"הפשיעה הלאומנית פוגעת בישראל, אסור לחיילים לעמוד מנגד". (נערי הגבעות נקראים ככה כי יש להם תחת ;-))
מיש מעאול Active member 4/2/26 #1 "הפשיעה הלאומנית פוגעת בישראל, אסור לחיילים לעמוד מנגד". (נערי הגבעות נקראים ככה כי יש להם תחת )
Harrington Well-known member מנהל 4/2/26 #2 נכתב ע"י מיש מעאול: אחרי שנערי הגבעות שרפו כפר ערבי ב-4 דקות, לחץ כדי להרחיב... לא יודע במה מדובר, מי שרף מה אם בכלל וכו', אבל אם משהו ניתן לשריפה תוך 4 דקות צר לי לומר, אבל "כפר" זה בוודאי לא היה. אולי מחסן קטן וגם זה לא סביר.
נכתב ע"י מיש מעאול: אחרי שנערי הגבעות שרפו כפר ערבי ב-4 דקות, לחץ כדי להרחיב... לא יודע במה מדובר, מי שרף מה אם בכלל וכו', אבל אם משהו ניתן לשריפה תוך 4 דקות צר לי לומר, אבל "כפר" זה בוודאי לא היה. אולי מחסן קטן וגם זה לא סביר.
מיש מעאול Active member 4/2/26 #3 נכתב ע"י Harrington: לא יודע במה מדובר, מי שרף מה אם בכלל וכו', אבל אם משהו ניתן לשריפה תוך 4 דקות צר לי לומר, אבל "כפר" זה בוודאי לא היה. אולי מחסן קטן וגם זה לא סביר. לחץ כדי להרחיב... כולם, חוץ ממך, שמעו ששרפו כפר
נכתב ע"י Harrington: לא יודע במה מדובר, מי שרף מה אם בכלל וכו', אבל אם משהו ניתן לשריפה תוך 4 דקות צר לי לומר, אבל "כפר" זה בוודאי לא היה. אולי מחסן קטן וגם זה לא סביר. לחץ כדי להרחיב... כולם, חוץ ממך, שמעו ששרפו כפר
מומחה לקנונית הסדר העולמי Well-known member 4/2/26 #4 נכתב ע"י מיש מעאול: כולם, חוץ ממך, שמעו ששרפו כפר לחץ כדי להרחיב... איך קוראים לכפר?
Harrington Well-known member מנהל 4/2/26 #5 נכתב ע"י מיש מעאול: כולם, חוץ ממך, שמעו ששרפו כפר לחץ כדי להרחיב... מזל טוב ל"כולם חוץ ממני". עדיין אני לא חושב שאפשר לשרוף כפר ב4 דקות, מה לעשות.
נכתב ע"י מיש מעאול: כולם, חוץ ממך, שמעו ששרפו כפר לחץ כדי להרחיב... מזל טוב ל"כולם חוץ ממני". עדיין אני לא חושב שאפשר לשרוף כפר ב4 דקות, מה לעשות.
E evglev1 Well-known member מנהל 5/2/26 #6 נכתב ע"י מיש מעאול: כולם, חוץ ממך, שמעו ששרפו כפר לחץ כדי להרחיב... נערי הגבעות יצרו דרקון? כי רק אש בהיקף של יריקת אש של דרקון יכולה לשרוף כפר שלם בזמן קצר.
נכתב ע"י מיש מעאול: כולם, חוץ ממך, שמעו ששרפו כפר לחץ כדי להרחיב... נערי הגבעות יצרו דרקון? כי רק אש בהיקף של יריקת אש של דרקון יכולה לשרוף כפר שלם בזמן קצר.