ונעבור ל.... "דן"אטובוסים להרכבה.(נתחיל עם... אגד)
ב"ה מכיוון שרוב האטובוסים שעשתיתי בד"כ פירסמתי באשכול של התמונות או באשכול נפרד שנדחק.אני מתנצל בפני אורן עם אני עובר על הכללים.
מידיבוס בצביעה של 5003 .אטובוסים להרכבה.(נתחיל עם... אגד)
ב"ה מכיוון שרוב האטובוסים שעשתיתי בד"כ פירסמתי באשכול של התמונות או באשכול נפרד שנדחק.אני מתנצל בפני אורן עם אני עובר על הכללים.
מידיבוס בצביעה של 5004אטובוסים להרכבה.(נתחיל עם... אגד)
קצת מהעבראטובוסים להרכבה.(נתחיל עם... אגד)
וכוד קצת מהעבר (לילנד ריואל טיגר).קצת מהעבר
ועוד ולא וכודוכוד קצת מהעבר (לילנד ריואל טיגר).
ב"ה את האטובוס הזה עשיתי לבקשת אביתר.
צחקן איזה יופיוכוד קצת מהעבר (לילנד ריואל טיגר).
ב"ה את האטובוס הזה עשיתי לבקשת אביתר.
ללילנד היקרה.צחקן איזה יופי
רק הצבע קצת לא נכון ותיקון קטן מלפנים, עשית את האוטובוס הזה לבקשת אביתר, אבל הוא גם הפייבוריט שלי וכך הוא נראה, לשמאלי אני מתכוונת. ובכלל דגמי האוטובוסים שלך מקסימים.
"נתיב אקספרס".אטובוסים להרכבה.(נתחיל עם... אגד)
ניד' של אגד...אטובוסים להרכבה.(נתחיל עם... אגד)
סקניה.אטובוסים להרכבה.(נתחיל עם... אגד)
עבד על קוים: 24, 47, 10 ,92, 9, 16,סקניה.
ב"ה ב"ה אטובוס זה עבד בארץ גם ב"דן" וגם ב"אגד". הזה שבדן כידוע לי הוחזר ליבואן ואין לי מושג בנוגע לאטובוס של אגד.
ובאיזה קווים שירתו הנידרופלורים ...עבד על קוים: 24, 47, 10 ,92, 9, 16,
5, 40, 7 ו 119.
איזה מהם?ובאיזה קווים שירתו הנידרופלורים ...
ב"ה של "דן" ?
כככככווווווווווווולללללללללםםםםםםםםאיזה מהם?
כל הקוים של "דן"כככככווווווווווווולללללללללםםםםםםםם
אולי יש איזה קו שאין עליו ניד' ...כל הקוים של "דן"
אולי קוים פנימיים שלא עובדים עליהםאולי יש איזה קו שאין עליו ניד' ...
ב"ה באופן קבוע ?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.