אח, נוסטלגיה....

אח, נוסטלגיה....

בעקבות שרשור נוסטלגי שפתחה ג'ול עלתה בי מחשבה שלמעשה אין כמעט שום תחום בחיינו שלא עבר שינוי. מי זוכר היום את המשחקים שגדלנו עליהם: הקלס, 5 אבנים, מונופול,מחניים. שידורי הטלוויזיה בשחור לבן ואת ההמצאה של המחיקון כדי לראות בצבע. את הפרימוס שההורים שלנו היו מבשלים עליו קרש הכביסה שהיו מכבסים והדוד הרותח שבו היו מרתיחים את החיתולים. ואיך נשכח את המקרר שהיו ממלאים בבלוקי קרח כדי לקרר את האוכל? מה יזכרו הילדים שלנו כשיהיו בגילנו? האם ההתקדמות בכל תחומי החיים שלא ניתנת לעצירה מטיבה עם דורות הבאים?

מיקושה

New member
יהיו להם אחרים../images/Emo13.gif

אנחנו היינו משחקים בקובואים ואינדיאנים
כל הזמן.. אני הייתי אינדיאנית..חח איך לא?עד היום אני אינדיאנית.. והכי הייתי אוהבת לטפס על עץ גבוה שהיה בשכונה להסתתר בתוך הענפים הגדולים שם ולהעיף..גולגולים על האנשים..שהיו עוברים ברחוב..חחחח פעם חטפתי מכות על כזה דבר..חחחחחח אני זוכרת ת'חלבן..שהיה מניח בקבוקי זכוכית מלאים בחלב בכניסה לבית.. ואני זוכרת.. את איש הנפט שהיה מצלצל בפעמון גדול כזה.. ואת "סרח" שהיה עובר ברחוב וצועק.. אבטיח על הסכיןןןןן...חחחחחחחח את הטלויזיה הצבעונית הראשונה.. את הטלפון.. ולהצטלם? כילדה היה מגיע אלינו הביתה צלם.. והיינו צריכים להתלבש יפה יפה.. אויייי..יש לי מלא..

ק o ם

New member
../images/Emo5.gif

אני לא מכירה חצי מהדברים שהזכרת... אחלה משחק מונופול - אני משחקת עם החסכנית הקטנה שלי חיחי... לא דואגת לזכרונות של הילדים שלנו ואני בהחלט בעד קידמה - היא מקלה את החיים

נ י ש

New member
לאיודעת..

איכשהו בתוך כל הקידמה הזו אני תמיד שני צעדים אחורה

חתולון*

New member
אחחחח נוסטלגיה....

כל הנושאים שהזכרת בשרשור הנוסטלגי שלך
מעוררים בי, איך לא, גל נוסטלגיה חדש. אני, רק חלמתי על "פלאפון" ואפילו בניתי טלפון אלחוטי עם אנטנה על הגג, (ויש לי פחד גבהים), ולו רק כדי להגדיל את טווח השידור, בסוף קיבלתי "מכת חשמל" כי האנטנה נפלה על כבל חשמלי. אני חושב שיש אתרים נוסטלגיים, בהם ניתן לראות את הנושאים המוזכרים בשרשורך, כולל תקליטי הויניל, הסוסיתא, הצ'כי הקוקו והסארפן
ברוכה הבאה למועדון, כבר אמרנו?

נעמי 1

New member
וזה מוביל אותי לפינת הקניות...

פעם, כשהמדינה עוד הייתה קטנה, עשינו קניות במכולת השכונתית. אז קנינו חצי לחם לבן או שחור. גבינה לבנה. לבן. מרגרינה. את הריצפה שטפנו במים. את הבגדים הלבנים כיבסנו [ביד] באקונומיקה או בסבון המלבני של עץ הזית. היום עמדתי מול המדפים בפינת הנקיון והתלבטתי אם לקחת 'הפי' בריח לימונים, סחלבים, פרי הדר... או 'אג'קס' בריח ורדים או 'סנו' בריח פירות יער... סאמקקקקקק חשבתי לעצמי... גם על זה אני צריכה להתלבט?! צהריים טובים

נ י ש

New member
סינטבון קראו לזה חחחח

לפעמים אני קונה אחד כזה סתם בגלל הגעגוע של הריח של פעם...

סו

New member
ניש

אנא הגני על כפות ידייך בהתקרבותך לסינטבון

נ י ש

New member
חחחחחח

אני לא מכבסת איתו...רק מריחה אותו.. חוץ מזה אני לא יכולה לנקות בית או לשטוף כלים עם כפפות

נ י ש

New member
חחחחחח לא

אבל זוכרת את ה-אמה חחח עדיין מוכרים אני חושבת..

למעלה