אחרי לידה

מצב
הנושא נעול.

אורנהז

New member
אחרי לידה

אחרי לידה
עבדתי כשנתיים במקום עבודה. ילדתי לפני כשלושה חודשים, במהלך ההריון הודעתי למעסיקי כי אינני מתכוונת לחזור לעבודה לאחר הלידה. סיימתי את עבודתי ביום בו ילדתי ויצאתי לחופשת לידה. שאלתי היא, האם אני זכאית לפיצויי פיטורין? הייתי מעוניינת לקבל קצבת אבטלה, האם מכתב פיטורין ממעסיקי מחייב אותו לזכות אותי בפיצויי פיטורין.

את זכאית לפיצויי פיטורים

אחרי לידה
עבדתי כשנתיים במקום עבודה. ילדתי לפני כשלושה חודשים, במהלך ההריון הודעתי למעסיקי כי אינני מתכוונת לחזור לעבודה לאחר הלידה. סיימתי את עבודתי ביום בו ילדתי ויצאתי לחופשת לידה. שאלתי היא, האם אני זכאית לפיצויי פיטורין? הייתי מעוניינת לקבל קצבת אבטלה, האם מכתב פיטורין ממעסיקי מחייב אותו לזכות אותי בפיצויי פיטורין.
את זכאית לפיצויי פיטורים
אם אשר התפטרה מעבודתה על מנת לטפל בילדה, תהיה זכאית לפ"פ אם התפטרה תוך 9 חדשים מיום שילדה.

שיר ורד

New member
ישנה כאן תסבוכת חוקית

אחרי לידה
ישנה כאן תסבוכת חוקית
אם המעביד יוציא לך מכתב פיטורים , הוא עשוי להתבע על ידך בכך שלא קיים את מחויבותות להעסיקך לתקופה של 45 יום לפחות בתום חופשת הלידה. אם את מתפטרת , ביטוח לאומי ידרשו ממך להמתין 3 חודשים בטרם תהיי זכאית לדמי אבטלה. בשני המקרים את זכאית לפצויי פיטורים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה