איזה כייף להתעורר בבוקר........

הטיZרית

New member
איזה כייף להתעורר בבוקר........

אמא שלי בעבודה..... אח שלי נסע לטיול עם בית הספר......... ואני... התעוררתי מסתובבת לי בבית עם שמיכת הקייץ שלי.....שמתחתיה תחתונים בלבד.......מתיישבת מול המחשב..... ישר נכנסת לפורום סקס.... נהיה קצת חם...... פותחת קצת את השמיכה......וסוגרת אותה שוב..... ואפילו בשביל ללכת שניה לPP של הבוקר......אני לא יריכה לקחת את השמיכה איתי......פשוט משאירים אותה על הכיסא........איזה כיייףףףףףףףףףףףף... {אל תדאגו...שטפתי כבר פנים וצחצחתי שיניים}

הטיZרית

New member
אפרופו עבודה.....

יש מישהו שנפגשתי איתו פעם דרך האינטרנט...אנחנו עדיין ברשר טוב.. והוא נמצא ברשימת האיי סי קיו שלי......לפני שבוע או שבועיים הוא אמר לי שהוא טס לתאילנד..אתמול הוא עלה לאון ליין באיי סי קיו שאלתי אותו אם הוא חזר והוא אמר לי אני לא הוא אני חבר שלו... ומי את? עניתי לו...ומה את עושה בחיים וכל זה... אמרת לו שאני מובטלת הוא שאל אותי אם אני רוצה להרוויח 30 אלף בחודש... אמרתי לו אתה בטח רוצה להוריד אותי לזנות..... הוא ענה לי תזדייני קצת תהני וישלמו לך על זה מה רע..?... גגררררררררררר.....

|אייקון של נוAה מפהקת|

היא הייתה מתה לישון עוד איזה כמה שעות, אחרי חוויות ליל אמש
בין היתר היא ישבה והקשיבה בדריכות רבה לאדון קיפי עצבני שחזר מטיול בהונגריה והיה בפסטיבל האירוטיקה והסקס, שהוא ברמה עולמית. נוAה ראתה את התמונות, ומתתתתתתה להגיע לשם בשנה הבאה...
קיפיייי, מה עם הסיפורים??? כולם רוצים לשמוע על הדיילות העירומות שמסתובבות שם!!! יותר מאוחר היא תעלה את התמונות מאתמול... תודה לכם על ערב מגנוב
בוקר טוב לכווווולם

למעלה