איזה יופי!

שקסי

New member
איזה יופי!

מיום שישי אני מאושרת לאללה וגם היום היה לי יום חופשי... ועכשיו שלחו לי שיר ממש ממש יפה וגם שמעתי עוד כל מיני שירים ממש ממש יפים (אההם שי אההם) ולמי שיש שירים ממש יפים מוזמן לשלוח אליי החלטתי שאני עושה משהו....אתמול באמצע הטיול אז התחלנו לשחק עם אריק משחק כזה שאומרים א' סטוף ואני החלתטי שאני צריכה שירים בכל אות - אז עכשיו אני פותחת שירשור שירים באותיות- והנה מה שמצאתי בא'- אהבתיה, אופטיקאי מדופלם,אנה,אבוקדו מקולף, אין לי רגע דל, אלף בית, אבניבי, אן דן דינו, את לי לילה, היו עוד ששכחתי...אז בבקשה זרקו...בפעם הבאה אולי אני לא יתחיל שירים מהאמצע...(או יותר נכון מאמצע המילה...) כמו בח' (ל)"חי יבשה שמש כמו ביצה קשה רוח למה את צריכה למה למה את בוכה...כשאת יפה..."

מ ו ר ע ל

New member
אאאאאאאאאאלף, סטופ!

חמישה שירים לכל אות, חמישה שירים שהשם שלהם מתחיל באות... א'- אהבתיה, אוכלת מהצד, אוהבת לא אוהבת, אני שוב מתאהב, אינך יכולה. ב'- בוקר של כיף, באה מאהבה, בוכה אל הקירות, בחרה להגנת הטבע, בדיעבד. ג'- גם אני רוצה, גולית, ג'סיקה, גלשן, גבעת חלפון אינה עונה. ד'- דרך ארוכה, דרכינו, דני, דרך המלך, דברים שרציתי לומר. ה'- היא לא תדע, הדפוק הזה, הילדה הכי יפה בגן, היא לא דומה, הלוואי. ו'- וואו, ואיך שלא, ובינהם, ורד, ולנטינו. ז'- זה כל הקסם, זמן קסם, זמן ללכת, זה הכל בשבילך, זוכר לא זוכר. ח'- חלליות, חופשי זה לגמרי לבד, חדר משלי, חללית(לא חלליות), חורף. ט'- טמבל, טנגו צפרדעים, טרמינל לומינלט, קטורנה מאסלה, טוב טוב הגמד י'- יש איש שם, יעלה ויבוא, יהיה טוב, ירושלים של זהב, יום שישי את יודעת כ'- כל הנחלים, כשתגדל, כתם הפרי, כל החבר'ה, כולם מדברים על שלום. ל'- לא נפסיק לשיר, למה לא אמרת, לכל אחד, לבכות לך, לו לו. מ'- מסך עשן, מקסיקו, מדינה קטנה, מכה אפורה, מכונית. נ'- נחמד, נתתי לך חיי, נפלת חזק, נגעה בשמיים, נחליאלי. ס'- סמי וסומו, סימן שאתה צעיר, סיגליות, סר חינה, סאלם. ע'- עוף גוזל, עניין של זמן, ערב אבוד, עבדים, עטור מצחך. פ'- פה קבור הכלב, פמלה, פנים אל מול פנים, פרפרים לבנים, פרחים בקנה. צ'- צליל מכוון, ציפי פרימו, ציף ציף מעל הרציף, צילו של יום קיץ, צומת וולקן. ק'- קיץ, קום והתהלך בארץ, קרנבל בנח"ל, קפה טורקי, קול מהשמיים. ר'- רוני, רדיו רמאללה, רנה, רוצי שמוליק, רמי בפריז. ש'- שתי אצבעות מצידון, שיר לשלום, שחק אותה, שיר העמק, שיר תקווה. ת'- תשע בככר, תן לשים ת'ראש על דיונה, תותים, תראו אותי, תחזור תחזור. יהיה טוב... מתגעגע לכולם, חוץ מלאחת שכנראה כבר לא מתגעגעת אליי...

מאיושית

New member
כל הכבוד../images/Emo70.gif

שיחקתם אותה

שקסי

New member
ד"א איפה כולם?!?!?!?!?!?!?!?

הם פשוט נעלמו... תבואו פה!!! משעמם לי אני לא לומדת עד 12 וכולם לא פה...

שקסי

New member
תסתכלו מה בסוף יצא מיזה...

ותוסיפו אם יש לכם עוד ותשלחו חזרה אליי...

fresh mishmesh

New member
עוד שירים...

א'- אלה, אמונה עיוורת, אהבה, אין קץ לילדות, אמפריות נופלות לאט, ארץ טרופית יפה, אומרים ישנה ארץ, אנה, את לא כמו כולם, אחכה לך בשדות ב'- בתוך הפקק האינסופי, בן המלך, בתי קפה, בשקט בשקט ג'- גשם כבד עומד ליפול, גשם חזק, ג'קי, גשם אחרון ה'- העיירה שלי, הוא לא ידע את שמה, הכוכבים דולקים על אש קטנה, התחלה חדשה, הלילות הקסומים, הנעליים של ברוך, הבא בתור הוא סוס ו'- ואולי ז'- זמר נוגה ח'- חמימות חולפת, חלום כחול י'- יומן מסע, יוצא לאור, יומולדת, ים השיבולים, ילדה סוכר כ'- כשזה עמוק, כבר עכשיו (השיר מהפוך), כל הזמן שבעולם, כל אחד והסיפור שלו, ככה זה ל'- לומדת לעוף, למה לי פוליטיקה עכשיו, לא עוזב את העיר, להציל אותך מ'- מפנה מקום, מלכות החרמון, מרי לנצח נ'- נפלת חזק, ניצוצות, נמנע ממך, ניו יורק-רפיח ס' סוף העולם ע'- עברתי רק כדי לראות, עוד נגיעה, עד הקצה, עדיף, עונות, עפ"י תנועת הרכבות, עוד חוזר הניגון פ'- פצעים ונשיקות, פרחים בקנה, פנסים צ'- צוותא ש'- שיר הסמרטוטים, שנינו שווים, שיר סתיו (כל הנחלים הולכים לים), שיר המכולת, שישה, שוב לא שקט, שיר עצוב מקווה שעזרתי במשהו, ומקווה שעזרתי גם לגבי פורים... לא התייחסת להודעה ההיא בסוף...

fresh mishmesh

New member
דווקא רשמתי רק איזה 2-3 שירים של

עברי... אבל כן, אני אוהבת את שניהם גם משינה די בלטה שם...

kedeman

New member
וואי... יש כל כך הרבה שירים...

שיר בכל אות (אני מתקמצן על מילים הפעם..) אני מקווה לא לחזור על מה שאמרו א- אחלום לנצח, אם זו אהבה (אני יודע שאמרתי אחד.. אבל הייתי חייב לרשום את שניהם..) ב- בואי דינה ג- גלשן ד- דיוה ה- הלא נודע ו- ואלס להגנת הטבע ז- זה לא מאוחר ח- חלום כחול ט- טיפת מזל י- ימים לבנים כ- כמה שזה נורא ל- לילה מ- מתי נתנשק נ- נר על החלון ס- סוס עץ ע- עד אלייך פ- פצעים ונשיקות צ- צליל מכוון ק- קולה וברה ר- רוני ש- שירו של שפשף ת- תחזור תחזור

THE sky angel

New member
חחח מושפעת קטנה שלי.....

גם אני מאושרת (הייתי...) חחח... עכשיו בית סםר אז כבר לא כיף... לא נורא.... יהיה טוב.... בכל מקרה, יש לי שיר ב-ש!!!! שמיים כחולים!! או אם בא לכם- "לפעמים אני אומר לך מילה אחת יותר מידי, תחייכי תקשיבי, זה לא מאוחר... לפעמים אני מרגיש, כאילו זאת הפעם האחרונה, וכאילו אין מחר, צריך לומר את המילה הנכונה.... ותמיד את איתי מחכה שאחזור, ואני כמו שיכור, מתעלם מהאור, מציירת תמונה, שלי ושלה, צבעים לבנים, שמיים כחולים........." או שיש ב-ז' את: "זה לא כל כך פשוט להיות כאן ילד..." וב-ע': "עינו של הנמר".... יש עוד... :))

נ ו ם

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifתעזרו לי שנייה!../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

תעזרו לי לחשוב על שיר אהבה יפה בעברית, עדיף כזה שלא מכוון לבת. לא חייב עכשוי או מולחן (כאילו, אפשר גם חוה אלברשטיין כאלה או לאה גולדברג יפים..). אני ממש ממש צריכה!

אווווווווו!!!!!!!!!!!!!

חיפשתי מקום לכתוב את זה!! :) סליחות / לאה גולדברג: באת אליי את עייני לפקוח, וגופך לי מבט וחלון וראי, באת כלילה הבא אל האוח להראות לו בחושך את כל הדברים. ולמדתי: שם לכל ריס וציפורן ולכל שערה בבשר החשוף, וריח ילדות, ריח דבק ואורן הוא ניחוח לילו של הגוף. אם היו עינויים הם הפליגו אליך, מפרשי הלבן אל האופל שלך. תנני ללכת, תתני ללכת לכרוע על חוף הסליחה. (יהודית רביץ שרה) יש גם את "גידי" שזה שיר מעולה...אבל בטח לא תרצי... הממ..... יש את זמר שלוש התשובות (הוא אמר אם תלכי אחרי...), אם תרצי את המילים תכתבי לי כי זה פשוט הרבה...אז אם לא תרצי....לא ישתלם לי! (קיבוצניקית...) הממ....שיהיה בכיף!

hadasbaril

New member
יש אתר כזה

הוא נקרא שירונט. הוא בלינקיה. שאגב הוספתי לה אתרים.......

נ ו ם

New member
תודה, האמת שחשבתי על השיר הזה

אבל בלי הבית האחרון, כי הוא וגם ההמשך של השיר שאותו רביץ לא שרה מדברים על זה שהוא בגד בה וזה לא מתאים לי לשמחתי.

Princess 1

New member
אני יילך על משהו יותר אתגרי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|!

לכתוב את השירים שאני אוהבת באנגלית!!! A - Aerials ,Alone - לא הצלחתי לבחור... אני משוגעת על שניהם... B - Black Winter Day C - Charmed D - Divinity E - Everything Dies F - For My Fallen Angel G - Gangstas Paradise H - Hell I - Im nothing,I stand Alone - בחירה קשה... J - Join me K - Kryptonite L - Letter to Dana M - Mourning Palace N - No leaf clover O - Ordinary World ,One step closer , Outside P - Points of Autority Prison Song Q - R - Resurrection Runaway S - Still waiting, Soulsick,Stramline T - Thank you (Idan Danchi), The fire eternal U - Under a bridge V - Vobiscum Satanas W - War,We care a lot,When the smoke is going down , Wonder wall X - Y - Youth of the nation Z - היו כמהה אותיות שלא הצלחתי בהן...
) יום טוב כולם , אוהבת אותכם,
ונ.ב - בסוף אנלא יוצאת לחרמון אפילו שאמרתי שאני כן...

למעלה