איזה כיף

איזה כיף

שלחתי את אשתי והילדים לי-ם ואני נשאר לבד בבית בשבת. היה יכול להיות יותר כיף אילו היה לי איזהו מקום טוב לבלות או אילו הייתי נשאר בריינבו אבל מילא אני אסתדר גם ככה, יש לי כמה סרטים בבית.

אל תשכח לאטום את החלונות

וואלה, יש לי רעיון לסטארט-אפ. חבילת "חילונית" (כמו "סבונית", "שוקוליט" וכו´) שתכלול: נייר סלוטייפ, חומרים אוטמים, משתיקי קול, סרטים שהסאונד מחוק, סרטים אילמים, גרעינים שחורים, נקה7 ועוד. פק"ל שיכלול כל מה שחרדי אנוס צריך בשביל להנות בשבת.

Le Fay

New member
למה לעזאזל נקה 7?

זה כמו הצדפות ב"איש הרס" - רק שיהיה מה לשאול?

avidadon

New member
חחח אתה יודע מה אתה מזכיר לי?

מוצאי שבת אחת, ממש דקה לפני צאת השבת הלקתי את המחשב ונכנסתי אל אחד הפורטלים. היתה שם פרסומת, העברתי עליה את העכבר ולא שמתי לב שהרמקולים היו דלוקים בפול פול ווליום ופתאום כל השכונה שומעת קול של בחורה סקסית וחושנית: "בא לך להתקשר אלי?" אמא שלי היתה בסלון, הסמקתי כולי... אני בטוח שכל הרחוב שמע, אם לא כל העיר.

Le Fay

New member
רגע, רגע - אם ממילא נשארת לבד, למה

לא חזרת לריינבו תגיד-לי?

קודם כל

עזבתי את הריינבו בגלל שגופי הענוג לא הצליח להרדם בתנאים שהיו שם, ואח"כ לא היה לי די זמן לחזור, וחייקה, אם אתה מעוניין עוד פעם לחזור, תתקשר אלי.

Le Fay

New member
אז אתה רגיש לאבנים תחת הגב...

הפטנט המקובל: לישון על זה (כשעייפים ממילא נרדמים בסוף) וכשקמים מבקשים ממישהו עיסוי לגב. הריינבו עוסקים בהילינג, זו המומחיות שלהם: גם יסדרו לך את הגב וגם תחזור הביתה טעון אנרגיות חיוביות (כי החיים שמחים).

אז ככה

בוואלקום פגשנו מישהו נורא נחמד עם זקן ארוך ושערות ארוכות, הציצית היתה תלויה לידו למרות שהוא טוען שהוא לא דתי ובלי כיפה, כיבדו אותנו בצלחת קוסקוס טעימה מאוד, אח"כ הלכנו לסנטר, הסתובננו קצת וחיפשנו מים, הפנו אותנו לברז הנמצא קצת למטה מהסנטר, הלכנו לשם ואז ראינו בחורה מתרחצת מתחת לברז, הבחורה קצת נראתה מבוהלת כשראתה שני דוסים מסתכלים אולם משראתה שאנו לא עושים דבר המשיכה להתרחץ, התפשטה לגמרי לעינינו והתרחצה עוד כחמש דקות, אח"כ התרחצנו אנו, אני התפשטתי לגמרי והתרחצתי בעוד הבחורה לא מפסיקה להסתכל עלי תוך כדי שהיא מתלבשת לאיטה, נתתי לרוח המדבר לייבש אותי, התלבשתי, אח"כ הגיע עוד מישהו להתרחץ, הוא חיכה שהבחורה תזוז משם אך היא פטפטה עם מישהו, אז הוא ביקש ממנו לשחרר אותה כדי שהוא יוכל להתרחץ, התפתחה מריבה קטנה, עד שהיא הלכה ואז הא התרחץ. המשך יבוא

אני צריך להזהר

שהשכנים לא ישמעו את התיקתוק של המקלדת. חזרנו לסנטר לארוחת צהרים, אח"כ התיישבה לידינו איזה בחורה שאמרה שהיא בתהליך של חזרה בתשובה, אמרנו לה שאנחנו חוזרים בשאלה, אז היא ביקשה לשמוע למה, התפתח דיאלוג שבמהלכו הצטרפו אליו המון חבר´ה ששמעו על הסקופ, שתי חרדים המצהירים בגלוי שהדת היא שטות, בחור אחד בן 17 מאוד התעניין ואמר שהוא בתהליך של בדיקה מחדש את האמונה בדת והוא ישאל את הרב שלו את השאלות, הוא לקח את האימייל שלי להמשך הקשר, שאלתי אותו מה הוריו יעשו אם הוא יחליט להיות חילוני, אז הוא אמר שהם כבר הודיעו לו שכל החלטה מקובלת עליהם (הלואי עלינו). אח"כ הגיע איזה בחור כל כולו אומר פריקיות, אמר לנו שהוא מבית חרדי בב"ב, חזר בשאלה בגיל 14, כיום הוא בן 20 והתחיל להניח תפילין לפעמים, ניסה לשכנע את חייקה לעשן ג´וינט (מה זה לכל הרוחות?). אח"כ הצטרפנו לטקס הליכת מלאכים, רובם ישבו עם חלק עליון חשוף ומכנסיים קצרים (רק הבנים), היה קצת משעמם, בחורה אחת שאלה את חייקה אם הוא שומר נגיעה אז הוא אמר שלא, הלכנו באמצע. המשך יבוא

חזרנו

לוואלקום, חייקה נסע הביתה ואני נשארתי והנה החויות, התיישבתי ליד הבחור עם הזקן והשערות הארוכות שהדליק אותי מהרגע הראשון, דיברנו, והוא דיבר על האנרגיות שבתוכינו וסיפר שהוא מרפא אנשים על ידי האנרגיות שהוא מזרים להם, ואז הצטרפה אלינו לשיחה בחורה נחמדה שלומדת ריקי, מתענינת מאוד ברוחניות ומאמינה באלהים, ניהלנו ויכוח ארוך, בתוך כך הצטרפה אשה מבוגרת לשיחה וסיפרה שהיא חוזרת בתשובה למרות שזה לא נראה עליה.... סיפרה שהיא שומעת הרצאות מאיזה רב, אמרתי לה שאני בתהליך הפוך, המשכנו קצת ואז הבחורה הקודמת והבחור עם הזקן הציעו לעשות לי ריקי (מה זה לעזאזל?) המשך יבוא

Le Fay

New member
רייקי היא שיטת טיפול אלטרנטיבי

באמצעות מגע בעור לפעמים עם שמנים ובדרך כלל בליווי מוזיקה אתנית שקטה.

תודה

אז הבחורה שאלה אותי אם אני שומר נגיעה (חמודי אמרתי לך כבר שאני לא מאמין באלהים, לא?) אמרתי שלא, אז היא עשתה לי ריקי, אח"כ הבחור עשה לי איזשהיא הרפיה וזהו.

Le Fay

New member
בבקשה ../images/Emo13.gif

אבל לזו שעשתה לך רייקי מגיע יותר... (אומרים לי שזה נעים).

למעלה