גם וגם. בקרב רבים יש מן הגזענות. דרכו של עולם. בלי כל קשר לכך צריך בהחלט לטפל בראש הממשלה לשעבר ברק, שכן שהאיש ומצבו מסוכנים למדינה. בראשו סודות שבודדים במדינה מכירים, אבל הוא מזמן איבד את זה ואין לדעת מה יספר מחר לאנשים לא מוסמכים.האם צריך לטפל בו או שכולנו גזענים ?
אין דבר כזה אדם לא גיזעני.
אבל העניין הוא שכשיש אתיופים שחורים מכף רגל ועד ראש ההבדלים בין האשכנזי למזרחי לא נראים משמעותיים במיוחד. כי הרי חוץ מהתימנים המזרחיים דומים יותר לאשכנזים מאשר לאתיופים. ומבחינה תרבותית בכלל התרבות האפריקאית כל כך שונה שהתרבות של אירופה ואסיה של הקווקז והמזרח התיכון נראות כתרבויות דומות.אין דבר כזה אדם לא גיזעני.
זה מנגנון הגנה מאנשים שנראים אחרת/מתנהגים אחרת וכד'.
פעם חיינו בקבוצות שנראו כמונו ואנשים שלא נראים כמונו הכוונות שלהם לא ידועות והם סכנה.
אבל התרבות שונה - ז"א ההתנהגות וכד' אז זה גם מציב הבדלים.אבל העניין הוא שכשיש אתיופים שחורים מכף רגל ועד ראש ההבדלים בין האשכנזי למזרחי לא נראים משמעותיים במיוחד.
את מי אתה מורח?ומבחינה תרבותית בכלל התרבות האפריקאית כל כך שונה שהתרבות של אירופה ואסיה של הקווקז והמזרח התיכון נראות כתרבויות דומות.
אהוד ברק חגג יום הולדת 84 לפני כמה ימים,
זה בהחלט אתגר כי הוא עשיר אז לא משתמש בשירותים ציבורייםאהוד ברק חגג יום הולדת 84 לפני כמה ימים,
בהחלט בגיל שצריך לחשוב בו על מטפל/ת מסור/ה,
אתה רוצה את התפקיד?
או שאולי תסביר מה זה לטפל בו? נשמע מפחיד מאד, יותר כמו סוג של איום.
כשעלתה ההצעה של אהרון ברק לעיסקת טיעון לביבי, אהוד ברק פסל אותה בתוקף בטענה שאחרי 7 שנות קלון ביבי יהיה בגילו, אז זה היה רק 80 ויוכל לחזור לפוליטיקה.אהוד ברק חגג יום הולדת 84 לפני כמה ימים,
בהחלט בגיל שצריך לחשוב בו על מטפל/ת מסור/ה,
אתה רוצה את התפקיד?
או שאולי תסביר מה זה לטפל בו? נשמע מפחיד מאד, יותר כמו סוג של איום.
זה לסמן אותו כחצרוני 2 של עוכר ישראל אנטי ציוני ושונא מזרחיים או כמו אברום בורג שעם כל עברו היום הוא על פי הודאתו אנטי ציוני והצטרף למפלגה קומוניסטית אז גם לברק יש להתייחס כאברום בורג שפעם היה ציוני והיום לא וכמו חצרוני שאדם של גזענות אשכנזית, לזכור שלמרות עברו כשר ביטחון, שר חוץ וראש ממשלה היום אין הבדל בינו לבין חצרוני.מה זה לטפל בו? כלא, הוצאה להורג, שלילת אזרחות? אולי פשוט לא לתת לו במה בתוכניות של אופירה ודומיהם? פשוט שיהיה בשקט.
חותם על כל מילה.זה לסמן אותו כחצרוני 2 של עוכר ישראל אנטי ציוני ושונא מזרחיים או כמו אברום בורג שעם כל עברו היום הוא על פי הודאתו אנטי ציוני והצטרף למפלגה קומוניסטית אז גם לברק יש להתייחס כאברום בורג שפעם היה ציוני והיום לא וכמו חצרוני שאדם של גזענות אשכנזית, לזכור שלמרות עברו כשר ביטחון, שר חוץ וראש ממשלה היום אין הבדל בינו לבין חצרוני.
איך בן אדם הופך מכל אלה לפרובוקטור?לזכור שלמרות עברו כשר ביטחון, שר חוץ וראש ממשלה היום אין הבדל בינו לבין חצרוני.
ולמה לגייס ראשי ממשלה לשעבר נגד מי שמקדם את הקנוניה טוב מכל פוליטיקאי אחר?איך בן אדם הופך מכל אלה לפרובוקטור?
קנונית הסדר עולמי חדש.
תסכים איתי שהפער גדול מידי...
כי חייבים "דיעה אחרת",אופוזיציה נשלטת.ולמה לגייס ראשי ממשלה לשעבר נגד מי שמקדם את הקנוניה טוב מכל פוליטיקאי אחר?
עוד סיבה 'לטפל בו' במובן של לחשוש מהסודות שבראשו. כתבתי למעלה את הדברים בהתייחס לכך שהוא 'איבד את זה' כפי שבא לידי ביטוי (כבר מזמן) בהתבטאויותיו וכו'. אבל אם אתה טוען שהוא גם עבר לשמאל הקיצוני בדרך, הרי שהאיש מסוכן עוד יותר משכבר חשבתי עד כה.זה לסמן אותו כחצרוני 2 של עוכר ישראל אנטי ציוני ושונא מזרחיים או כמו אברום בורג שעם כל עברו היום הוא על פי הודאתו אנטי ציוני והצטרף למפלגה קומוניסטית אז גם לברק יש להתייחס כאברום בורג שפעם היה ציוני והיום לא וכמו חצרוני שאדם של גזענות אשכנזית, לזכור שלמרות עברו כשר ביטחון, שר חוץ וראש ממשלה היום אין הבדל בינו לבין חצרוני.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.