מי אמר לך שיש מושבים
מיועדים לכך? כל המושבים (אני מניחה במחלקת תיירים כן?) אפשר להכניס מתחתם כלוב בד עם חתול בפנים. עוד הצעה: במידה והחתול טס איתכם בקבינה, תגיעו לשדה התעופה כשהחתול בתוך כלוב הבד אבל כשהכלוב בד בתוך הכלוב פלסטיק הרגיל שלו. (ואם אין אז לקנות, אטלס 20 או כל כלוב דומה יעשה את העבודה). תעלו עם האטלס למטוס ולפני שאתם יושבים תפרקו את הכלוב פלסטיק (או לפחות את החלק העליון). בכלל הצעה שלי, אם יש אפשרות לטוס בחברה אחרת, לופטהנזה היא (מניסיון אישי) מאד טובה כשזה מגיע לבעלי חיים במיוחד בקבינה וגם שאר הנוסעים בד"כ ממש סופר חמודים ושמחים על החתול, בכל מקרה ככה תוכלו להגיע לשדה התעופה זמן יחסית קצר לפני הטיסה בגלל שהטורים שלהם יותר קצרים כי יש רק טיסה אחת שיוצאת בניגוד למי יודע כמה של אל - על (אגב לפעמים גם הכרטיס זול יותר). אני הגעתי לשדה התעופה עם שלושה חתולים ועוד שניים (בשני נגלות) משהו כמו שעה וחצי לפני הטיסה והספקתי לעבור את כל הצ'ק אין (שבגלל החתול אי אפשר לעשות מראש) תוך רבע עד חצי שעה מקסימום. המינוס היחיד זה הלי אובר של כמה שעות, אבל זה לא כזה נוראי. זה דווקא טוב, נותן זמן להתרעננות וגם להרגיע קצת את החתול, לנקות את הכלוב אם הוא עשה משהו. אגב עוד המלצה: חיתולים לכלבים, תקנו חבילה ותשימו חיתול אחד בתחתית הכלוב ככה זה יתפוס פיפי במידה והחתול ישתין. אני גם עשיתי את כל המעבר רק לפני כחצי שנה. אז אם יש שאלות את מוזמנת לשאול.