מאחר ואעדיף משהו במידה שלי, אף אחד מהנ"ל לא יתקבל אצלי בברכה
אזמין עבורך מהולנדמאחר ואעדיף משהו במידה שלי, אף אחד מהנ"ל לא יתקבל אצלי בברכה .
היו לי כפכים מעץ מזכרת מביקור בהולנד.צפה בקובץ המצורף 128479
או שאולי אתה מעדיף כאלה...
חחח, לא בגודל הזהצפה בקובץ המצורף 128479
או שאולי אתה מעדיף כאלה...
נתניהו?חשבתי שאת מתכןנת לכפכפים שנתניהו ציין
הזלזול הזה בחמאס הוא פאתי, אבל נתניהו גאון פוליטי-שאפילו שטויות דמנטיות הום משפריץ בעוז.חשבתי שאת מתכןנת לכפכפים שנתניהו ציין
הבושה של ישראל, אם מחבלים עם כפכפים הצליחו לשרוף לחטוף לאנוס, ולחזור לעזה ללא בעיות.הזלזול הזה בחמאס הוא פאתי, אבל נתניהו גאון פוליטי-שאפילו שטויות דמנטיות הום משפריץ בעוז.
לעומת זאת, יאיר גולן יותר מטומטם.
גם המזל משחק לביבי (כמו לבגין)-שהשמאל יותר מטומטם ממנו.
מי שהרוויח מהטמטום של יאיר גולן הוא יאיר לפיד ששאב בחזרה את הקולות שיאיר גולן לקח ממנו.הזלזול הזה בחמאס הוא פאתי, אבל נתניהו גאון פוליטי-שאפילו שטויות דמנטיות הום משפריץ בעוז.
לעומת זאת, יאיר גולן יותר מטומטם.
גם המזל משחק לביבי (כמו לבגין)-שהשמאל יותר מטומטם ממנו.
לא רק יאיר לפיד.מי שהרוויח מהטמטום של יאיר גולן הוא יאיר לפיד ששאב בחזרה את הקולות שיאיר גולן לקח ממנו.
גם בוגי יעלון הראה שהואגמור ופרשת אזריה בכיכובו לא הספיקה לו.
כמובן, גם האסיר המשוחרר, אהוד אולמרט, שהצטרף לדברים וגם טס לארה"ב לומר אותם![]()
יאיר גולן ייפגע באופן קשה? המהלך נגדו בליכוד כבר יצא לדרך | פרסום ראשון
לאחר אמירותיו של יאיר גולן, חבר הכנסת ניסים ואטורי החל לאסוף חתימות של חברי כנסת ושרים שונים על עצומה הקוראת לשר הביטחון לשלול את דרגותיהם של רא״ל במיל׳ משה בוגי יעלון ואלוף במיל׳ יאיר גולןwww.maariv.co.il
סביר להניח שהפיגוע היום בשגרירות בוושינגטון, היא בשל דברים אלו![]()
אולמרט ב-BBC: "מה שישראל עושה בעזה מתקרב לפשע מלחמה"
רה"מ לשעבר טען בריאיון לרשת הבריטית כי הלחימה ברצועת עזה מתנהלת "ללא מטרה", והוסיף: "נהרגים בה אלפי פלסטינים חפים מפשע וחיילים רבים"www.ynet.co.il
![]()
למדתי ממך, ויצאתי לחפש בגוגל.לא שמעת שהוא דיבר בטלויזיה? שהמחבלים באו ב7 .10 עם כפכפים וטנדרים
לא צריך לחפש בגוגל. הסרטון היחיד שראיתי מהמלחמה הזו, היה ביום פתיחתה, ראיתי קטע איך הם מסתערים נעולי כפכפים, במחסןם ארז. שופל משנות ה70 והצטברות המוני מחבלים עם נשק קל. מסוק אחד היה גומר את כל הארוע הנקודתי הזה תוך דקה. זה היה מקטין את הנזק במאות הרוגים והצלת רכוש במיליונים רבים. באותו סרטון היו עוד קטעים שאפילו "מצביא גדול" כמוני היה מוצא להם פיתרון תוך דקות. זה סרטון של המחבלים.למדתי ממך, ויצאתי לחפש בגוגל.
"חמאס תקף עם כפכפים": גרסת נתניהו לטבח 7 באוקטובר - מול העובדותhttps://www.ynet.co.il/news/article/sj1bp9s11ee
משפחות החטופים ענו לו,
קרובי חטופים התראיינו לאולפן ynet וזעמו על טענת נתניהו שחמאס "תקף עם כפכפים וקלצ'ניקוב". לישי מירן-לביא, אשתו של עמרי מירן: "רה"מ לא ראה אותם, אני הייתי איתם כמה שעות. הנדוס התודעה הזה לא עובד על עם ישראל". אורה רובינשטיין, דודתו של בר קופרשטיין: "אתה מזלזל בהם ואנחנו הופקרנו". אסנת שרעבי-מטלון, אחותם של יוסי ואלי שרעבי, אמרה שהממשלה "קהת חושים"
![]()
משפחות חטופים עונות לנתניהו: "מחבלים עם כפכפים? הם היו חמושים ב-RPG"
קרובי חטופים התראיינו לאולפן ynet וזעמו על טענת נתניהו שחמאס "תקף עם כפכפים וקלצ'ניקוב". לישי מירן-לביא, אשתו של עמרי מירן: "רה"מ לא ראה אותם, אני הייתי איתם כמה שעות. הנדוס התודעה הזה לא עובד על עם ישראל". אורה רובינשטיין, דודתו של בר קופרשטיין: "אתה מזלזל בהם ואנחנו הופקרנו". אסנת שרעבי-מטלון...www.ynet.co.il
כרגיל, רוב מהומה על לא מאומה. אז ראש הממשלה הנבחר אמר כפכפים. אסון! ראשית הוא כמעט בוודאות צודק וכל מי שראה ולו תמונה וחצי מאותו יום יאשר זאת. שנית נניח ושגה בסוג הנעליים. נו אז מה לכל הרוחות?!לא צריך לחפש בגוגל. הסרטון היחיד שראיתי מהמלחמה הזו, היה ביום פתיחתה, ראיתי קטע איך הם מסתערים נעולי כפכפים, במחסןם ארז. שופל משנות ה70 והצטברות המוני מחבלים עם נשק קל. מסוק אחד היה גומר את כל הארוע הנקודתי הזה תוך דקה. זה היה מקטין את הנזק במאות הרוגים והצלת רכוש במיליונים רבים. באותו סרטון היו עוד קטעים שאפילו "מצביא גדול" כמוני היה מוצא להם פיתרון תוך דקות. זה סרטון של המחבלים.
היידה שרה
היידה יאיר
היידה אבו יאיר
אבו יאיר לא הרשה למסוק לתפקדלא צריך לחפש בגוגל. הסרטון היחיד שראיתי מהמלחמה הזו, היה ביום פתיחתה, ראיתי קטע איך הם מסתערים נעולי כפכפים, במחסןם ארז. שופל משנות ה70 והצטברות המוני מחבלים עם נשק קל. מסוק אחד היה גומר את כל הארוע הנקודתי הזה תוך דקה. זה היה מקטין את הנזק במאות הרוגים והצלת רכוש במיליונים רבים. באותו סרטון היו עוד קטעים שאפילו "מצביא גדול" כמוני היה מוצא להם פיתרון תוך דקות. זה סרטון של המחבלים.
היידה שרה
היידה יאיר
היידה אבו יאיר
כן. כל המינויים הוא מינהאבו יאיר לא הרשה למסוק לתפקד![]()
כוחות חמאס שתקפו היו קומנדו שהתאמן חודשים אם לא שנים, ושוטרי חמאס חמושים היטב. יש ברשת מאות תמונות של אלה שהגיעו עם מצנחי רחיפה, של אופנוענים ושל רכובי הטויוטות. כולם בנעלים צבאיות או נעלי קומנדו, מצויידים בנשק מגוון. אחרי הטבח הגדול של השעות הראשונות פרצו את הגדר ואת השערים המונים, אספסוף שיצא לבזוז ואם אפשר גם להרוג תינוקות שנשארו, חלק מהם הגיע בקבקבים.למדתי ממך, ויצאתי לחפש בגוגל.
"חמאס תקף עם כפכפים": גרסת נתניהו לטבח 7 באוקטובר - מול העובדותhttps://www.ynet.co.il/news/article/sj1bp9s11ee
משפחות החטופים ענו לו,
קרובי חטופים התראיינו לאולפן ynet וזעמו על טענת נתניהו שחמאס "תקף עם כפכפים וקלצ'ניקוב". לישי מירן-לביא, אשתו של עמרי מירן: "רה"מ לא ראה אותם, אני הייתי איתם כמה שעות. הנדוס התודעה הזה לא עובד על עם ישראל". אורה רובינשטיין, דודתו של בר קופרשטיין: "אתה מזלזל בהם ואנחנו הופקרנו". אסנת שרעבי-מטלון, אחותם של יוסי ואלי שרעבי, אמרה שהממשלה "קהת חושים"
![]()
משפחות חטופים עונות לנתניהו: "מחבלים עם כפכפים? הם היו חמושים ב-RPG"
קרובי חטופים התראיינו לאולפן ynet וזעמו על טענת נתניהו שחמאס "תקף עם כפכפים וקלצ'ניקוב". לישי מירן-לביא, אשתו של עמרי מירן: "רה"מ לא ראה אותם, אני הייתי איתם כמה שעות. הנדוס התודעה הזה לא עובד על עם ישראל". אורה רובינשטיין, דודתו של בר קופרשטיין: "אתה מזלזל בהם ואנחנו הופקרנו". אסנת שרעבי-מטלון...www.ynet.co.il
אני לא יודע כמה נהרגו באותו יום. אהל ראיתי סרטון: המסה העיקרית הגיעו בכפכפים. למיטב ידיעתי היו 2-3 רחפנים. אני ראיתי 2. נכון שצילמו אותם יותר מכל הזווייות. ראיתי פרצוף אחד בתקריב, מתפעל כאילו מתפעל מטוס. רואים שהתאמן. שני מסוקים היו פותרים 90 אחוז מהבעיה.כוחות חמאס שתקפו היו קומנדו שהתאמן חודשים אם לא שנים, ושוטרי חמאס חמושים היטב. יש ברשת מאות תמונות של אלה שהגיעו עם מצנחי רחיפה, של אופנוענים ושל רכובי הטויוטות. כולם בנעלים צבאיות או נעלי קומנדו, מצויידים בנשק מגוון. אחרי הטבח הגדול של השעות הראשונות פרצו את הגדר ואת השערים המונים, אספסוף שיצא לבזוז ואם אפשר גם להרוג תינוקות שנשארו, חלק מהם הגיע בקבקבים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.