איזה אור בעניים לפתוח פייס בוק ולראות

איזה אור בעניים לפתוח פייס בוק ולראות

הפתעה סוף סוף השועל מפסיק לדבר ולהוכיח מאחורי הקלעים אלה החליט לאחר הפצרות רבות שהוא רץ למועצה, לא משנה איזה ראש עיר יהיה מה שבטוח שעם
משה בן חמו "השו-על" לאף אחד לא יהי שקט אף אחד לא ינהל את העיריה כפי שהוא רוצה יותר.... מה שבטוח קומבינות וחוסר יושר לא יהיו .........סוף סוף עוד מהתקופה של מקסים
ז"ל שמשה היה מבין חבריו הטובים , אנחנו מבקשים מימנו לעשות סדר ולא מאחורי הקלעים לא בעיתונים ...... במועצה -במועצת העיר - אני גאה בך אחי עלה והצלח בע"ה .......
עכשיו לא יהיה שו-על יהיה אמ-סט-ף חחחחחחחחח לא יודע מה איתכם אבל אני מאושר

כל שד' דוד המלך מלאה בשלטים של יורם

האיש שהוא אחד מאיתנו עאלק
קחו את הכל בערבון מוגבל בבקשה הרחוב מימול תקעו גם שלטים ופיתאום למחרת אין שלטים שאלתי מישהו "שמת שלט לא?" אמר לי אני יודע דיברו עם אשתי גם ככה לא מבינה כלום
והסכימה לשים שלט , חחחחחחחחחחחחחחחח אנשים לא מבינים מה רוצים הפעילים של יורם העיקר תלה שלטים איזה עזות מצח איך אפשר להתמודד עם השקרים והצבעים שיש לבנדם
הזה מה אין לו כבוד? מספיק יורם די מספיק עם הכאילו אל תנצל את זה שרק אתה יכול לשים שלטים מכירים אותך יודעים מי אתה אתה לא מחדש כלום אתה כישלון בכל תפקיד שהיית לא היה יושר
ואתה חי 28 שנה על חשבון משלמי המיסים מה עשית אדון יורם מצי מה עשית בלוד שאפשר להתפאר בך שאפשר להגיד הו יורם כל הכבוד.............כלום לא עשית היית ח"כ כשהעיר התפוררה לא הפגנת נגד הגזרות לעובדים לא עזרת לאנשים לא ראינו את הפרצוף שלך בכל ה-10 שנים רעות שהיו לנו

יורם הוא מועמד לרשות העיר

וכל מועמד תולה ויתלה שלטים. וכל תושב שירצה - יתלה שלט, ומי שלא ירצה לא יתלה. מה הבעיה.? אני לא מכיר שום מועמד שלא תלה שלטים......
אני לא מכיר מועמד שעשה בשביל העיר יותר מיורם. אולי תכיר לי אחד כזה שעשה יותר ממנו? אני אשמח .......

אני יגיד לך גב' שושי מה הוא עשה

בושות זה מה שהוא עשה נסיעה בשכרות ,מכות בפאבים, זיגזוגים, זה מה עשה המועמד שלך גרר אחיסמך כל הזמן רב עם אנשים כל הזמן רב עם גיסו לשעבר
רק כוחניות ודריסות וקבלנים זו אהבתו היחידה כסף....כסף...כסף....זה מה שמעניין אותו אחי אני לא ממציא אני דובר אמת ושקרן יו יו יו איזה שקרן מלך השק רנים

אבל באמת לא חשוב מי יהיה ראש עיר

מה שבטוח זה דבר אחד שאם משה בן חמו האמסטף יהיה במועצה חיים קלים לא יהיה לאף ראש עיר נקודה....

כדי לדעת מה הוא עשה תיקרא את החומר שהוא

ישלח בכתובים ובכל מה שידבר באסיפות הבחירות שלו. ואתה אם תירצה....תקשיב. ואם לא תירצה אז אל תקשיב.
ואם תגיד לי מה עשה המועמד שלך לרשות למען לוד אני אשמע......

תגיד לי גרר אנחנו מכירים את מרציאנו מהיום?

מה זאת אומרת מה שהוא עשה הוא ישלח בכתובים ? ממש לא הבנתי מה זה אומר ....מה אתה חושב שהתושבים לא מכירים אותו? לא מכירים את הדבר שהוא הכי טוב בו ה"נאומים" שלו
הרי בלדבר הוא אלוף במעשים הוא אפס ...רוצה הוכחות מעשים שעשה בכל מעורבותו הפוליטית הארוכה ומלאת התוארים במ 28 שנה........מה עשה לא רוצה בכתובים או בנאומים רוצה מעשים אז אל תשלח אותי לכתובים בבקשה זה לא מדבר אלי ולא לתושבים ולא לעובדים........לעומת זאת המועמד שלי בתפקידו כמנכל העיריה עשה המון זרז תוכניות מגרה בצורה יוצאת מן הכלל, כפר הסטודנטים המעורבות היומיומית עם התושבים , זרוז תהליך בניית בית המשפט שהוסיף כבוד לעיר ,וזה רק בשנתיים ,ואילו הח"כ...החברה הכלכלית בלוד, חבר מועצת העיר, עוזר שר החוץ, טיפול בשכונות מצוקה מטעם מפלגת העבודה ,סגן ראש עיר, בכל התפקידים האלו הוא לא יכל לעשות משהו אפילו קטן קטן למען העיר סתם איזה פרוייקט קטנצ'יק שנגיד יורם מרציאנו עשה גררי חוץ מנאומים חוצבי להבות ולשון מלוקקת ובכתובים ובכנסים בזה הוא מצטיין תן לי תשובה בבקשה מימך אדון גרר כל מה ששאלתי ואל תשלח אותי לכתובים
מעשים
פרוייקטים
טיפול בשכ' מצוקה בלוד ולא חסר כאלה
היכן היה כשהעיר קבלה סטירות על ימין ושמאל
היכן היה כשזוגות צעירים חלשו עם אוהלים וכיסו את שד' ירושלים בבלוני גז
אני אגיד לך הוא היה בכנסת - הוא היה בעסקיו- הוא לא דפק חשבון לעיר הזו אלה רק תרם לחורבנה

אני מאמין שאם יורם ייבחר הוא יהיה ראש עיר

טוב. הוא פוליטיקאי מקושר . הוא למד משגיאות העבר, הוא מיישם את הלקחים האישיים שלו, הוא התבגר . אם הציבור יאמין לזה , יתן ליורם עוד צ'אנס
להוכיח את עצמו. היום יורם הוא בגיל שהוא מבין שהכל מאחוריו והוא מתחיל צעדים רציניים בכיוון העזרה והשיקום של העיר. הרבה אנשים אוהבים אותו
ותמיד יהיו גם כאלו אינטרסנטים שיצפו ממנו...כמו שכתבתי אתמול בערב. גם למועמדים השניים יהיו כאלו שיחכו להטבות בעיר ובעיריה. ככה זה בבחירות.
יורם הוא לא אותו היורם שהיה. אבל נישאר פוליטי בכל האישיות שלו ! ומי שרוצה להיות ראש עיר והוא לא פוליטי, אז לא יצליח כמו המושבניק וכמו עוד כמה
שרוצים להיות בכיסא אבל אין להם הקשרים והדיבור שיש ליורם אף אחד בכנסת לא ישמע אותם בשיט ,לא יעשה להם חשבון. אם יורם רוצה יורם יכול! יש לו
את הגיל ואת הנסיון .

גרר אתה אומר שגיאות העבר,לקחים אישיים

תגיד איפה אנחנו נמצאים בתהליך שפני נסיונות
28 שנים האמנו בו ביכולותיו ועשינו כבוד רב לאביו ז"ל
הוא היה בכנסת מה לא ברור למה הוא לא טיפל בבעיות של העיר?
למה הוא לא מחק את הוועדה הקרועה ?
למה הוא הסתבך עם החוק?
גרר מאוחר מידי נתנו לו אלף ואחד צ'אנסים...........
לא מאמינים לו ב

אין שום דבר
שהוא יכול לספר לנו
הוא היה ,והיה,והיה, לא עשה כלום מה אנחנו מתקנים שגיאות של עבר?
אנחנו יש לנו זמן ללמוד לקחים ? ממש לא!
אנחנו עוד מלקקים את הפצעים ואת הנזקים שעשו חבריו הטובים
כגון- ד..ח..,י..ד..,RR המהולל הפולני הרכלן והנקמן שמתעסק בקטנות
צ..ה..., והרשימה ארוכה ארוכה של פרזיטים מוצצי דם , שהס....ש..ש..ש..ש..לא להעיר את המתים
חבל .........שאתה מושפע אדון גרר אחיסמך נבון מספיק שיורם מרציאנו פססססה......
הבנת..
......ותפסיק לאכול את הבולשיט שמאכילים אותך

גב' שושי, כשאת מדברת בכבוד...תקבלי כבוד...

תקבלי תשובות. אם יורם היה או לא היה בלוד....האם המצב בלוד היה שונה ? היה יורם חבר כנסת ודיבר למען לוד וכן פעל למען לוד.
היה מקסים לוי ז"ל ח"כ ופעל למען לוד..האם זה שינה משהו בלוד? התשובות הן שלילי ++. לא חשוב מי היה מה...., גם בזמן כהונת המועמד
שלך אין שינוי בלוד. !! אין ! יש הרבה הזנחה, יש לכלוך , אין חינוך , יש כשלון ניהולי גדול. ללא קשר לי.מ. לי.ר. , ועוד תגיד לי, אם האנשים שתומכים
בי.מ. היו באים ותומכים במועמד שלך. האם היית מתחילה לספר להם את העבר שלהם ולנדות אותם מהסניף של המועמד שלך? או היית מקבלת אותם בברכה?
מה שבטוח שלא היית קוראת להם פרזיטים ומוצצי דם.....
אני לא מושפע ואותי לא מאכילים. ואם י.מ. הוא פאססה....את זה יחליט הציבור בלוד. ומה שיחליט בקלפי - נכבד . ועוד ניראה מי אלו שיתאספו סביב למועמד המקובל
עלייך. וזה זה באמת לא חשוב מי ומה העיקר הקולות בקלפי. כי מישהוא כבר אמר מזמן...את הכסף סופרים במדרגות.

אני מבסוט ...שהדמוקרטיה חוגגת

וכל תושב העיר יכול לרוץ למועצה או לרשות. אם זה השועל... ואם זאת גב' א.ד. ...שיצליחו !

שיהיה בהצלחה למשה בן חמו אחד כזה

צריך חייב להיות במועצה הוא יהיה לא שועל לא אמסטף אלה יהיה חתול שיאכל את העכברים
אם משה בן חמו היה עכשיו במועצה מה שבטוח זה שמנהלת אגף הרווחה מזמן כבר לא הייתה פה

זה בטוח ! לפחות יש הסכמה בינינו על זה.

שהגב' מנהלת הרווחה תקבל הוראה...הביתה !

למעלה