איזה יופי.. אוטובוס ורוד
כי דואגים לנשים

SuzieRS

New member
איזה יופי.. אוטובוס ורוד
כי דואגים לנשים

Selman Esmerer יושב ראש "מפלגת האושר" באיסטנבול מציע :
:מטרובוס ורוד מיוחד לנשים.
כדי שנשים ונערות תוכלנה לנסוע בנוחות ובנעימות באוטובוסים/ במטרובוס, האדון המכובד מציע שאחרי כל 3-4 אוטובוסים רגילים יצא אוטובוס וורוד לנשים בלבד.
כך שנוסעת –אישה- תוכל לבחור באיזה צבא אוטובוס היא מעדיפה לנסוע.

ורוד לבנות- כחול לבנים
למה לא

תשובתו של אחד המגיבים: במקום לארגן אוטובוס נפרד לנשים, תערוב שגברים יתנהגו כמו בנאדם אל הנשים.

טליה ג

New member
איזה רעיון מקסים!

עצוב שנאלצים להעלות בכלל יוזמה כזו, כי זה אומר שנשים סובלות מהתנכלויות או הצקות של גברים באוטובוסים (ממש לא חשבתי שקיימת תופעה כזו בטורקיה, ודווקא אני התרשמתי שהגברים הטורקיים מאוד ג'נטלמנים לנשים באוטובוס, ואפילו לי הציעו כמה פעמים לשבת, ואני ממש לא זקנה
). אבל מכיוון שאת הגברים לא יצליחו לחנך, לפחות שהנשים יוכלו לנסוע בנוחות ובבטחה!

הסכנה היחידה ביוזמה הזו היא שעלולים להשתרבב גם מניעים דתיים לעניין, ועוד חס וחלילה יקומו גורמים קיצוניים שידרשו הפרדה קבועה בין גברים לנשים באוטובוסים. בינתיים לא נראה שיש סכנה לחוק כזה, אבל אי אפשר לדעת מה יקרה בעוד 5 או 10 שנים, אם טורקיה תלך ותקצין.

סולטנית

New member
האמת הגברים קמים לנשים באוטובוס

ובכלל. לי יוצא הרבה מאוד להשתמש בתחבורה הציבורית כי לנהוג באיסטנבול זו משימה בלתי אפשרית לאנשים שפויים. האמת אנשים בטורקיה מלאים בעצבים על החיים. נכון שכולם שותקים כיון שהמצב הכלכלי טוב. אני לא יודעת מה טוב כי כל הזמן הכל עולה, מים, חשמל, אינטרנט. אפילו מחיר הלחם עלה לאחרונה. הבעיה אין מה לעשות ומה שנשאר זה לצעוק ולהתעצבן וזה מה שקרה הבוקר בין הנהג לאחד הנוסעים. הנהג אוטובוס חיכה למישהו [כנראה לנהג מחליף] הנוסע כנראה מיהר לעבודה ואמר לנהג לנסוע ואיזה צעקות. שמח באיסטנבול

למעלה