אחרי מאמץ מחושב.... מצאתי את המדינה של תופז/קרפד... קרפד... למה אתה בחופשה יא פחדן....
C crocker19 New member 17/10/05 #1 אחרי מאמץ מחושב.... מצאתי את המדינה של תופז/קרפד... קרפד... למה אתה בחופשה יא פחדן....
X x X x0 New member 17/10/05 #2 אני גם חושב שמצאתי אני גם חושב שמצאתי .. איזה ברית הוא ?.. אני יודע בדוק שהוא ב MGH5AUIA
E eli2221 New member 17/10/05 #6 גם לי שלח פרטי... זה יהיה מעניין אני אולי אפילו מוכן לעזור אם אני ברמה
פ פנתרשחור New member 17/10/05 #7 שלא תעשו טעויות של בית כלא תבררו טוב טוב טוב את מספר המדינה שלו אם ברצונכם להשמיד אותו
צ צטרה New member 17/10/05 #8 - ג'ון צ'רטון קולינס - ג'ון צ'רטון קולינס "מחצית מהטעויות שלנו נובעות מפני שהרגש שלנו פועל כאשר עלינו לחשוב, והשכל שלנו פועל כאשר עלינו להרגיש"
- ג'ון צ'רטון קולינס - ג'ון צ'רטון קולינס "מחצית מהטעויות שלנו נובעות מפני שהרגש שלנו פועל כאשר עלינו לחשוב, והשכל שלנו פועל כאשר עלינו להרגיש"
C crocker19 New member 17/10/05 #9 יש לי את המספרים של תופז וקרפד אחד בחופשה השני הולך להיות מת היום.. אני צודק ב99 אחוז
X x X x0 New member 17/10/05 #10 כנסו דחווף שימו לב אנשים אנחנו צריכים מישו מברית MGH5AUIA שיעשה לנו טובה בתשלום .. אף אחד לא צריך לדעת פשוט כנסו למססנג'ר [email protected]
כנסו דחווף שימו לב אנשים אנחנו צריכים מישו מברית MGH5AUIA שיעשה לנו טובה בתשלום .. אף אחד לא צריך לדעת פשוט כנסו למססנג'ר [email protected]
I itayzaid New member 17/10/05 #12 אני מנהל ברית MGH5AUIA תפנו עליי בפרטי אם קרה לכם משהו אל תעשו משהו פזיז ... ככל שידוע לי קרפד הוא לא בברית שלי איתי {1774}
אני מנהל ברית MGH5AUIA תפנו עליי בפרטי אם קרה לכם משהו אל תעשו משהו פזיז ... ככל שידוע לי קרפד הוא לא בברית שלי איתי {1774}
C crocker19 New member 17/10/05 #14 לא יקרה כלם סגרנו סולחה ואל תאיים עלי כי מי שיבכה בסוך זה היה אתה... ולא תבכה בגלל שהמדינה שלך נעלמה תבכה בגלל שאמא שלך מתה... הבנת? עלי אל תאיים..
לא יקרה כלם סגרנו סולחה ואל תאיים עלי כי מי שיבכה בסוך זה היה אתה... ולא תבכה בגלל שהמדינה שלך נעלמה תבכה בגלל שאמא שלך מתה... הבנת? עלי אל תאיים..
O omri gshock New member 17/10/05 #15 בחייאת די אתה חייב לשלוט בעצביך ולהפסיק לאיים ככה על אנשים בפורום בבקשה מוטי בשבילי