gif יאמי.....

מלחמת שוקולד...... טעים..... רותם - אני ארביץ לך - עשית אותי נורא רעבה!
כמה זמן לא אכלתי שוקולדים כאלה.... אווף!! לא נורא - החטאים שלי אפילו יותר גרועים מזה.... חה....חה.....חה
יום טוף לכולם אוהבת לירון

rotem2 1 0

New member
מתי את באה להרביץ לי???????

אני מחכה לך
שתבואי להרביץ לי את יודעת הייתי ילד רע
חחחחחחחחחחחחחח את יודעת שהכל מאהבה ושאני מת עלייך
אוהב תמיד רותם

למעלה