אחרי תקופה ארוכה ועצובה , חזרתי!!

• פותח הנושא S.C
  • פורסם בתאריך

S.C

New member
אחרי תקופה ארוכה ועצובה , חזרתי!!

לקח לי איזה שעה רק לעבור על כל ההודעות שפספסתי , טוב מאוד שהפורום מתקדם כל כך מהר בקשר לברווזון אני ידאג לטפל בו , אנשים כאלה לא רצויים פה , קראתי את כל ההודעות שלו וכמעט כולם עיצבנו אותי... ברוכים הבאים לכל אלה שהצטרפו בזמן שלא הייתי פה ולסיום anouk זמרת מצויינת... הדיסק הראשון מאוד מומלץ

taya

New member
ברוך הבא

אוקיי, מה דעתכם?: ********************************************************* מרגלית קמה בבוקר יום חמישי, השישי לשישי. הצלצול של הטלפון לא הפריע לה להמשיך לישון עוד דקה. נשארה במיטה, גם כשהייתה לה עבודה. נשארה במיטה שלה. מרגלית מכינה ארוחה צמחונית לבן זוגה, אהה.. וכששמעה את קול תינוקה זה לא הפריע לה להמשיך לחתוך את הבצל. יש לי יד אדומה, יש לי יד אדומה שנהפכת לכתום. יש לי רגל אדומה, רגל אדומה שנהפכת לשחור. התינוק בלע שקל, שקל חדש. וגופו הכחול נוקשה, מרגלית חייכה בסיפוק כשהפסיק כבר לבכות, ``איך דברים נפתרים מעצמם..`` יש לי ראש צהוב, ראש צהוב שנהפך לאפור. יש לי לב אדום, יש לי לב אדום שנהפך לכחול. מרגלית סיימה את הכנת הארוחה, וכעת היא טרודה בשמלה. יש לי גוף ורוד, יש לי גוף ורוד האם כדאי לי סגול? יש לי שיער שחור, שיער שחור האם כדאי לי בלונד? מרגלית מוכנה והיא סידרה את שיערה, כעת לתינוק פניה. מרגלית גילתה שאיבדה את בנה, והמצפון שלה נובח. יש לי עין לבנה, עין לבנה שנהפכה לאדומה. יש לי מצפון לבן, מצפון לבן שעכשיו הוכתם. מרגלית הייתה הנוכחת היחידה בהלוויה של בנה, מרגלית לא בכתה ולא נשאה הספד, רק הביטה בדממה. בן זוגה של מרגלית הגיע בערב והם אכלו ארוחה צמחונית, כמה יפה שמלתך וטעים הוא אוכלך, מרגלית את אדם מושלם. יש לי חיים אפורים, חיים אפורים שנהפכו לשחורים. *********************************************** יש לי בראש את המנגינה של הפזמון רק, אבל את כל השאר מישהו צריך להלחין. למרות שזה רק יציר של מוח בשמונה בבוקר, אחרי לילה חסר שינה. ועכשיו זה נשמע לי דיי חרא, ולא, אין קשר לתינוק שנשכח באוטו, שמעתי על זה רק היום.

Metal_F

New member
עצוב

פעם הבאה שתבואי אליי (נשמע כאילו את באה כל יום) נעבוד על ההלחנה.

Flash_Gordon

New member
דסקלאולאו

תגיד צילצלת אלי אתמול בלילה? דיברתי איתך? אני ממש לא זוכר כי חצי ישנתי למרות שכל דקה התקשרו אלי כל מיני אנשים כדי להפריע את שנת היופי שלי. בכל מקרה תרים טלפון אני לומד למגן בספרות.

למעלה