איזה ייאוש!

shosha17

New member
איזה ייאוש!

חזרתי הביתה ושמעתי יללות חלושות , הם היו של גור קטן בן בערך חודש הוא ממש רזה ומסכנון והעיניים שלו עצומות בגלל דלקת לקחתי אותו לוטרינרית שהביאה לי סנטומיצין ועכשיו מרחתי עליו פרונטליין החתולה שלי שבבית נראית ממש עצובה והגור נראה ממש מסכן ניקיתי אותו אבל הוא עדדין די ג'יפה... הוא כזה מסכן ואני מפחדת שזה וירוס של גורים ולא דלקת עיניים בא לי לבכות נכון עשיתי את הדבר הנכון שלקחתי אותו? אוף, אני ממש מפחדת למישהו פה יש איזה שהן עצות????

shosha17

New member
איך לדאוג לחימום?

אני לא יכולה כל הזמן לעטוף אותו ולהחזיק אותו והוא לא שקט (כל הזמן מנסה ללכת)ובוכה... כדאי לשים אותו כשהוא לא עלי במינשא - כמובן עם מגבות לחימום? כדאי שהוא לא ייעלם בבית...

שמת אותו על בקבוק חם או כרית חימום?

(כמובן עטופים במגבת). גם לי יש גורה בערך בגיל הזה שמסתובבת וצווחת בכל הבית. תנסי לשים אותו במנשא על בקבוק חם, ולהחשיך את המנשא. אצלי זה עוזר (לפחות לכמה שעות).

במנשא זה רעיון טוב

או בקופסת קרטון גבוהה יחסית, ושימי לו בקבוק חם או תחממי קצת עם תנור חימום. מה את נותנת לו לאכול? לשתות?

shosha17

New member
אני נותנת

לו AD שימורים- אוכל רטוב שקניתי מהוטרינר ולשתות רק מים. את המים אני נותנת לו עם צמר גפן לתוך הפה כי הוא ציובש ןלא ממש פעיל...

תפרידי ביניהם, ותרחצי ידיים

אחרי שאת נוגעת בגור. תראי שמחר הוא כבר לא ייראה כזה מסכן, אלא מאושר שהצלת אותו. תאשפזי אותו על בקבוק חם, ותאכילי אותו, ומחר הוא יגרגר לך.

למעלה