איזה כפכפים תעדיפו

palmony1951

Well-known member
חשבתי שאת מתכןנת לכפכפים שנתניהו ציין
הזלזול הזה בחמאס הוא פאתי, אבל נתניהו גאון פוליטי-שאפילו שטויות דמנטיות הום משפריץ בעוז.
לעומת זאת, יאיר גולן יותר מטומטם.
גם המזל משחק לביבי (כמו לבגין)-שהשמאל יותר מטומטם ממנו.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
הזלזול הזה בחמאס הוא פאתי, אבל נתניהו גאון פוליטי-שאפילו שטויות דמנטיות הום משפריץ בעוז.
הבושה של ישראל, אם מחבלים עם כפכפים הצליחו לשרוף לחטוף לאנוס, ולחזור לעזה ללא בעיות.

מי שהרוויח מהטמטום של יאיר גולן הוא יאיר לפיד ששאב בחזרה את הקולות שיאיר גולן לקח ממנו.
גם בוגי יעלון הראה שהוא |טמבל| גמור ופרשת אזריה בכיכובו לא הספיקה לו.
כמובן, גם האסיר המשוחרר, אהוד אולמרט, שהצטרף לדברים וגם טס לארה"ב לומר אותם (n)
סביר להניח שהפיגוע היום בשגרירות בוושינגטון, היא בשל דברים אלו :mad:

palmony1951

Well-known member
מי שהרוויח מהטמטום של יאיר גולן הוא יאיר לפיד ששאב בחזרה את הקולות שיאיר גולן לקח ממנו.
גם בוגי יעלון הראה שהוא |טמבל| גמור ופרשת אזריה בכיכובו לא הספיקה לו.
כמובן, גם האסיר המשוחרר, אהוד אולמרט, שהצטרף לדברים וגם טס לארה"ב לומר אותם (n)
סביר להניח שהפיגוע היום בשגרירות בוושינגטון, היא בשל דברים אלו :mad:
לא רק יאיר לפיד.
לפי הסקרים, כל גוש השמאל/מרכז התכווץ ב-6 מנדטים, ונשאר על 60 במקום 66.
אם המגמה תמשך, אז לביבי ישחק המזל פעם נוספת, ונותר לנו רק להתפלל שגם למדינה ימשיך לשחק המזל.
עכשיו מפרסמים סקר, שרק יאיר גולן נפגע, אני בספק

נערך לאחרונה ב:

אלן 5

Active member
לא שמעת שהוא דיבר בטלויזיה? שהמחבלים באו ב7 .10 עם כפכפים וטנדרים

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
לא שמעת שהוא דיבר בטלויזיה? שהמחבלים באו ב7 .10 עם כפכפים וטנדרים
למדתי ממך, ויצאתי לחפש בגוגל.
"חמאס תקף עם כפכפים": גרסת נתניהו לטבח 7 באוקטובר - מול העובדותhttps://www.ynet.co.il/news/article/sj1bp9s11ee

משפחות החטופים ענו לו,
קרובי חטופים התראיינו לאולפן ynet וזעמו על טענת נתניהו שחמאס "תקף עם כפכפים וקלצ'ניקוב". לישי מירן-לביא, אשתו של עמרי מירן: "רה"מ לא ראה אותם, אני הייתי איתם כמה שעות. הנדוס התודעה הזה לא עובד על עם ישראל". אורה רובינשטיין, דודתו של בר קופרשטיין: "אתה מזלזל בהם ואנחנו הופקרנו". אסנת שרעבי-מטלון, אחותם של יוסי ואלי שרעבי, אמרה שהממשלה "קהת חושים"

boriska1

Well-known member
"חמאס תקף עם כפכפים": גרסת נתניהו לטבח 7 באוקטובר - מול העובדותhttps://www.ynet.co.il/news/article/sj1bp9s11ee

משפחות החטופים ענו לו,
קרובי חטופים התראיינו לאולפן ynet וזעמו על טענת נתניהו שחמאס "תקף עם כפכפים וקלצ'ניקוב". לישי מירן-לביא, אשתו של עמרי מירן: "רה"מ לא ראה אותם, אני הייתי איתם כמה שעות. הנדוס התודעה הזה לא עובד על עם ישראל". אורה רובינשטיין, דודתו של בר קופרשטיין: "אתה מזלזל בהם ואנחנו הופקרנו". אסנת שרעבי-מטלון, אחותם של יוסי ואלי שרעבי, אמרה שהממשלה "קהת חושים"
לא צריך לחפש בגוגל. הסרטון היחיד שראיתי מהמלחמה הזו, היה ביום פתיחתה, ראיתי קטע איך הם מסתערים נעולי כפכפים, במחסןם ארז. שופל משנות ה70 והצטברות המוני מחבלים עם נשק קל. מסוק אחד היה גומר את כל הארוע הנקודתי הזה תוך דקה. זה היה מקטין את הנזק במאות הרוגים והצלת רכוש במיליונים רבים. באותו סרטון היו עוד קטעים שאפילו "מצביא גדול" כמוני היה מוצא להם פיתרון תוך דקות. זה סרטון של המחבלים.
היידה שרה
היידה יאיר
היידה אבו יאיר

Harrington

Well-known member
מנהל
לא צריך לחפש בגוגל. הסרטון היחיד שראיתי מהמלחמה הזו, היה ביום פתיחתה, ראיתי קטע איך הם מסתערים נעולי כפכפים, במחסןם ארז. שופל משנות ה70 והצטברות המוני מחבלים עם נשק קל. מסוק אחד היה גומר את כל הארוע הנקודתי הזה תוך דקה. זה היה מקטין את הנזק במאות הרוגים והצלת רכוש במיליונים רבים. באותו סרטון היו עוד קטעים שאפילו "מצביא גדול" כמוני היה מוצא להם פיתרון תוך דקות. זה סרטון של המחבלים.
היידה שרה
היידה יאיר
היידה אבו יאיר
כרגיל, רוב מהומה על לא מאומה. אז ראש הממשלה הנבחר אמר כפכפים. אסון! ראשית הוא כמעט בוודאות צודק וכל מי שראה ולו תמונה וחצי מאותו יום יאשר זאת. שנית נניח ושגה בסוג הנעליים. נו אז מה לכל הרוחות?!

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
היידה שרה
היידה יאיר
היידה אבו יאיר
אבו יאיר לא הרשה למסוק לתפקד ;-(

משתפרת1

Well-known member

משפחות החטופים ענו לו,
כוחות חמאס שתקפו היו קומנדו שהתאמן חודשים אם לא שנים, ושוטרי חמאס חמושים היטב. יש ברשת מאות תמונות של אלה שהגיעו עם מצנחי רחיפה, של אופנוענים ושל רכובי הטויוטות. כולם בנעלים צבאיות או נעלי קומנדו, מצויידים בנשק מגוון. אחרי הטבח הגדול של השעות הראשונות פרצו את הגדר ואת השערים המונים, אספסוף שיצא לבזוז ואם אפשר גם להרוג תינוקות שנשארו, חלק מהם הגיע בקבקבים.

boriska1

Well-known member
כוחות חמאס שתקפו היו קומנדו שהתאמן חודשים אם לא שנים, ושוטרי חמאס חמושים היטב. יש ברשת מאות תמונות של אלה שהגיעו עם מצנחי רחיפה, של אופנוענים ושל רכובי הטויוטות. כולם בנעלים צבאיות או נעלי קומנדו, מצויידים בנשק מגוון. אחרי הטבח הגדול של השעות הראשונות פרצו את הגדר ואת השערים המונים, אספסוף שיצא לבזוז ואם אפשר גם להרוג תינוקות שנשארו, חלק מהם הגיע בקבקבים.
אני לא יודע כמה נהרגו באותו יום. אהל ראיתי סרטון: המסה העיקרית הגיעו בכפכפים. למיטב ידיעתי היו 2-3 רחפנים. אני ראיתי 2. נכון שצילמו אותם יותר מכל הזווייות. ראיתי פרצוף אחד בתקריב, מתפעל כאילו מתפעל מטוס. רואים שהתאמן. שני מסוקים היו פותרים 90 אחוז מהבעיה.
הבעיה שזה לא עניין אף אחד. מה שעניין זה צהל בהדממה.
יש ראיון ברשת של יאיר לפיד, בין יום כיפור לסוכות, היה בשיחת עידכון אצל ביבי. נבהל, הלך לראות את החומר הגולמי כמעט התעלף. התקשר לביבי, זה היה אדיש.
בהפגנה נגד ההפיכה המשפטית, ניסה לדבר על זה, השתיקו אותו בבוז.
היידה שרה, ביבי יאיר

למעלה