אחת אותי, השניה ירדן - ספטמבר 2026 - שרשור חודשי 9️⃣/2️⃣0️⃣2️⃣6️⃣

Lhuna3

Well-known member
ברוכים הבאים לחודש
cda08361327f249712ac61accc6b365f.gif

סיכום סטטיסטי
בחודש אוגוסט פתחנו בפורום 17 שרשורים חדשים,
וכתבנו 552 הודעות.

השרשור שכתבנו בו הכי הרבה הודעות באוגוסט היה שיהיה רומנטי שם - אוגוסט 2026 - שרשור חודשי 8️⃣/2️⃣0️⃣2️⃣6️⃣ עם 96 הודעות באוגוסט.
השרשור הכי ארוך שכתבנו בו באוגוסט היה 💘💌fever dream high in the quiet OFF the night💝💗 עם 201 הודעות (אבל רק 78 מתוכן באוגוסט).

מי כתב כמה?
עדי|חזיר| מתאוששת מ-3 חודשים במקום השני וחוזרת למקומה בראש הטבלה!

didalf 149 |גביע|
טוני החתול 134
Lhuna3 82
LeAnnDyIan 52
LeR@nch 34
dilly snake 21
Reutk 14
It's Always Sunny 14
the mentalist 11
snirf 11
דיברגנט חדש 8
נדירליאל 7
רוב הזמן נח 5
Lion_Heart 4
נוסטלגיה טרום קורונה 2
keren or5 2
פולגאר 1
crapuchino 1

כמה כתבנו כל יום?
היום שכתבנו בו הכי הרבה באוגוסט היה ה-4 לחודש עם 44 הודעות,
והימים שכתבנו בהם הכי מעט היו ה-29 וה-30 לחודש, עם הודעה אחת בלבד בכל אחד מהם.

למה נצפה בחודש ספטמבר:
למרחבים ציבוריים שקטים נטולי ילדים ובני נוער בשעות הבוקר. וקצת חגים. אולי עוד איזה מלחמה או שתיים.

סדרות חדשות:
Marble Hall Murders, סיפור על 2 ערים, The Drop: A Snowfall Saga (עושה לי אסוציאציה שרק עדי|חזיר| תבין, ואולי גם עדי|נחש|), נראה לאחרונה, Crew Girl, Tommy & Tuppence, Neagley, Golden Axe, שבוי אמריקני, קו האש, אחים, הביאס קורפוס, עולם אחר, S.W.A.T Exiles.

סדרות חוזרות:

המשחק, הג'נטלמן, הדיילי שואו, The Paper (מזכיר לי שהתכוונתי לנסות), סוסים איטיים (וואו זה כבר עונה 6)(טוב הם איטיים), סאות' פארק, דברים מוזרים: סיפורים מ-85, דוק, הריצפה, התיקרה, הקירות, חוק וסדר טורונטו: כוונה פלילית, הסימפסונים, ודי נגמר לי הכוח אבל יש עוד כמה.

סרטים חדשים בקולנוע:
שנת הבגידה שלי, אדיוטים, בכל מחיר, עצמאות, מה שמריאל יודעת, סיפורים קרועים, טד החוקר ומנורת הקסמים, איש החידות, המרד, ילד המדבר, קסם מעשי 2, להתאהב בטוסקנה, אומהה, האויב שבפנים, בעבודה, חולים על החיים (זוכה בפרס התרגום המטומטם לשנת 2026, במקור Sunny Dancer), מהיר ועצבני חגיגות 25 שנה, תלויה באוויר 2, תמונות יפואיות 2, ראנר, אספן המשאלות, בלב הפרא, פרימוורה, האי הנעלם, וונדר דוג, מרגלים מהאגדות.

חוץ מזה נציין את ימי ההולדת של דילן, איימי פולר, אלכסיס בלדל, ג'ו לוק, אלפי אלן, בן שוורץ, בילי פייפר, טטיאנה מסלאני, בלה רמזי, ג'ייסון אלכסנדר, בילי אייכנר, ג'ון ברנתל ואמי רוסום.

שאלון יעלה בהמשך (ע"י ניק, מניחה שבערב),
אבל בינתיים:
ציפורים או דגים?

didalf

Well-known member
ברוכים הבאים לחודש
cda08361327f249712ac61accc6b365f.gif
:-D

מי כתב כמה?

didalf 149 |גביע|

למרחבים ציבוריים שקטים נטולי ילדים ובני נוער בשעות הבוקר.
הללויההה
וקצת חגים.
החגים ממש גרועים השנה|שפם|
אולי עוד איזה מלחמה או שתיים.
לונה שקטטטטטטטט יש לי טיסה!!

The Drop: A Snowfall Saga (עושה לי אסוציאציה שרק עדי|חזיר| תבין, ואולי גם עדי|נחש|),
חחחחח יאאא:-D|מאוהב|

סוסים איטיים (וואו זה כבר עונה 6)(טוב הם איטיים)

חולים על החיים (זוכה בפרס התרגום המטומטם לשנת 2026, במקור Sunny Dancer)
ווואו:-D

חוץ מזה נציין את ימי ההולדת של דילן,
הכי חשוב
ואמי רוסום.
|מאוהב|

ציפורים או דגים?
איכס ואיכס

טוני החתול

Well-known member
מנהל
סיכום סטטיסטי
בחודש אוגוסט פתחנו בפורום 17 שרשורים חדשים,
וכתבנו 552 הודעות.
זה מה שקורה כשאין צפיות משותפות
מי כתב כמה?

didalf 149 |גביע|
טוני החתול 134
אוי ואבוי זה בושה
או בעצם רמאות!
אני דורש ספירה חוזרת. (אחרי שאני אמחוק איזה עשרים הודעות של עדי|חזיר|
כמה כתבנו כל יום?
היום שכתבנו בו הכי הרבה באוגוסט היה ה-4 לחודש עם 44 הודעות,
והימים שכתבנו בהם הכי מעט היו ה-29 וה-30 לחודש, עם הודעה אחת בלבד בכל אחד מהם.
כן, אלו היו ימים מאוד מפחידים
למה נצפה בחודש ספטמבר:
למרחבים ציבוריים שקטים נטולי ילדים ובני נוער בשעות הבוקר. וקצת חגים. אולי עוד איזה מלחמה או שתיים.
האמת שלי זה דווקא הרבה ילדים על הבוקר כי אני עובד ליד תיכון. היו לי חודשיים שלא ראיתי אותם ואני מתגעגע לחופש מהם.
חגים בטוח יהיו, אבל מלחמות נראה לי יגיעו רק באוקטובר.
סדרות חדשות:
Marble Hall Murders, סיפור על 2 ערים, The Drop: A Snowfall Saga (עושה לי אסוציאציה שרק עדי|חזיר| תבין, ואולי גם עדי|נחש|), נראה לאחרונה, Crew Girl, Tommy & Tuppence, Neagley, Golden Axe, שבוי אמריקני, קו האש, אחים, הביאס קורפוס, עולם אחר, S.W.A.T Exiles.
יש שם כמה דברים שנראים לי
ואני אוסיך את Dang! שנראית לי
סדרות חוזרות:
המשחק, הג'נטלמן, הדיילי שואו, The Paper (מזכיר לי שהתכוונתי לנסות), סוסים איטיים (וואו זה כבר עונה 6)(טוב הם איטיים), סאות' פארק, דברים מוזרים: סיפורים מ-85, דוק, הריצפה, התיקרה, הקירות, חוק וסדר טורונטו: כוונה פלילית, הסימפסונים, ודי נגמר לי הכוח אבל יש עוד כמה.
נראה לי שבשלב מסוים שם עברת לתאר חלקים בבית שלך.
וכן, כדאי לך לנסות את The Paper.
סוסים איטיים דווקא די מהירים, יש עונה חדשה כל שנה.
סרטים חדשים בקולנוע:
שנת הבגידה שלי, אדיוטים, בכל מחיר, עצמאות, מה שמריאל יודעת, סיפורים קרועים, טד החוקר ומנורת הקסמים, איש החידות, המרד, ילד המדבר, קסם מעשי 2, להתאהב בטוסקנה, אומהה, האויב שבפנים, בעבודה, חולים על החיים (זוכה בפרס התרגום המטומטם לשנת 2026, במקור Sunny Dancer), מהיר ועצבני חגיגות 25 שנה, תלויה באוויר 2, תמונות יפואיות 2, ראנר, אספן המשאלות, בלב הפרא, פרימוורה, האי הנעלם, וונדר דוג, מרגלים מהאגדות.
לא נראה לי שאני אראה שום דבר בקולנוע, למרות שהמרד נראה כמו סרט תקופתי טוב (ועם אנדרו גארפילד) ועצמאות נראה כמו סרט ישראלי טוב
חוץ מזה נציין את ימי ההולדת של דילן, איימי פולר, אלכסיס בלדל, ג'ו לוק, אלפי אלן, בן שוורץ, בילי פייפר, טטיאנה מסלאני, בלה רמזי, ג'ייסון אלכסנדר, בילי אייכנר, ג'ון ברנתל ואמי רוסום.
לרגע חשבתי דילן אובריין. מצטער.
אבל בינתיים:
ציפורים או דגים?
לחלוטין ציפורים. אני ממש אוהב ציפורים. כלומר לא בקטע של אובססיה או ידע עמוק.
אבל אני אוהב לרוב לשמוע אותן מצייצות ולצפות בהן עפות בשמיים.
בדגים אני נתקל לרוב במחלקת בשר וזה נראה כאילו הם מביטים בי ואולי עדיין בחיים.

Lhuna3

Well-known member
לא8-*

זה אמור להיות קשור לשרה ג'יי מאס?
כן, זהו בגלל שזכרתי שאת קראת את זה בעברית אז לא הייתי בטוחה.
ספוילר לספר הראשון בסדרה Crescent City :
The Drop זה המבחן המסוכן או מה שזה לא יהיה (אני עוד לא סיימתי את הספר אז לא לספר לי) שצריכים לעבור בשביל לזכות ב''חיי נצח'' (יותר נכון בחיים ארוכים מאוד). את זוכרת איך קראו לזה בתרגום?

dilly snake

Well-known member
כן, זהו בגלל שזכרתי שאת קראת את זה בעברית אז לא הייתי בטוחה.
ספוילר לספר הראשון בסדרה Crescent City :
The Drop זה המבחן המסוכן או מה שזה לא יהיה (אני עוד לא סיימתי את הספר אז לא לספר לי) שצריכים לעבור בשביל לזכות ב''חיי נצח'' (יותר נכון בחיים ארוכים מאוד). את זוכרת איך קראו לזה בתרגום?
צלילה? משהו כזה(הספר לא לידי).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
שאלון חודשי

🤠שם חבובה
:
😲גיל שבו גיליתם את האמת:
🤥מרחק ממוזיאון:

🐠סדרות החודש:
🦓סרטי החודש:
🐞שירי החודש:
🦤ספרי החודש:
🐦שחקני החודש:
🐗גיבור החודש:
🐊נבל החודש:
🦚קראש החודש:
🐓ציטוט חודשי:
🦜סיבה למסיבה:
🦭סיפור החודש:
🐳למה אתם מצפים בחודש ספטמבר:

💫האם הייתם מעדיפים להיות דמות משנית מאוד בסדרה מעולה או דמות ראשית בסדרה לא כל כך טובה?
💫איזה עיתון ילדים/נוער/משהו אהבתם בעבר?
💫אם היית לכם בחירה לעיצוב הגוף האנושי, כמה ידיים הייתם נותנים בני אדם?
💫מתי פעם אחרונה הייתם בבית כנסת?
💫האם אתם זוכרים משהו מהיום הראשון שלכם בכיתה א'? ואם כן מה?
💫האם אתם זוכרים את כל החודשים העבריים? אם כן האם אתם גם זוכרים את הסדר שלהם? אם לא, אז כמה מהם אתם זוכרים?
💫מי האקס מן האהוב עליכם?
💫אם הייתם חוזרים בזמן ופוגשים את עצמכם של שנת 2000, איך הייתם מתארים לעצמכם הצעיר את העתיד? (בשלושה משפטים או פחות)
💫מה היא הסדרה הכי טובה לדעתכם שיצאה לפני שנולדתם?

🧛‍♂️אם הייתם מגלים שערפדים הם דבר אמיתי - כלומר החלק של שתיית דם, מתים מהשמש, לא מזדקנים ואפשר לחיות אלפי שנים, אבל בלי החלק של איבוד נשמה או הפיכה לרעים – האם הייתם בוחרים להפוך לערפד בשביל היתרונות הברורים?

🧙‍♀️תמונה, בדיחה, שיר, סרטון או מילים לכישוף עתיק...

Lhuna3

Well-known member
לונה שקטטטטטטטט יש לי טיסה!!
זה בסדר, אני עושה לך ג'ינקס הפוך...
איכס ואיכס
בגדול אני מסכימה.
את שניהם אני לא רוצה בסביבתי הקרובה במציאות.
אבל נצמצם את התחום לסרטוני אינטרנט, אז יש המון ציפורים מצחיקות, במיוחד מזן תוכי, שאני אוהבת לראות (דרך המסך כאמור).
אבל אני אוהב לרוב לשמוע אותן מצייצות ולצפות בהן עפות בשמיים.
מצייצות זה סבבה לרוב, חוץ מכמה נודניקיות שחוזרות שוב ושוב על אותם צלילים מאוד רמים וזה מעצבן, במיוחד כשרוצים לישון.
בדגים אני נתקל לרוב במחלקת בשר וזה נראה כאילו הם מביטים בי ואולי עדיין בחיים.
:sick:

Reutk

Active member
לא הבנתי אבל בטח יש הסבר בהמשך.
מי כתב כמה?
לקח לה הרבה זמן :-P:

הייתי צריכה לכתוב הודעה אחת פחות או 86 הודעות יותר.

למה נצפה בחודש ספטמבר:
גם אני חשבתי ככה אבל אז נזכרתי בחגים |שפם|.
גם רציתי לנסות ללכת לסרט אחרי שנים שלא הייתי בקולנוע אבל אמרתי שאני אחכה לאחרי אוגוסט וטז נזכרתי שזה חודש החגים ואמרתי לעצמי שאולי רק אחרי זה.

רצית
סדרות חדשות:
סיפור על 2 ערים,
לא קראתי את הספר אבל זה ספר של דיקנס אז בטח יהיה טוב. אולי אני אקנה את הספר לקרוא לפני הסדרה.

סדרות חוזרות:

דברים מוזרים
חשבתי שעונה הקודמת הייתה האחרונה וגם איך יש כבר עונה חדשה שעוד לא עברה שנה מהעונה הקודמת?
,

סרטים חדשים בקולנוע:
תכתבו לי איזה סרט מומלץ.
חוץ מזה נציין את ימי ההולדת של דילן, איימי פולר, ג'ו לוק, ג'ייסון אלכסנדר, ואמי רוסום.
אנשים שווים מאוד |לב|

ויש יום הולדת גם ל: ג'ונתן טיילור תומאס -השחקן. לא הכלב של ג'ון מפליז לייק מיי, קירן קאלקין ולייסי שאבר.
אבל בינתיים:
ציפורים או דגים?
שאלה קשה כי ציפורים יותר יפות אבל גם עושות קקי ודגים הם מסריחים. אני אבחר דגים באוקיאנוס.

Lhuna3

Well-known member
שאלון חודשי

🤠שם חבובה
: קרמיט הצפרדע.
😲גיל שבו גיליתם את האמת: עדיין לא גיליתי את האמת! (מי שגילה מוזמן לעשות לי ספוילר).
🤥מרחק ממוזיאון: שאלה יפה. אני אבדוק באיזי. 244 מטר, אבל אני לא בטוחה אם זה באמת נחשב מוזיאון, אז הבא 4.9 ק"מ.

🐠סדרות החודש: "הכוורת" (שעשועון טריויה בכאן 11)
🦓סרטי החודש: אין
🐞שירי החודש:

🦤ספרי החודש:
What we can know / Ian McEwan - מעולה.
House of Earth and Blood ספר 1 של הסדרה Crescent City מאת שרה ג'. מאס - אני ב-43%.

🐦שחקני החודש: אין
🐗גיבור החודש: אין
🐊נבל החודש: אין
🦚קראש החודש: ברגיל
1788286400620.png
לא כי אתם כאלו מקוריים...

🐓ציטוט חודשי: "מיאו" (החתול של ההורים)
🦜סיבה למסיבה: אוגוסט נגמר.
🦭סיפור החודש: אין
🐳למה אתם מצפים בחודש ספטמבר: לקצת ימי חג שלא יפלו על סופ"ש.

💫האם הייתם מעדיפים להיות דמות משנית מאוד בסדרה מעולה או דמות ראשית בסדרה לא כל כך טובה? משנית במעולה. ואם אפשר בסדרה של וינס גיליגאן אני מוכנה גם שלישונית ומטה. וכבר עדיף כלום על פני דמות ראשית בסדרה לא טובה (חוץ מהכסף כלומר).
💫איזה עיתון ילדים/נוער/משהו אהבתם בעבר? היה לי מנוי למעריב לנוער מגיל 12 ועד... לא זוכרת איזה גיל. אולי 16 או 17 נראה לי. זה היה כזה כיף לחכות לגיליון ביום שהיה מגיע בדואר ולהתרגש לראות איזה סלבים יש על הכריכה ואיזה פוסטר והכל...
💫אם היית לכם בחירה לעיצוב הגוף האנושי, כמה ידיים הייתם נותנים בני אדם? חחחחחחח אוי ויי, כל דבר שונה מ-2 ירגיש לי קריפי אז אני אשאר עם מה שאני מכירה, למרות שברור שיכול היה להיות שימושי אם היו יותר... אבל גם מסורבל ולא נוח ואיך ישנים בכלל עם יותר ידיים, נשמע לי בעייתי.
💫מתי פעם אחרונה הייתם בבית כנסת? לא זוכרת, אין לי שום סיבה להגיע לבית כנסת ונוסיף על זה שיש לי אנטי אז... כנראה מזמן מאוד, ויש מצב שבטיול בחו"ל (כביקור באתר תיירותי).
💫האם אתם זוכרים משהו מהיום הראשון שלכם בכיתה א'? ואם כן מה? זוכרת שבבי"ס שלנו היה טקס שאחריו ילדי כיתה א' עוברים בכל הכיתות הגדולות יותר וכל כיתה מקריאה להם ברכה ונותנת איזה מתנה לכיתה או משהו, אז יש לי במעורפל מאוד משהו מזה בזכרון, ושאחרי זה רצנו לכיתה שלנו וההורים צחקו (ההורים של ילדי כיתה א' היו מלווים אותם בסיבוב הזה).
💫האם אתם זוכרים את כל החודשים העבריים? אם כן האם אתם גם זוכרים את הסדר שלהם? אם לא, אז כמה מהם אתם זוכרים?
ברור! ומי שלא שיחזור מייד לשנה נוספת בגן חובה. כאילו מה למדתם שם בכלל אם לא את זה?
💫מי האקס מן האהוב עליכם? וולברין הוא מהאקס מן? אם כן אז הוא כי יו ג'קמן. (מקווה שלא התבלבלתי וזה באמת יו ג'קמן :-D)
💫אם הייתם חוזרים בזמן ופוגשים את עצמכם של שנת 2000, איך הייתם מתארים לעצמכם הצעיר את העתיד? (בשלושה משפטים או פחות)
"חרא. העתיד חרא. תהני ממה שיש עכשיו."
הפלינסטונים? :-D
🧛‍♂️אם הייתם מגלים שערפדים הם דבר אמיתי - כלומר החלק של שתיית דם, מתים מהשמש, לא מזדקנים ואפשר לחיות אלפי שנים, אבל בלי החלק של איבוד נשמה או הפיכה לרעים – האם הייתם בוחרים להפוך לערפד בשביל היתרונות הברורים?
אמממממממממממ דילמה.
לא להזדקן זה פיתוי. שתיית דם נשמע מגעיל אבל אני מניחה שהייתי מתרגלת. להמנע מהשמש זה ברירת מחדל שלי גם ככה.
אבל לחיות אלפי שנים? - זה כבר הימור גדול. מצד אחד אני סקרנית לראות את העתיד של עוד אלפי שנים. מצד שני כבר עכשיו די חרא ואני צופה שיהיה חרא עוד די הרבה זמן, ומי יודע כמה גרוע עוד יהיה.... בתור הפסימית שאני, כנראה שאוותר.

1788288028777.png

זה אולי ישן אבל אני רק עכשיו נתקלתי:

Lhuna3

Well-known member
לא הבנתי אבל בטח יש הסבר בהמשך.
ראי בהודעה של ניק.
86 אני מבינה, אבל למה אחת פחות?
לא קראתי את הספר אבל זה ספר של דיקנס אז בטח יהיה טוב. אולי אני אקנה את הספר לקרוא לפני הסדרה.
אולי הגיע הזמן שגם אני באמת אקרא את הספר הזה.
חשבתי שעונה הקודמת הייתה האחרונה וגם איך יש כבר עונה חדשה שעוד לא עברה שנה מהעונה הקודמת?
לפי כותרת המשנה אני מבינה שזאת לא עונה רגילה (אבל אני לא יודעת מה זה כן... בטח ניק יודע להסביר).

ויש יום הולדת גם ל: ג'ונתן טיילור תומאס -השחקן. לא הכלב של ג'ון מפליז לייק מיי, קירן קאלקין ולייסי שאבר.
|מאוהב|

שאלה קשה כי ציפורים יותר יפות אבל גם עושות קקי
זו באמת הבעיה העיקרית איתן (ובכלליות הן מרגישות לי תמיד מטונפות).
ודגים הם מסריחים. אני אבחר דגים באוקיאנוס.
גרמת לי לחשוב שאנחנו בעצם חושבים עליהם כמסריחים כי אנחנו נתקלים בהם בעיקר במקום שבו הם לא אמורים להיות, כלומר מחוץ לאוקיאנוס וכו', וזה באשמתנו, ולכן זה די צבוע שאנחנו קוראים להם מסריחים (אני לא יודעת אם הם יכולים להסריח גם בתוך הים, אבל אני מניחה שלפחות הרבה פחות).

didalf

Well-known member
זה בסדר, אני עושה לך ג'ינקס הפוך...
אוקי יופי אז תמשיכי

אבל נצמצם את התחום לסרטוני אינטרנט, אז יש המון ציפורים מצחיקות, במיוחד מזן תוכי, שאני אוהבת לראות (דרך המסך כאמור).
אוקי אז נגיד. יש באמת ציפורים יפות.
ואם לאכול אז עוף זה סבבה ודגים זה מגעיל.

:-D|לב|

it was the best of time the worst of crimes...:-P:

כי היא סוויפטית:-P:

הייתי בחתונה היום אז כבר מאוחר אז אני אענה מחר.

Reutk

Active member
כי לא הבנת את הסיבה האמיתית. לא שלא הייתי רוצה לכתוב יותר בפורום באופן כללי אבל המספרים לא קשורים לזה.

את הבנת :-]
נכון.
אגב, זה נורא שאני רוצה עכשיו תינוקת רק כדי שאני גם אוכל להלביש אותה ככה?

אולי שאני אאמץ כלבה זה יקרה.
it was the best of time the worst of crimes...:-P:

אז אני לא כל כך סוויפטית כי לא חשבתי על זה.

שמעתי היום את השיר fifteen, אחרי הרבה זמן שלא שמעתי אותו, ופתאום קלטתי שהיא מזכירה בשיר הזה את אביגל שהיא מזכירה גם בשיר ruin the friendship.
ואני כזה האאאאא זאת האביגל הזאת :-D .

אני עכשיו גם יודעת בעל פה את המילים של השירים בלאק ספייס ואופלייט וממש גאה בעצמי.
אני לא יודעת איך המעריצות המכורות, כמו המעריצות שהיו בקהל של ג'ימי פאלון, עושות את זה, איך הן זוכרות את המילים של כל שיר כמה ימים אחרי שהאלבום יוצא.

הייתי בחתונה היום אז כבר מאוחר אז אני אענה מחר.
אני הולכת לחתונה היום של עמיתה קרובה בעבודה. האמת, לא כל כך בא לי ללכת אבל לא נעים לא לבוא.
אוקי אז נגיד. יש באמת ציפורים יפות.
אני צמחונית מגיל 14 אבל שהייתי אוכלת חיות אז אהבתי גם עוף וגם דגים.
אולי הגיע הזמן שגם אני באמת אקרא את הספר הזה.
לא חשבתי שזה ספר שאת תשקלי לקרוא.
הבעיה שלי עם דיקנס זה שהוא כתוב ספרים ממש ארוכים ולפעמים אין לי כוח בכלל להתחיל.

אגב גיליתי אתמול שבאתר עברית יש ספר קולי של הארי פוטר ואבן החכמים בעברית בקריינות של אריק איינשטיין. שאני אומרת גיליתי הכוונה היא שג'ולס אמרה לי, כי אפילו הAI לא ידע ששאלתי אם יש גרסת אודיו לספרים של הארי פוטר. אבל ששאלתי את הAI אם יש גרסה שאריק איינשטיין קריין הוא נזכר שכן הייתה גרסה כזאת בCD שיצאה ב2003 אבל אז בעקבות מאבקים בזכויות יוצרים גנזו אותה, ורק מהשנה בחודש יוני היא שוב מוצעת למכירה בגרסת ספר קולי באתר עברית אבל במחיר של 112 ש"ח שזה בטח כמו לרכוש את הספר הפיזי בכריכה קשה.
|מאוהב|
גרמת לי לחשוב שאנחנו בעצם חושבים עליהם כמסריחים כי אנחנו נתקלים בהם בעיקר במקום שבו הם לא אמורים להיות, כלומר מחוץ לאוקיאנוס וכו', וזה באשמתנו, ולכן זה די צבוע שאנחנו קוראים להם מסריחים (אני לא יודעת אם הם יכולים להסריח גם בתוך הים, אבל אני מניחה שלפחות הרבה פחות).
בטוח פחות, אחרת הים היה מסריח. הים לפעמים באמת מסריח אבל לא בגלל הדגים בגלל הטינופת שאנשים מרשים לעצמם להשאיר.

didalf

Well-known member
נכון.
אגב, זה נורא שאני רוצה עכשיו תינוקת רק כדי שאני גם אוכל להלביש אותה ככה?
הסיבה הלגיטימית היחידה לרצות ילדים:-D
יאללה מחכה:-D
אז אני לא כל כך סוויפטית כי לא חשבתי על זה.
אבל זיהית אז הכל טוב.

שמעתי היום את השיר fifteen, אחרי הרבה זמן שלא שמעתי אותו, ופתאום קלטתי שהיא מזכירה בשיר הזה את אביגל שהיא מזכירה גם בשיר ruin the friendship.
ואני כזה האאאאא זאת האביגל הזאת :-D .
כן אביגיל החברה הכי טובה שלה מכיתה ט' ועד היום

אני עכשיו גם יודעת בעל פה את המילים של השירים בלאק ספייס ואופלייט וממש גאה בעצמי.
כל הכבוד!!
אני לא יודעת איך המעריצות המכורות, כמו המעריצות שהיו בקהל של ג'ימי פאלון, עושות את זה, איך הן זוכרות את המילים של כל שיר כמה ימים אחרי שהאלבום יוצא.
אני אעיד על עצמי שאני פשוט שומעת את זה מספיק שזה נספג לי בראש:-D

אני הולכת לחתונה היום של עמיתה קרובה בעבודה. האמת, לא כל כך בא לי ללכת אבל לא נעים לא לבוא.
כן חתונות זה מעיק לרוב.

didalf

Well-known member
🤠שם חבובה:|קדימה|עדימון יכול להיות שם של חבובה
😲גיל שבו גיליתם את האמת:|קדימה|22 (זה הגיל שבו התאהבתי בטיילור)
🤥מרחק ממוזיאון:|קדימה|750 מטר

🐠סדרות החודש:|קדימה|טראוולס - נחמד
אאוטר בנקס עונה 5 - גאד כולם מטומטמים בא לי להעיף להם כאפה|פנים|
הפשוטע - אני עדיין לא החלטתי אם אני אוהבת או לא
🦓סרטי החודש:|קדימה|האודיסאה - לא כמו שנולן התכוון, בסדר אבל לא בשבילי
השטן לובשת פראדה 2 - חמוד מאד
ספיידרמן 4: יום חדש - נהניתי מאד!!
לזכור את הטיטנים - אחרי שהיידן פנטייר נפטרה אז חברה שלי אמרה שזה התפקיד הכי טוב שלה שכולם שוכחים ולא הכרתי את הסרט בכלל אז היא נזפה בי ושלחה אותי לראות. חמוד אבל הרבה יותר מידי פוטבול לא הבנתי חצי סרט:-D
🐞שירי החודש:|קדימה|בעקבות קטע בספר נתקע לי בראש Taylor Swift - I Did Something Bad בגרסת הרפ טור כמובן|מאוהב|
🦤ספרי החודש:|קדימה|Crecent City 1 - House of Earth and Blood - נהדר|מאוהב| היחידה שיכולה לחלץ אותי מגעגועים לשרה זאת שרה|פטיש|
Crescent City 2 - House of Sky and Breath - אני באמצע הספר השני וגם הוא נהדר בינתיים.
🐦שחקני החודש:|קדימה|טום הולנד וזנדאיה
🐗גיבור החודש:|קדימה|ברייס והאנט
🐊נבל החודש:|קדימה||ספוילר|CC: מיכה וסבין ומלך הסתיו וסנדריאל יאוו כולכם זבל:-[:-[
🦚קראש החודש:|קדימה|בעלי החתיך עכשיו הוא בניו יורק|מאוהב|
hs137.gif hs138.gif
🐓ציטוט חודשי:|קדימה|The way I see it, if you want the rainbow, you gotta put up with the rain - דולי פרטון ז"ל
🦜סיבה למסיבה:|קדימה|הארי חתיך.
🦭סיפור החודש:|קדימה|היה לי סיפור על משהו שעצבן אותי אבל שכחתי מה אז כנראה זה לא חשוב. עריכה: נזכרתי בסיפורון שרציתי לספר. והוא שנכנעתי לחלוטין ל ai. יום אחד בסביבות 5 כבר רציתי לכתוב איזה טסט אבל הקופיילוט לא עבד לי בכלל (למחרת הסתבר שהייתה תקלה כללית ברשת של העבודה). האם כתבתי את הטסט בעצמי? לא. עשיתי ריסטרט למחשב שיתאפס והלכתי הביתהכי אני לא יודעת יותר לכתוב קוד לבד. זהו אני גמורה נכנעתי אני עבד נרצע של קלוד כמו כולם.
🐳למה אתם מצפים בחודש ספטמבר:|קדימה|פריזזזזזזזזזזזז🇫🇷🥖 וקצת חגים למרות שהם ממש גרועים השנה. אבל לפחות יש אוכל.

💫האם הייתם מעדיפים להיות דמות משנית מאוד בסדרה מעולה או דמות ראשית בסדרה לא כל כך טובה?|קדימה|מממ כאילו האם אני רוצה להחשב כשחקנית איכותית או שיהיה לי פאנבייס גדול גם אם הפאנבייס הזה מורכב מילדים סתומים? נראה לי הראשון אז. גם אני לא רוצה להיות ראשית בשום דבר:-D
💫איזה עיתון ילדים/נוער/משהו אהבתם בעבר?|קדימה|חחחחח בדיוק נזכרתי לא מזמן ואמרתי לאמא שלי שתמיד התבאסתי שכל החברות שלי היו מנויות לראש1 וקראו על סלבס וטלווזיה ורק לי עשו מנוי לילדי טבע הדברים לקרוא על ג'ירפות|שפם|:-D
💫אם היית לכם בחירה לעיצוב הגוף האנושי, כמה ידיים הייתם נותנים בני אדם?|קדימה|כאילו יותר מ2 זה דוחה אבל תכלס עוד כמה ידיים יכל להיות שימושי. למשל אתמול הייתי בחתונה והיה לי יין ביד אחד וצלחת ביד השניה אבל לא יכולתי לאכול בלי להניח את הצלחת איפשהו. אז 4 ידיים יכל להיות יעיל אני מניחה.
💫מתי פעם אחרונה הייתם בבית כנסת?|קדימה|בבר מצווה של אח שלי. שזה... לפני 14+ שנים.
💫האם אתם זוכרים משהו מהיום הראשון שלכם בכיתה א'? ואם כן מה?|קדימה|יש לי זיכרון מעורפל של הכניסה לבית ספר. אולסו סבתא קנתה לי תיק של מולאן.
💫האם אתם זוכרים את כל החודשים העבריים? אם כן האם אתם גם זוכרים את הסדר שלהם? אם לא, אז כמה מהם אתם זוכרים?|קדימה|תשרי חשוון כסלו טבת עברו חלפו ביעף גם שבט אדר ניסן אייר סיוון תמוז ואב. ובבוא אלול אלינו ריח סתיו עלה, והתחלנו את שירינו מהתחלה!! כן זה מהראש ביצ'ס.
💫מי האקס מן האהוב עליכם?|קדימה|מגנטו וצ'ארלס אבל בגרסת ג'יימס מקאבוי ומייקל פסבנדר. וכמובן וונדה|מאוהב| כשהייתי קטנה אני חושבת שאהבתי את ג'ין גריי המצוירת.
💫אם הייתם חוזרים בזמן ופוגשים את עצמכם של שנת 2000, איך הייתם מתארים לעצמכם הצעיר את העתיד? (בשלושה משפטים או פחות)|קדימה|די זוועה אבל יש טיילור סוויפט.
💫מה היא הסדרה הכי טובה לדעתכם שיצאה לפני שנולדתם?|קדימה|זאת שאלה שרק אור יכולה לנצח בה:-D נגיד הסימפסונס.

🧛‍♂️אם הייתם מגלים שערפדים הם דבר אמיתי - כלומר החלק של שתיית דם, מתים מהשמש, לא מזדקנים ואפשר לחיות אלפי שנים, אבל בלי החלק של איבוד נשמה או הפיכה לרעים – האם הייתם בוחרים להפוך לערפד בשביל היתרונות הברורים?|קדימה|לא הבנתי מה היתרונות הברורים פה? לא ראיתי שום יתרון במה שכתבת. ואני גם ככה ערפד שנשרף בשמש. אז לא. היתרון היחיד של ערפדים בד"כ זה שהם סקסים.

🧙‍♀️תמונה, בדיחה, שיר, סרטון או מילים לכישוף עתיק...|קדימה|down down down the road down the witches road
טיילור במחרוזת מושלמת במוזיאון הגראמי|מאוהב|

איפה הנעל?

אני הבטטה מטיילת עם אחותי הספורטאית:

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
דברים מוזרים: סיפור מ85
זאת סדרת אנימציה שהעלילה שלה מתרחשת בין עונות 2 ו3 של הסדרה המקורית
גרמת לי לחשוב שאנחנו בעצם חושבים עליהם כמסריחים כי אנחנו נתקלים בהם בעיקר במקום שבו הם לא אמורים להיות, כלומר מחוץ לאוקיאנוס וכו',
דיברתי עם דולפינים ולוויתנים וגם הם חושבים שדגים הם מסריחים
שאלה קשה כי ציפורים יותר יפות אבל גם עושות קקי
כולם עושים קקי. יש ספר שעוסק בזה.
אבל כשאת הולכת ברחוב את משמעותית פחות בסכנה שדג יחרבן לך על הראש.

אבל אני ממש לא מבין אותכן. אני ממש אוהב ציפורים.

didalf

Well-known member
🤠שם חבובה: קרמיט הצפרדע.
מתאים לך
😲גיל שבו גיליתם את האמת: עדיין לא גיליתי את האמת! (מי שגילה מוזמן לעשות לי ספוילר).
סליחה?? גברת "אני לא קוראת אפילו תקציר של ספר"???

🤥מרחק ממוזיאון: שאלה יפה. אני אבדוק באיזי. 244 מטר
עכשיו אני סקרנית מה זה ככ קרוב8-*

🐠סדרות החודש: "הכוורת" (שעשועון טריויה בכאן 11)
זהו? זה קצת עצוב.

House of Earth and Blood ספר 1 של הסדרה Crescent City מאת שרה ג'. מאס - אני ב-43%.
איטית|שפם|

לא כי אתם כאלו מקוריים...
:-D:-D

🐓ציטוט חודשי: "מיאו" (החתול של ההורים)
צודק!!!!
🦜סיבה למסיבה: אוגוסט נגמר.
הללויה
🐳למה אתם מצפים בחודש ספטמבר: לקצת ימי חג שלא יפלו על סופ"ש.
יש מממממממממממממש קצת כאלה גועל נפש!!

ואיך ישנים בכלל עם יותר ידיים

🐞שירי החודש:
חמוד

💫מתי פעם אחרונה הייתם בבית כנסת? לא זוכרת, אין לי שום סיבה להגיע לבית כנסת ונוסיף על זה שיש לי אנטי אז... כנראה מזמן מאוד, ויש מצב שבטיול בחו"ל (כביקור באתר תיירותי).
אהה עכשיו כשאת אומרת חו"ל... יש בית כנסת מפורסם יחסית בעיירה ברומניה ששכחתי את שמה שהינו בה לפני שנתיים. אבל הוא היה סגור ביום שהלכנו אז רק הסתכלנו מבחוץ. כל החלונות היו דגלים של ערים בישראל זה היה משעשע.
גם בגלל שנהיה בכיפור בפריז חשבנו לחפש בית כנסת לא כי מעניין אותנו להתפלל אלא כי סתם כי יהודי התפוצות מרתקים בעיניי רציתי לראות איך זה נראה בפריז אבל מסתבר שצריך להזמין מקום!! בכסף!! אז לא תודה. רק רציתי להציץ ביי.

💫האם אתם זוכרים משהו מהיום הראשון שלכם בכיתה א'? ואם כן מה? זוכרת שבבי"ס שלנו היה טקס שאחריו ילדי כיתה א' עוברים בכל הכיתות הגדולות יותר וכל כיתה מקריאה להם ברכה ונותנת איזה מתנה לכיתה או משהו, אז יש לי במעורפל מאוד משהו מזה בזכרון, ושאחרי זה רצנו לכיתה שלנו וההורים צחקו (ההורים של ילדי כיתה א' היו מלווים אותם בסיבוב הזה).
חמודים
ברור! ומי שלא שיחזור מייד לשנה נוספת בגן חובה. כאילו מה למדתם שם בכלל אם לא את זה?
תוכיחי|שפם|

💫מי האקס מן האהוב עליכם? וולברין הוא מהאקס מן? אם כן אז הוא כי יו ג'קמן. (מקווה שלא התבלבלתי וזה באמת יו ג'קמן :-D)
כמובן
הפלינסטונים? :-D
המקור שלה התכוונת

1788288028777.png
זה אולי ישן אבל אני רק עכשיו נתקלתי:
חחחחחחחחח איזה כושלות:-D

Lhuna3

Well-known member
את לא אוכלת דגים בכלל אף פעם?
לא חשבתי שזה ספר שאת תשקלי לקרוא.
פה ושם יש לי חשק לנסות איזה קלאסיקה.
הבעיה שלי עם דיקנס זה שהוא כתוב ספרים ממש ארוכים ולפעמים אין לי כוח בכלל להתחיל.
אני דווקא אוהבת ספרים שהם ארוכים. ספר קצר מדי מראש מבאס אותי שאם אני אוהב אותו אז הוא יגמר לי מהר.
אההההה ברור.
אני עכשיו מחכה שתאמצי כלבה ותביאי לנו את התמונות שלה עם הבגדים!
אז את בטח שם עכשיו. מקווה שאת לא סובלת ושלפחות יש שם מנות צמחוניות טעימות בשבילך. ושהמוזיקה לא נוראית.
אגב גיליתי אתמול שבאתר עברית יש ספר קולי של הארי פוטר ואבן החכמים בעברית בקריינות של אריק איינשטיין.
וואי זה נשמע לי מוזר אבל איכשהן גם קצת מתאים לקול שלו.
דיברתי עם דולפינים ולוויתנים וגם הם חושבים שדגים הם מסריחים
דולפינים הם שקרנים פתולוגיים אז לא יודעת אם להאמין.
כולם עושים קקי. יש ספר שעוסק בזה.
אבל כשאת הולכת ברחוב את משמעותית פחות בסכנה שדג יחרבן לך על הראש.
זה נכון. אבל בעצם זה מוזר לי שדגים בכלל עושים קקי.

למעלה