הייאיזה בלאגן היה בבוקר ברכבת!!
השמועות טוענות שרכבת נתקעבבהרצליה, ואנחנו אחרנו ביותר מחצי שעה בכל מקרה היה די "מגניב" באיילון, עת הרכבת שבאה מבינימינה נסעה בצמוד לרכבת שבאה מכפר סבא, כמו באירופה, צמוד, במסילות מקבילות, לאותו כיוון.
בקרוב היה מקום לשבת ברכבתאיזה בלאגן היה בבוקר ברכבת!!
השמועות טוענות שרכבת נתקעבבהרצליה, ואנחנו אחרנו ביותר מחצי שעה בכל מקרה היה די "מגניב" באיילון, עת הרכבת שבאה מבינימינה נסעה בצמוד לרכבת שבאה מכפר סבא, כמו באירופה, צמוד, במסילות מקבילות, לאותו כיוון.
דווקא כשאני עומד להתגייסבקרוב היה מקום לשבת ברכבת
מה???בקרוב היה מקום לשבת ברכבת
כבר טחנו את הנושא בעברמה???
מבטלים נסיעה חינם לחיילים??? כותב הכתבה שהראית - איך הוא מעז לדבר ככה על החיילים הקרביים שלנו?שיעבור לגור בניו זילנד אם מפריעים לו הקיטבגים!![]()
זה ממש לא יאומןכבר טחנו את הנושא בעבר
אבל אני לא אפסיד שום הזדמנות למחות נגד תכנית נבזית כזאת. המדינה הכופה גיוס חובה על חיילים ח י י ב ת לממן את נסיעותיהם לבסיס וממנה בתחבורה ציבורית, כולל רכבת.
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!בקרוב היה מקום לשבת ברכבת
לא מאמינים??? קבלו את הקישור!!!בקרוב היה מקום לשבת ברכבת
על מי אתה מדבר כאןלא מאמינים??? קבלו את הקישור!!!
צודק, רק הכותרת כבר יורקת בפרצופםעל מי אתה מדבר כאן![]()
על החלאה הזה רמי יצהר ? זה בן אדם שכשמתעורר בבוקר הוא מסתכל במראה ונותן לעצמו סטירה. חרא של בן אדם. מצטער שכתבתי בבוטות ומקווה שהמנהלים לא ימחקו את התגובה שלי אבל זאת אמת לאמיתי ! בן אדם שיושב בבית מלון ומשדר לאומה כאילו נמצא במיגרש כדורגל. בושה !
וואלה "רובי F16" השתכללנוצודק, רק הכותרת כבר יורקת בפרצופם
של הלוחמים, כאילו יש להם ברירה לגבי התיקים והרובים (רובה F-16??? האם קיים מטוס M16???).
בושה של כתבה!לא מאמינים??? קבלו את הקישור!!!
חוצפה!בושה של כתבה!
אני לא יודע מי הכותב המטומטם אבל הוא פשוט מדבר שטויות והוא צריך להתבייש!!! אני לא יודע אם משהו דפוק אצלו בראש או שהוא פשוט אידיוט! אנשים כאלה צריכים פשוט ללמוד לסתום את הפה! איך הוא מעז לדבר ככה על החיילים שמגינים על החיים שלו ועל המדינה שלו!!!!!! נראה אותו נסחב כל יום ראשון בבוקר עם תיק ענק ונשק. פשוט בושה וחרפה! אני מתנצל על הבוטות אך המאמר הזה פוגע בי אישית קודם כל בתור חייל קרבי וגם בתור חובב רכבות. פשוט מגעיל!!!!! ועוד משהו, אם יבוטלו הנסיעות חינם לחיילים לי אישית תהיה בעיה רצינית להגיע לבסיס, יוצא לי לנסוע המון ברכבת ואני לא יודע מה הייתי עושה בלעדיה.
בושה וחרפה.בקרוב היה מקום לשבת ברכבת
כשאני חוזר לארץ אני אסרב למילואיםבקרוב היה מקום לשבת ברכבת
מילואמניקים תמיד שילמו חוץ מהיוםכשאני חוזר לארץ אני אסרב למילואים
כל עוד אני צריך לנסוע בטרמפים.
לא מדויקמילואמניקים תמיד שילמו חוץ מהיום
הראשון והאחרון של המילואים.
נראה לי ששוברי נסיעה ינתנו למילואיםלא מדויק
בהתאם לפקודות מטכ"ל, על כל "X" ימי מילואים, חייבים לתת לחייל "Y" ימי חופשה. לצורך יציאה לחופשה כזאת וחזרה ממנה, נותנים (או לפחות נהגו לתת לחיילי היחידה שלי בזמנו) שובר נסיעה - גם לטיסה, אם צריך.
בקרוב היה מקום לשבת ברכבת
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.