Lhuna3
Well-known member
ברוכים הבאים לחודש
סיכום סטטיסטי
בחודש אוגוסט פתחנו בפורום 17 שרשורים חדשים,
וכתבנו 552 הודעות.
השרשור שכתבנו בו הכי הרבה הודעות באוגוסט היה שיהיה רומנטי שם - אוגוסט 2026 - שרשור חודשי
/

עם 96 הודעות באוגוסט.
השרשור הכי ארוך שכתבנו בו באוגוסט היה
fever dream high in the quiet OFF the night
עם 201 הודעות (אבל רק 78 מתוכן באוגוסט).
מי כתב כמה?
עדי
מתאוששת מ-3 חודשים במקום השני וחוזרת למקומה בראש הטבלה!
didalf 149
טוני החתול 134
Lhuna3 82
LeAnnDyIan 52
LeR@nch 34
dilly snake 21
Reutk 14
It's Always Sunny 14
the mentalist 11
snirf 11
דיברגנט חדש 8
נדירליאל 7
רוב הזמן נח 5
Lion_Heart 4
נוסטלגיה טרום קורונה 2
keren or5 2
פולגאר 1
crapuchino 1
כמה כתבנו כל יום?
היום שכתבנו בו הכי הרבה באוגוסט היה ה-4 לחודש עם 44 הודעות,
והימים שכתבנו בהם הכי מעט היו ה-29 וה-30 לחודש, עם הודעה אחת בלבד בכל אחד מהם.
למה נצפה בחודש ספטמבר:
למרחבים ציבוריים שקטים נטולי ילדים ובני נוער בשעות הבוקר. וקצת חגים. אולי עוד איזה מלחמה או שתיים.
סדרות חדשות:
Marble Hall Murders, סיפור על 2 ערים, The Drop: A Snowfall Saga (עושה לי אסוציאציה שרק עדי
תבין, ואולי גם עדי
), נראה לאחרונה, Crew Girl, Tommy & Tuppence, Neagley, Golden Axe, שבוי אמריקני, קו האש, אחים, הביאס קורפוס, עולם אחר, S.W.A.T Exiles.
סדרות חוזרות:
המשחק, הג'נטלמן, הדיילי שואו, The Paper (מזכיר לי שהתכוונתי לנסות), סוסים איטיים (וואו זה כבר עונה 6)(טוב הם איטיים), סאות' פארק, דברים מוזרים: סיפורים מ-85, דוק, הריצפה, התיקרה, הקירות, חוק וסדר טורונטו: כוונה פלילית, הסימפסונים, ודי נגמר לי הכוח אבל יש עוד כמה.
סרטים חדשים בקולנוע:
שנת הבגידה שלי, אדיוטים, בכל מחיר, עצמאות, מה שמריאל יודעת, סיפורים קרועים, טד החוקר ומנורת הקסמים, איש החידות, המרד, ילד המדבר, קסם מעשי 2, להתאהב בטוסקנה, אומהה, האויב שבפנים, בעבודה, חולים על החיים (זוכה בפרס התרגום המטומטם לשנת 2026, במקור Sunny Dancer), מהיר ועצבני חגיגות 25 שנה, תלויה באוויר 2, תמונות יפואיות 2, ראנר, אספן המשאלות, בלב הפרא, פרימוורה, האי הנעלם, וונדר דוג, מרגלים מהאגדות.
חוץ מזה נציין את ימי ההולדת של דילן, איימי פולר, אלכסיס בלדל, ג'ו לוק, אלפי אלן, בן שוורץ, בילי פייפר, טטיאנה מסלאני, בלה רמזי, ג'ייסון אלכסנדר, בילי אייכנר, ג'ון ברנתל ואמי רוסום.
שאלון יעלה בהמשך (ע"י ניק, מניחה שבערב),
אבל בינתיים:
ציפורים או דגים?
סיכום סטטיסטי
בחודש אוגוסט פתחנו בפורום 17 שרשורים חדשים,
וכתבנו 552 הודעות.
השרשור שכתבנו בו הכי הרבה הודעות באוגוסט היה שיהיה רומנטי שם - אוגוסט 2026 - שרשור חודשי
השרשור הכי ארוך שכתבנו בו באוגוסט היה
מי כתב כמה?
עדי
didalf 149
טוני החתול 134
Lhuna3 82
LeAnnDyIan 52
LeR@nch 34
dilly snake 21
Reutk 14
It's Always Sunny 14
the mentalist 11
snirf 11
דיברגנט חדש 8
נדירליאל 7
רוב הזמן נח 5
Lion_Heart 4
נוסטלגיה טרום קורונה 2
keren or5 2
פולגאר 1
crapuchino 1
כמה כתבנו כל יום?
היום שכתבנו בו הכי הרבה באוגוסט היה ה-4 לחודש עם 44 הודעות,
והימים שכתבנו בהם הכי מעט היו ה-29 וה-30 לחודש, עם הודעה אחת בלבד בכל אחד מהם.
למה נצפה בחודש ספטמבר:
למרחבים ציבוריים שקטים נטולי ילדים ובני נוער בשעות הבוקר. וקצת חגים. אולי עוד איזה מלחמה או שתיים.
סדרות חדשות:
Marble Hall Murders, סיפור על 2 ערים, The Drop: A Snowfall Saga (עושה לי אסוציאציה שרק עדי
סדרות חוזרות:
המשחק, הג'נטלמן, הדיילי שואו, The Paper (מזכיר לי שהתכוונתי לנסות), סוסים איטיים (וואו זה כבר עונה 6)(טוב הם איטיים), סאות' פארק, דברים מוזרים: סיפורים מ-85, דוק, הריצפה, התיקרה, הקירות, חוק וסדר טורונטו: כוונה פלילית, הסימפסונים, ודי נגמר לי הכוח אבל יש עוד כמה.
סרטים חדשים בקולנוע:
שנת הבגידה שלי, אדיוטים, בכל מחיר, עצמאות, מה שמריאל יודעת, סיפורים קרועים, טד החוקר ומנורת הקסמים, איש החידות, המרד, ילד המדבר, קסם מעשי 2, להתאהב בטוסקנה, אומהה, האויב שבפנים, בעבודה, חולים על החיים (זוכה בפרס התרגום המטומטם לשנת 2026, במקור Sunny Dancer), מהיר ועצבני חגיגות 25 שנה, תלויה באוויר 2, תמונות יפואיות 2, ראנר, אספן המשאלות, בלב הפרא, פרימוורה, האי הנעלם, וונדר דוג, מרגלים מהאגדות.
חוץ מזה נציין את ימי ההולדת של דילן, איימי פולר, אלכסיס בלדל, ג'ו לוק, אלפי אלן, בן שוורץ, בילי פייפר, טטיאנה מסלאני, בלה רמזי, ג'ייסון אלכסנדר, בילי אייכנר, ג'ון ברנתל ואמי רוסום.
שאלון יעלה בהמשך (ע"י ניק, מניחה שבערב),
אבל בינתיים:
ציפורים או דגים?