אחרי 12 שנה ביחד...

תאירU4

New member
אחרי 12 שנה ביחד...

אתמול בערב טלפון, כלבים טרפו לנו את החתולה.. היא היתה כל כך יפה. נכון שלא הכי נחמדה, ובטח שלא לילדים. אבל 12 שנה ביחד לא הולך ברגל... זה עצוב, לראות אותה ככה על הדשא... ברררררררר נורא.

מיכל שב

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo7.gif

למה טרפו אותה? הכלבים אצלכם בקיבוץ לא נראים בכלל תוקפניים

תאירU4

New member
זאת גורה שהיא טורפת...

איכס היא מגעילה....(ויכול להיות שהיא בכלל בת של שד...)

מרגוש

New member
משתתפת בצערכם

מה עם שד? למה הוא לא שמר אליה איזה מין כלב שמירה זה. חשבתי שמאז שהבאתם את בני היא ברחה ולא חזרה. דרך אגב יש הרבה חתולים אצלכם שישמחו לבית מאמץ.

תאירU4

New member
אז ככה נכון שהיא ברחה כשבני הגיע

אבל היא היתה בסביבה וכל יום פגשנו אותה, היא אימצה לה בית חדש. כשאמרו לי שהיא מתה הלכתי לשם, שד בא איתי וריחרח אותה ממש כאילו הוא ניפרד ממנה... היום בבוקר הילדות חיפשו אותו כמו בכל בוקר יושבת על השולחן של המשפחה המאמצת. היא היתה חתולה ממש יפה. קנינו אותה לפני 12 שנה כשגרתי בחיפה מעמותה שאספה גורי פחתולים, עיקרה אותם ואנחנו קנינו אותה במחיר ממש סימלי. חבל, אני ממש אהבתי אותה היא היתה שלי עוד לפני שהתימני הגיע...

../images/Emo7.gif עצוב

גם לנו מתה לפני כשנה חתולה, שהייתה עמנו 6 שנים מאז היותה בת חודשיים. מתה ממחלה קשה. הייתה חתולה מקסימה, אהובה, כמעט אנושית בתגובותיה. היה מאד עצוב בבית לאחר מותה, בעיקר האמצעי שהיה מחובר אליה מאד. באמת עצוב.

falou

New member
זה באמת מאוד עצוב

בייחוד באופן בה היא מתה. חיות מחמד זה נהדר, אבל כשהן הולכות מאיתנו זה נורא עצוב.

זאת החתולה עם הפרווה המטריפה?!

תנחומי לכם יקירי...נורא עצוב להפרד ככה

למעלה