איאן מקולוך מגיע לישראל

9ball master

New member
אולי בהזדמנות חגיגית זאת...

הם ינקו קצת את המועדון ואת השולחנות.... אני אישית החלטתי לנטוש אותם... דרך אגב, הוחלפו הבדים על רוב השולחנות במונארך וממש כיף לשחק שם עכשיו.

איפה זה המונרך?

ואגב המאסטרס נסגר איזה סיפור עצוב המקום אמור היה להיות באמת ברמה כנראה שבארץ עדיין לא מוכנים לזה

9ball master

New member
המונארך נמצא ב...

ברחוב בית אלפא 13 (ראה מפה מצורפת) דרך אגב, כשאמרתי שהחליפו את הבדים אז התכוונתי לשולחנות פול (לא כל כך שם לב מה קורה בשולחנות הסנוקר....) לגבי המאסטרס, אני לא חושב שזה עניין של מוכנות מצד אנשים אלא פשוט עניין כלכלי טהור, לא ניתן להחזיק מקום בתל אביב (מבחינת הוצאות) כשההכנסה היא מ 5 שולחנות סנוקר, כל מי שיודע להכין תוכנית עסקית היה אומר לך שזה כישלון צפוי מראש../images/Emo70.gif

MikeyS1

New member
זה מה שהיה פעם סטוצ'ילי?

המאסטרס זה המקום שפעם קראו לו סטוצ'ילי ביד חרוצים? (אם לא אז איפה הוא היה....)

9ball master

New member
לא...

מדובר במקום אחר שהיה באזור של הסקורס (לא זוכר את השם של הרחוב)

puppet

New member
הסטוצ'ילי נסגר??

שיחקתי שם אמנם רק בחודשיים שלושה הראשונים לקיומו, אבל המקום הזה היה מדהים מדהים מדהים. באמת נסגר?

The Shunned One

New member
למה לנטוש אותם?

מעבר לעובדה שתמיד יש להם מלאי בריא של כדורי אראמית לשחק איתם, הם עושים הרבה טורנירים ומבצעים, כפי שאני רואה בזמן האחרון, והשולחנות שלהם, אם אני משווה את זה ללינקולן, הם ברמה טובה מאד. גם המוזיקה שהם שמים הרבה יותר טובה. קצת מעצבן שאין להם טאלק,אבל מילא.. מה יש למונארך שלהם אין? שולחנות ברונסוויק? מה המחירים שם?

9ball master

New member
לנטוש כי...

אין תמורה לעלות שאני משלם... במונארך כל שולחנות הפול הם כמו השולחנות הטובים יותר שיש בסקורס רק שהם מתוחזקים יותר טוב, יש גם כמה סטים של aramith pro (הסט הרגיל לא ה tv set) אני מאמין שקצת יותר יקר שם אבל זה שווה כי נקי יותר והמזגן עובד יופי...

The Shunned One

New member
בכל אופן, לינקולן הם תחתית המדרגה

הבדים על השולחנות עבים ומלאים כמו צמר כבשים,כך שהכדור לא זז. המוזיקה על הפנים, אני לא זוכר שום טורניר שהם ארגנו, הכדורים שלהם אלו הסטים הכי פשוטים והכי פחות איכותיים שאפשר לקנות, אין להם מבצעים והמחיר בשגרה הוא די גבוה.

9ball master

New member
ובכל זאת...

המועדונים שלהם עובדים הכי טוב מבחינה עסקית וכמות לקוחות.... מי אמר שהישראלים לא פראיירים.... ../images/Emo123.gif אבל רק כדרך אגב, לינקולן היו הראשונים שהיו להם שולחנות פול והם הראשונים שעשו תחרויות. משום מה הם הפסיקו לעשות תחרויות... בעיה שלהם, הם הרוויחו הרבה כסף עם התחרויות האלו... וכשמגיע לציוד, חפש את הציוד הכי זול ולינקולן ימצאו משהו יותר זול... אבל מה זה משנה כשהאנשים שבאים לא מבינים ולא איכפת להם.

The Shunned One

New member
הסיבה הפשוטה שהם הכי מורווחים

זה בגלל שהם מכוונים לעמחא. לאלו שבאים לתת כמה מכות עם החבר'ה ולשמוע מוזיקה מזרחית בזמן שהם עושים את זה. וככאלו, יש להם חתך אוכלוסיה הרבה יותר גדול מאשר אלו שבאים להתאמן ברצינות מתוך רצון להשתפר. מצד שני, אני לא בטוח עד כמה נמוכים בשרשרת הם נמצאים בכל הקשור לציוד הסנוקר שלהם.

9ball master

New member
מבין המועדונים הגדולים

הם הכי נמוכים. תמיד יש את המועדונים הקטנים האלו של 2.5 שולחנות שקונים את הציוד המשומש שלינקולן מוכר... צריך לזכור שעבור רוב האוכלוסיה בעולם ולא רק בישראל, ספורט הביליארד הוא לא ספורט תחרותי אלא סוג של בילוי (בדיוק כמו באולינג) ולכן רוב האוכלוסיה מחפשת את ה good time ועבור הישראלים לינקולן מספקים את הסחורה הכי טוב... ההבדל בין ישראל לשאר העולם (המערבי) הוא שבשאר העולם במועדונים בסדר גודל של לינקולן או סקורס יש את הציוד הכי טוב שיש ורמת התחזוקה היא גבוהה ביותר למרות שקהל היעד הוא רוב האוכלוסיה שבאה לבלות, תבין שמועדון ביליארד לא יכול להרוויח מ"שחקנים" כי ל"שחקנים" יש דרישות, הם רוצים הנחות (ומגיע להם), הם רוצים שקט ומרחב וכו' וכו' מצד שני המועדונים בעולם מתהדרים ב"שחקנים" שנמצאים אצליהם ומתאמנים אצליהם ומשתמשים בזה כאמצעי לשיווק המועדון, כך שכולם מרוויחים. ברוב המועדונים בארץ העובדים (וגם הבעלים) אפילו לא יודעים איך מנקים שולחן ביליארד....

The Shunned One

New member
אני יודע שבפלורידה

ג'קסונוויל, אם אני לא טועה, יש את המועדון שנקרא Capone's, שם התותחים הכבדים (הומאן, ויליאמס, מוריס) עושים משחקים על כסף כל שבוע, אלא אם הם בטורניר באותו זמן. כשייצא לי להיות בפלורידה בפעם הבאה, אני אקפוץ.

למעלה