מנצ'סטר יונייטד- כי זו הקבוצה שלי

טורינו- כי זו הקבוצה השניה שלי

מארסיי- בגלל מרסלו ביילסה. פשוט תופס מהאיש ונהנה מהקבוצות שלו.

דורטמונד- כבר 5 שנים פחות או יותר משחקת את הכדורגל הכי טוב באירופה. לדעתי.

סאות'המפטון- סיטואציה די מוזרה. יש הרגשה שהקבוצה הצטרפה לליגה ב2012-13 ועכשיו היא מצטרפת שוב כקבוצה חדשה אחרי ששדדו אותה כליל הקיץ. חוץ מזה שתמיד הייתה לי חיבה לקומאן.
כמו כולם אני אוהב קבוצות כדורגל מנצחות, וכמו רב האוהדים אני ממשיך איתן גם כשהן כבר נהיות לא כ"כ מצליחות.
אז את טורינו אני בעיקר אוהב בגלל הצלחה שלה גם אם הצטרפתי שנים רבות אחרי ההצלחה.

אני כבר לא זוכר מתי זה היה אבל כששמעתי סיפורים על גרנדה טורינו ועל מאצולה ישר נדלקתי. התרסקות המטוס (אסון סופרגה) כמובן קישרו אותי להיסטוריה של מנצ'סטר יונייטד. וככה החלה החיבה לקבוצה.
כשביקרתי בעיר בנובמבר שנת 2000 הייתי בדרבי (נגמר 0-0) ושם דווקא ישבתי עם אוהדי יובנטוס שהרגישו לי כ"כ מלאים בעצמם.. שזה נתן את הפוש האחרון לכך שמאז באיטליה אני תמיד אהיה עם טורינו.
קודם כל יש 2 קבוצות שאני אוהד מושבע שלהן כבר 20 שנה-מכבי חיפה בכדורגל והפועל ירושלים בכדורסל
קבוצות/נבחרות מחול זה משתנה אצלי מפעם לפעם. הפעם הקבוצה שלי זה ארסנל,תמיד חיבבתי אותם(בעיקר כשברקאמפ עבר אליהם) ומבחינתי הם הקבוצה שלי השנה,מה גם שהם משחקים כדורגל יפה ואני לא יכול לאהוד קבוצה שלא משחקת כדורגל יפה.
ברצלונה - כי זאת הקבוצה שלי
אתלטיקו מדריד - כי מאז גמר הליגה האירופאית של שנת 2012 נקשרתי קצת לקבוצה הזאת ואני מאד מחבב אותם
דורטמונד - תמיד הייתה לי חיבה לקבוצה הזאת.
ליברפול - קבוצה שתמיד אהבתי ואני מאד רוצה לראות אותם פעם זוכים באליפות
ואגב סתם שאלה - אני בן 36 האליפות האחרונה של ליברפול הייתה שהייתי בן 12
האם בטרם אחליף קידמות ב"ה האם אראה את ליברפול זוכים באליפות אנגליה או שזה יהיה במקרה הטוב בשנות ה 40 לחיי?
בארץ - הפועל רמת גן כי אני אורדון כמובן למרות שאנחנו הולכים לעונה לא קלה בכלל
מנצ'סטר יונייטד - כי אחרי הכישלון של העונה שעברה ואי השגת כרטיס לליגת הלאופות ולאירופה בפרט מעניין אותי לדעת עד כמה יתאוששו השדים האדומים מהעונה הזוועתית אשתקד
בראש ובראשונה ריינג'רס על מאמציה לשוב למקומה הטבעי בצמרת הכדורגל הסקוטי ואולי האירופי בעתיד הרחוק
בריסטול רוברס בנסיונה לשוב למקומה הטבעי בפוטבול ליג

אייאקס כמובן

לקבוצה שאיני עוקב אחריה יותר קוראים PSG מהסיבות המובנות
הקבוצות שאני אוהדת: מכבי חיפה וברצלונה
לא לפי הסדר: פ.ס.ז'-סקרנית לראות מה הם יעשו השנה
אתלטיקו מדריד: תופעה חולפת או לא?
מנצ'סטר יונייטד: זה תמיד מעניין כשמחליפים מאמן
הקבוצות האהודות עליי:
בית"ר ירושלים בארץ
אייאקס אמסטרדם בהולנד
ליברפול באנגליה
סלטה ויגו בספרד
ספורטינג בראגה בפורטוגל
ברשיה באיטליה
מעבר לכך, בצרפת אעקוב אחרי האלופה פאריס ואחרי אולימפיק ליון (בתקווה שיסיימו שתיהן ב-2 המקומות הראשונים, לא חשוב הסדר), בבלגיה אעקוב אחרי בוורן, מכלן וסטאנדארד לייג', בסקוטלנד אעקוב אחרי סלטיק (בתקווה לאליפות נוספת) וריינג'רס (בתקווה שישובו לקדמת הבמה) ובאנגליה אחרי מנצ'סטר סיטי, טוטנהאם, סאות'אמפטון וווסט האם. בנוסף, אעקוב אחרי ווטפורד ובלקבורן רוברס מהליגה השנייה, בתקווה להעפלה של שתיהן.
חוץ מזה, אעקוב אחרי חלק מהלגיונרים שלנו ברחבי היבשת, לא אחרי כולם.