איזה יום...

bad girll

New member
איזה יום...../images/Emo7.gif

אני יודעת שאני לא מצליחה כל כך להכנס למעגל הזה שלכם זה קצת קשה... אתן כל כך קשורות ואוהבות אחת את השנייה (זה כל כך נהדר לראות)איך כל כך איכפת לכן אחת מהשנייה לא יודעת אבל אני מרגישה כאילו זה לא כל כך במקום לבוא ולכתוב פה את הצרות שלי כשגם ככה קשה לכן כל כך... אני לא מכירה אותכן לא יודדעת איך יש לכן את הכוח הזה לעזור ולאהוב ולהתמודד עם עצמכן הלוואי שגם אני הייתי יכולה לעזור לכן גם אבל אני לא יודעת איך...מה לכתוב...לא מוצאת את המילים... הלוואי שתבריאו ותהיו מאושרות כי זה מגיע לכן אני חייבת לכתוב את זה אני חייבת להוציא את זה וזה המקום היחידי שאני לא צריכה להסתכל לאף אחד בעיניים כשאני כותבת את מה שעובר עליי... אז אתן לא צריכות להגיב וגם לא לקרוא העיקר להוציא את זה כבר... אחרי שבועיים בלי הקאות ובלי בלומוסים כשכבר הייתי בטוחה שהכל נגמר עבר והייתי כל כך שמחה שזהו פתחתי דף חדש היום זה שוב הגיע בולמוס ענק שאני אוכלת ואוכלת ובאותו זמן גם מקללת את עצמי שונאת והכי הרבה נגעלת מפחדת שזה אף פעם לא יעבור אבל לא הקאתי לא הקאתי כי נשבעתי שאם אני אקיא יקרה משהו נורא לאנשים שקרובים אליי ידעתי שזאת הדרך היחידה בה אני לא אעיז לעשות את זה אולי זה נשמע מטומטם אבל לא מצאתי דרך אחרת אני קצת מפחדת מהשבועה הזאת לא מעיזה להפר אותה... והבטן נפוחה והדמעות לא מפסיקות ונגעלת וכועסת ומיואשת ושונאת... שונאת כשאני האויבת הכי גדולה של עצמי אלוהים מתי זה יפסיק? עוד כמה פעמים אני אצטרך להתפלל אליך עד שתשמע אותי? לא רוצה להרים ידיים!! מפחדת שזה מה שאני אעשה בסוף שיגמר כבר.....

הרקדנית

New member
מתוקה ../images/Emo24.gif

המעגל שלנו לא סגור לעולם הוא פתוח וכל מי שבא- ברוך הבא! הפורום הזה נועד בשביל בעיות כמו שלך ואנחנו כולנו כותבים בו רגשות ומחשבות ואת לא צריכה להרגיש רע כשאת כותבת- כי לשם כך יש את הפורום! אנחנו כולנו פה קוראים ומגיבים כשמתאפשר, ויש פה נכונות אדירה להקשיב ולעזור. מצאת מקום מופלא... אז בלי סליחות- זה הזמן והמקום ולא יכול להיות מתאים יותר...
הבטן נפוחה והדמעות זולגות ואני אומרת- הנפיחות תרד והדמעות יפסיקו תני לזמן לעשות את שלו אל תתני למעידה קטנה להפיל אותך למרות הפיתוי להמשך למטה תרימי ראש ותביטי קדימה- עולם שלך מחכה רק לך! תשתי כוס תה, תשכבי ותנוחי, זה יעזור אני מבטיחה. ועכשיו חושבים הלאה... מה עושים כדי למנוע את הבולומוס הבא?! מאחלת לך המון בהצלחה יקירה! וברוכה הבאה
פה בשבילך

gfyg

New member
אני חדשה בפורום../images/Emo5.gif

מה זה בולמוס??? יש לי בעייה , אני לאחר 2 הריונות , חורגת ב7 ק"ג ממשקלי המקורי שגם הוא גבולי . נשבעתי שאני מתחילה בדיאטה.... אז אני אוכלת ומקיאה ושוב ושוב.. מה לעשות???

ב ל

New member
../images/Emo26.gif

בולמוס זה התקף זלילה שבו אוכלים כמות גדולה יחסית ש אוכל בזמן קצר של זמן.... אוכלת ומקיאה
את צריכה עזרה
תפני לטיפול או משהו כמה זמן זה כבר נמשך

ב ל

New member
לא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

את לא מרימה ידיים
אסור אף פעם להרים ידיים.... קודם כל אני מבינה את זה שנשבעת כדי לא להקיא.... את יודעת כמה פעמים אני נשבעתי שא. תשנא אותי ולא תדבר איתי יותר לעולם.... שכל החברות שלי יעזבו אותי שאני בחיים לא יראה יותר את אחותי הקטנה... אבל גם הקאתי מלא אחרי זה.... ואני אומרת לך כלום לא התגשם ואני מבטיחה לך שאם תהיה לך מעידה כלום לא התגשם מה לעשות זו הדרך להקל על עצמך... ולפעמים עדיף להקיא מאשר לשמור את כל האוכל בבטן כי עכשיו אולי יהיה לך קצת יותר קשה להמשיך הלאה.... אבל אנחנו כאן בשביל לעזור לך.... אם את רוצה להיות שייכת לכאן את תהיה שייכת לכאן
כן הבנות כאן תומכות, אוהבות ועוזרות כי הן מוציאות כאן את כל הכאב שלהן ולכן קל להם להשתלב כאן וגם את יכולה מתי שאת רוצה לבוא ולספר, להיתמך ושמשהו יאהב אותך... הרבה בנות כאן מכירות אפילו אישית אחת את השניה אני למשל מכירה את אמילי וקיידר וטל-1 ומלכיאלה וכרגע לא עולים לי עוד שמות בראש אבל יש עוד.... ותאמיני לי את יכולה למצוא כאן חברות של אמת.... תתחזקי מתוקה... הכל יגמר שאת תחליטי שאת רוצה שהכל יגמר
תשמרי על עצמך מתוקונת אוהבת אני...

נעלמת

New member
מכירה...

הנפיחות תרד תני לזה יום יומיים חוץ מזה שהאוכל יצא לבד בלי עזרה ממך ואז תהיה לך הקלה אדירה תאמיני לי זה יעבור לך עדיף שלא תקיאי כמה שזה יכול להקל מנסיון

מתוקה../images/Emo39.gif

קודם כל ברוכה הבאה ל
אל תהססי לכתוב פה , את יכולה לכתוב כל מה שאת רוצה , מרגישה הכול ואנחנו פה לתת אוזן קשבת,יד תומכת ולב חם מאחלת לך שהיום הרע יהפוך ליום טוב ואנחנו איתך שלא תרימי ידיים , שלא תיפלי למטה המון בהצלחה שלך אני

למעלה