איזה כיף

Island Woman

New member
איזה כיף ../images/Emo70.gif

הצלחתי להכין את הקוביה.. זה היה דווקא די קל.. לקחתי מאמא שלי טבעת ישנה שהכנתי לה רק ממולטיקאט 4 מ"מ ומזה הכנתי. תודה על הסדנא ויילדי..

מיכלי92

New member
אבל...

את יודעת שאפשר גם להשתמש בגודל אחר?למשל,אני השתמשתי בסברובסקי.זה עדיין יוצא יפה

Island Woman

New member
ברור.. ../images/Emo6.gif

אבל רציתי לעשות את הנסיון ה-1 שלי על המולטי בכל מקרה כדי לראות איך אני מסתדרת..
נתתי את הקוביה לחמתי והיא ממש אהבה, ותעשה ממנה שרשרת. (הצעתי לה לעשות את זה עבורה אבל אמרה שתעשה לבד.. גם היא אוהבת להתעסק בכל מיני דברים). עכשיו כשאני יודעת איך עושים אעשה בשבילי אחד מסברובקי.

Island Woman

New member
אוקי..

יש כל מיני אופציות.. את יכולה להניס חוט דיג (0.25 או 0.30) לאחת הפינות ולהשחיל על שני הצדדים חרוזי ואח"ס לסגור עם סוגר. ויש גם שרשראות מכסף או זהב שאפשר לקנות לפי מטר. (זה מצופה, לא אמיתי) וגם להן את שמה סוגר. אפשר לעשות מזה גם תליון לפלאפון..

מיכלי92

New member
או-קיי

בעצם לתלות את הקוביות?זה יוצא יפה?ותליון לפלאפון זה גם יפה
את יודעת,זה גם יפה בעגילים(ארוכים כמובן...את מבינה
) חחחח

Island Woman

New member
דבר ראשון...

מה את עושה ערה בשעה כזו?
דבר שני,כן, זה ממש כאילו את תולה את הקוביה. חשבתי על אופציית העגילים בדיוק עכשיו..השאלה אם זה לא כבד מידי לאוזן? (אני לא עונדת עגילים כך שאני לא מבינה בזה הרבה)

מיכלי92

New member
חח...

אומנם אני בת 12,אבל היום יום שישי...ובעצם,אני כבר בחופש אז כל יום יום שישי
פחח...חח ואני לא חושבת שזה כבד לאוזן...אני דווקא מאוהבת בעגילים
זה התכשיט שלי
אבל אני לא אוהבת עגילים ארוכים מידי...חוץ מזה,קחי את הקוביה,היא ממש ממש קלה!אין לה שום משקל...חוץ מזה יש עגילים הרבה יותר כבדים מכאלה...חחח.....

אני את שלי הכנתי מונציה בכלל...

ובין חרוז לחרוז הכנסתי עוד חרוז (אחרי שהקוביה כבר הייתה מוכנה) וככה היא ממש יצאה מרובעת... אני כל פעם מתבאסת מחדש שאין לי מצלמה....

wildspirit

New member
בכיף מתוקה ../images/Emo9.gif

רוצה לראות תמונה ועגילים אם את עושה מחרוזים מולטי קטנים נגיד גודל 4 או 3 הם לא כבדים בכלל ואת יכולה גם לעשות מאקריל
מה שלומך
תגעגעתי

Island Woman

New member
חח.. ../images/Emo6.gif

נתתי את הקוביה לאמא של בעלי.. אבל בוודאי אכין עוד כמה. ממש נדלקתי על זה! אני הולכת להכין לכל המישפוחה כאלו. ואני בסדר... לומדת למבחן בחינוך(אגב.. באמת רציתי לשאול אותך.. איפה את למדת?) וגם אני תגעגעתי..

למעלה