לפידות חלץאחרי תקופה ארוכה חזרתי לזירת הפשע:-
לקחתי לפידות חלץ אופציה1 במחיר סוף עונה1.2אג. מה שכן יש כאן סיכון הפקיעה בסוף שנה.אבל יש מצב שיאריכו את האופציה בעוד שנתיים ובמידה וכך יהיה מחיר האופציה יהיה מחיר חלום1.2אג.
אין ממש מה להשוות בחלץ קודחים שם ..לפידות חלץ
מה אתה יכול לספר על החברה בכלל ועל האופציה בפרט? האם ניתן להשוות לגבעות יהש?
אין ממש מה להשוות בחלץ קודחים שם ..
בכמה מקומות ויש להם שיטה חדשה לקידוח בפצלי שמן מה שבאמת לא מעניין אותי כול החארטה הזה. כול הודעה שהחברה מוציאה הנייר טס למעלה ולא משנה מה ההודעה ואני על הדרך עושה ויברח בשערים2-2.2אג שזה יפה מאוד.במידה ויאריכו את האופציה בעוד שנתיים האופציה הזאת תטוס חזק למעלה.זה כבר סיבוב 4 או5 שלי באופציה הזאת.
ובנוסף זוכרים את דוראה אופציה3אגח??אין ממש מה להשוות בחלץ קודחים שם ..
בכמה מקומות ויש להם שיטה חדשה לקידוח בפצלי שמן מה שבאמת לא מעניין אותי כול החארטה הזה. כול הודעה שהחברה מוציאה הנייר טס למעלה ולא משנה מה ההודעה ואני על הדרך עושה ויברח בשערים2-2.2אג שזה יפה מאוד.במידה ויאריכו את האופציה בעוד שנתיים האופציה הזאת תטוס חזק למעלה.זה כבר סיבוב 4 או5 שלי באופציה הזאת.
כן פייטובנוסף זוכרים את דוראה אופציה3אגח??
במידה ולא האופציה כבר בשער195אג וזאת רק ההתחלה. זאת אופציה אגח הפקיעה שלה31-10-06. המנייה שלה זה דוראה אגח ה שעומדת כעת בשער93.7אג..ולדעתי זה עיניין של זמן שנראה אותה בשערים300-400אג משער140אג.
אין מה להשוות בכלל כן פייט זאת אופכן פייט
מה דעתך על "כן פייט א2"? קניתי ב-32. מאוד התלבטתי בינה לבין הבחירה שלך.
אייל מתי ביו לייט מפרסת דוחות?ובנוסף זוכרים את דוראה אופציה3אגח??
במידה ולא האופציה כבר בשער195אג וזאת רק ההתחלה. זאת אופציה אגח הפקיעה שלה31-10-06. המנייה שלה זה דוראה אגח ה שעומדת כעת בשער93.7אג..ולדעתי זה עיניין של זמן שנראה אותה בשערים300-400אג משער140אג.
ביו לייט בדקתי במאיה ואין עדיין ...אייל מתי ביו לייט מפרסת דוחות?
לדעתך תהיה תזוזה במניה עקב הדוחות?ביו לייט בדקתי במאיה ואין עדיין ...
פרסום לדעתי עד ה31לחודש נראה דוחות של החברה או אוליי לפני זה.
שאלה לאיילביו לייט בדקתי במאיה ואין עדיין ...
פרסום לדעתי עד ה31לחודש נראה דוחות של החברה או אוליי לפני זה.
אחרי תקופה ארוכה חזרתי לזירת הפשע:-
לקחתי לפידות חלץ אופציה1 במחיר סוף עונה1.2אג. מה שכן יש כאן סיכון הפקיעה בסוף שנה.אבל יש מצב שיאריכו את האופציה בעוד שנתיים ובמידה וכך יהיה מחיר האופציה יהיה מחיר חלום1.2אג.
בהצלחה לכולם ובוקר טובאחרי תקופה ארוכה חזרתי לזירת הפשע:-
החלוםאחרי תקופה ארוכה חזרתי לזירת הפשע:-
רוץ בן סוסים..החלום
ללפידות יש חלום להפיק נפט מפיצולי שמן אם הם יצליחו זה יפה אבל הם מדברימ על זה המון זמן
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.