איבי הגבילו את המשתמש שלי בקטגוריית האלקטרוני

trader12

New member
איבי הגבילו את המשתמש שלי בקטגוריית האלקטרוני

שלום

איבי הגבילו את השם משתמש שלי באלקטרוניקה
פעם שעברה איבי סגרו לי שם משתמש עם 22000 פידבקים, האתר הזה ממש! מתחיל לעלות לי על העצבים! כרגע אני עובד עם השם משתמש החדש שלי (15 פידבקים) העליתי 6 מודעות לקטגוריית האלקטרוניקה, שלחו לי שהגבילו לי את החשבון

Dear *******

To help keep eBay safe, we've restricted your listing activity in the Electronics category. You won't be able to list any items in this category. However, you can still list and sell items in other categories.

This restriction will remain in place indefinitely. Our decision was based on evidence from our records. We're concerned about your selling practices and business model when selling these items, and we don't feel they promote a positive buying and selling environment.

Please remember that you can't use other accounts or register new accounts to sell these items on eBay. If you do, your accounts could be limited, restricted, or suspended.

Thanks,

eBay

Please don't reply to this message. It was sent from an address that doesn't accept incoming email.

H70167

אני ממש עצבני אני פשוט לא יכול לתאר עד כמה, אשמח לדעת בדיוק! מה צריך לעשות כדי שאוכל לחזור ולמכור באותה הקטגוריה, כמו כן, אשמח לדעת איך לבנות שם משתמש בeBay בבטחה בלי שום חשש שמחר יסגרו לי אותו, יכול להיות שמשהו מסויים שאני עושה הוא לא בסדר.

alex155

New member
נשמע כמו חצי סיפור

קיבלת את ההודעה הזאת בלי שום אזהרה, שום ליסט שהורד, שום דבר "על הגבול"? ֿ
פשוט פתחת יום בהיר את ממשק ההודעות וזה מה שראית out of the blue?

trader12

New member
ת

כמו שציינתי, העליתי שישה ליסטים אותו המוצר, מחירים שונים, יכול להיות בגלל זה? הם מחקו לי את הליסטים ואת ההודעה שהצגתי לפני כן הם שלחו לי,
איך אפשר לבנות באיבי משתמש ללא חשש? לפי הספר
יש לי כל כך הרבה מוצרים למכור!
אשמח לעזרה

alex155

New member
כן זה בטוח בגלל זה.

יש כלל האוסר על העלאת מוצר זהה באותה זירה. הם טוענים שזה מעוות את תוצאות החיפוש ויוצר מצג שוא.

מה שאתה יכול לעשות זה להתקשר ולבקש לבטל את האיסור למכור בזירת אלקטרוניקה. תגיד שלא ידעת שמדובר בפרקטיקה אסורה והמצב הנוכחי הוא פשוט גזר דין מוות על העסק שלך.

אם זה לא ילך, יש םה כל מיני טיפים ושיטת לפתוח חשבון חדש, אבל תנסה קודם להציל את הנוכחי....

למעלה