אחרי ה7.10 אני הרבה יותר יהודי לאומני ימני וחילוני

איציק5111

Well-known member
יש לי שינאה לכל העולם על היחס המגעיל הצבוע שישראל מקבלת.
אני נגעל משמאלנים בזמן מלחמה ממשיכים בפוליטיקה.
אני הכי שונא ערבים,לא מבין איך יש זן כזה של מפלצות רצחניות שקרניות מלוכלכות מסריחות שמכנות את עצמם מוסלמים

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אני הכי שונא ערבים,לא מבין איך יש זן כזה של מפלצות רצחניות שקרניות מלוכלכות מסריחות שמכנות את עצמם מוסלמים
נכון, אתה בהחלט צודק.
הטבח של ה7 באוקטובר יצר קיטוב לא רק אצלנו אלא קיטוב עולמי
תומכי הפלסטינאים והחמאס.
אזרחים אובייקטיבים ( שאותם צריך לשכנע בצדקתנו)
מתנגדי החמאס.
אפרופו, תומכי הפלסטינאים גם הם מתחלקים לשלושה חלקים.
תומכים חמאס מוסלמים
תומכי חמאס יהודונים. (למשל נתורי קרתא)
נוצרים ויתר העמים שתומכים בפלסטינאים. (ראה ערך סוזן סרנדון)
הרוב הגדול נוטה לטובת החמאס
כי הצבועים רואים בו סוג של "אנדרדוג" מה גם שעכשיו הם רואים כיצד אנחנו בשיטתיות מחריבים את עזה.
אני למשל במלחמת רוסיה אוקראינה צידדתי בצד האוקראיני למרות שהם טבחו בנו לא פחות מהנאצים. באבי יאר אם מישהו שכח.

זה בגלל שאתה לא ממש מתוחכם ולכן נופל בכל פח ששמים לך.

אם היית מעמיק היית מבין את האמת.

סטילהוק1

Well-known member
אסור לעשות הכללות, יש גם ערבים טובים, לא כולם מפלצות, ובכלל ההגדרה "ערבים" לא מתייחסת לדת, היא מתייחסת למוצא, וצריך לזכור שיש גם ערבים נוצרים, ערבים דרוזים, בדואים, ואפילו ערבים יהודים. קח לדוגמא את צבי יחזקאלי הימני והדתי אסלי שמצהיר בגאווה שהוא ערבי עיראקי ויהודי ישראלי. כך שלעשות הכללות זה פשוט טיפשי וזה רק מרחיב ומעמיק את השנאה. כך שאני לא שונא ערבים, בטח לא את כולם, אני שונא מחבלים רצחניים ואת תומכיהם ומעריציהם, אני שונא מוסלמים רדיקאלים שמאמינים שיש לאסלם את העולם כולו, אני שונא את כל אלה שקוראים "מהים לנהר" וסלוגנים מזוויעים אחרים הקוראים להשמדת מדינת ישראל ואת היהודים, ואני שונא ומתעב את כל המסיתים למיניהם, שוטפי הראשים ומפיצי השנאה שמובילה לרצח, הרג ומעשי זוועות.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אסור לעשות הכללות, יש גם ערבים טובים, לא כולם מפלצות, ובכלל ההגדרה "ערבים" לא מתייחסת לדת, היא מתייחסת למוצא, וצריך לזכור שיש גם ערבים נוצרים, ערבים דרוזים, בדואים, ואפילו ערבים יהודים. קח לדוגמא את צבי יחזקאלי הימני והדתי אסלי שמצהיר בגאווה שהוא ערבי עיראקי ויהודי ישראלי. כך שלעשות הכללות זה פשוט טיפשי וזה רק מרחיב ומעמיק את השנאה. כך שאני לא שונא ערבים, בטח לא את כולם, אני שונא מחבלים רצחניים ואת תומכיהם ומעריציהם, אני שונא מוסלמים רדיקאלים שמאמינים שיש לאסלם את העולם כולו, אני שונא את כל אלה שקוראים "מהים לנהר" וסלוגנים מזוויעים אחרים הקוראים להשמדת מדינת ישראל ואת היהודים, ואני שונא ומתעב את כל המסיתים למיניהם, שוטפי הראשים ומפיצי השנאה שמובילה לרצח, הרג ומעשי זוועות.
אתה יודע?
אתם כל פעם מדהימים אותי מחדש.
אני לא מדבר עכשיו על השואה הנאצית
אלא על השואה 07/10/23, היום הארור הזה שבאותו יום הרגו לכם 1400 חטפו 400
שחטו, ערפו ראשים, אנסו נשים, רצחו תינוקות בבטן אימהות..
ואתה עדיין אומר שיש ערבים טובים?
אתה לא רואה את ההפגנות של הפלסטינים בכל העולם?
לדעתך הם כולם "ערבים טובים"?
תראה, אני מבין שקשה לכם עכשיו בגלל המלחמה ללא ליכוך עכוזם של הערבים,
אנחנו ה"ערבים היהודים" נגמלנו מזה כבר לפני 80 שנה עת ההורים שלנו עלו ארצה מארצות ערב.
אתה מבין?
אתם רק עכשיו בתוך החרא הזה ואתם אפילו לא יודעים שאתם שם בתוך החרא הזה.
אני מציע לך ולחבריך לא להמתין 80 שנה כדי להתפקח, תוציאו את הלשונות הארוכות שלכם מחורי התחת המצחינים של הערבים
ותשתדלו- להיות אנשים רגילים, תפקחו את העיניים ותראו היכן אתם חיים. |כאפיה||סכין|

evglev1

Well-known member
מנהל
אתה יודע?
אתם כל פעם מדהימים אותי מחדש.
אני לא מדבר עכשיו על השואה הנאצית
אלא על השואה 07/10/23, היום הארור הזה שבאותו יום הרגו לכם 1400 חטפו 400
שחטו, ערפו ראשים, אנסו נשים, רצחו תינוקות בבטן אימהות..
ואתה עדיין אומר שיש ערבים טובים?
אתה לא רואה את ההפגנות של הפלסטינים בכל העולם?
לדעתך הם כולם "ערבים טובים"?
תראה, אני מבין שקשה לכם עכשיו בגלל המלחמה ללא ליכוך עכוזם של הערבים,
אנחנו ה"ערבים היהודים" נגמלנו מזה כבר לפני 80 שנה עת ההורים שלנו עלו ארצה מארצות ערב.
אתה מבין?
אתם רק עכשיו בתוך החרא הזה ואתם אפילו לא יודעים שאתם שם בתוך החרא הזה.
אני מציע לך ולחבריך לא להמתין 80 שנה כדי להתפקח, תוציאו את הלשונות הארוכות שלכם מחורי התחת המצחינים של הערבים
ותשתדלו- להיות אנשים רגילים, תפקחו את העיניים ותראו היכן אתם חיים. |כאפיה||סכין|
תבדיל בין ערבים לפלסטינים. מוטי מביא פה את שרה זועבי הליכודניקית. יש את לוסי אהריש. זה נכון שמי שמאמין שהוא חלק מהעם הפלסטיני הוא בדיוק כמו מי שמזוהה עם אידיאולוגיה של כת השטן ואין פלסטינים טובים כפי שאין חברי כת השטן טובים. אבל דווקא ערבים שאונר"א ואש"ף רואים בהם פלסטינים והם מתנערים מה"תואר" הזה ובזים לו ובעיקר כאלה שרוצים להיות ישראלים ובזים אפילו לכינוי "פלסטינים אזרחי ישראל" ורוצים להיות רק ערבים ישראלים או ערבים אזרחי ישראל, אז יש בהחלט ערבים טובים. יותר מזה גם ערבי ברברי ורצחני שמאמין באומה אסאלמית אחת או אומה ערבית אחת ובגלל זה מתנער מהזהות הפלסטינית הוא כבר עושה מעשה קודש, זאת לא סיבה לסלוח או להיזהר ממנו פחות, אבל ערבי שמוגדר על ידי אונר"א ואש"ף כפלסטיני ומתכחש ל"תואר" הזה הוא כמו חבר כת השטן שדופק על השולחן וטוען שהשטן לא קיים. אבל אני לא בא להגן על פן ערביסטים או פן איסאלמיסטים הם אויבים מרים ולאחרונה ראינו שגם החמאס וגם הג'יהאד האסאלמי שילבו יפה מאוד את הפן אסאלמיזם עם הלאומיות הפלסטינית הסרטנית. אבל כאמור יש ערביי ישראל טובים.

ואתה יוצא לטובת העדה הדרוזית, אז הערבים מתעקשים שהדרוזים הם גם ערבים וגם חלק מהיהודים רואים בהם ערבים בני הדת הדרוזית בגלל השפה שלהם וגם בגלל השורשים שלהם והדרוזים בסוריה ולבנון אפילו טוענים בגאווה שיש להם שורשים ערביים.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
תבדיל בין ערבים לפלסטינים. מוטי מביא פה את שרה זועבי הליכודניקית. יש את לוסי אהריש. זה נכון שמי שמאמין שהוא חלק מהעם הפלסטיני הוא בדיוק כמו מי שמזוהה עם אידיאולוגיה של כת השטן ואין פלסטינים טובים כפי שאין חברי כת השטן טובים. אבל דווקא ערבים שאונר"א ואש"ף רואים בהם פלסטינים והם מתנערים מה"תואר" הזה ובזים לו ובעיקר כאלה שרוצים להיות ישראלים ובזים אפילו לכינוי "פלסטינים אזרחי ישראל" ורוצים להיות רק ערבים ישראלים או ערבים אזרחי ישראל, אז יש בהחלט ערבים טובים. יותר מזה גם ערבי ברברי ורצחני שמאמין באומה אסאלמית אחת או אומה ערבית אחת ובגלל זה מתנער מהזהות הפלסטינית הוא כבר עושה מעשה קודש, זאת לא סיבה לסלוח או להיזהר ממנו פחות, אבל ערבי שמוגדר על ידי אונר"א ואש"ף כפלסטיני ומתכחש ל"תואר" הזה הוא כמו חבר כת השטן שדופק על השולחן וטוען שהשטן לא קיים. אבל אני לא בא להגן על פן ערביסטים או פן איסאלמיסטים הם אויבים מרים ולאחרונה ראינו שגם החמאס וגם הג'יהאד האסאלמי שילבו יפה מאוד את הפן אסאלמיזם עם הלאומיות הפלסטינית הסרטנית. אבל כאמור יש ערביי ישראל טובים.

ואתה יוצא לטובת העדה הדרוזית, אז הערבים מתעקשים שהדרוזים הם גם ערבים וגם חלק מהיהודים רואים בהם ערבים בני הדת הדרוזית בגלל השפה שלהם וגם בגלל השורשים שלהם והדרוזים בסוריה ולבנון אפילו טוענים בגאווה שיש להם שורשים ערביים.
אתה טועה טעות בסיסית וגדולה ואני תכף אסביר.
הבאת דוגמאות של לוסי ושרה שהן קצה קצהו של הפרומיל מתוך המאסה הראדיקלית
ולכן הן בטלות ב-60 כך שהמושג "ערבי טוב" נבלע בנהרות
הפומנדליזם הערבי שמציף את אירופה וארה"ב והופך את שרה ולוסי ללא רלבנטיות בעליל.
לגבי העידה הדרוזית..
הם דוברי ערבית אמנם, אגב גם הוריי הם דוברי ערבית, אז מה? אבי לא התפלל במסגד.
הדרוזים הם השושלת הישירה של יתרו ואילו היהודים הם השושלת של משה שנישא לבת של יתרו
מכאן הברית ארוכת השנים וזה ההבדל בין הדרוזים לערבים.

איציק5111

Well-known member
דיברתי על ערבים מוסלמים מסריחים,נוצרים ישראלים חלקם איתנו וחלקם לא ונראה לי שרוב הבדואים כבר לא איתנו.

אתמול היה יום הילד הבנלאומי,העולם ממשיך רגיל בזמן שילדים יהודים חטופים.

ארגוני נשים בעולם ממשיכות רגיל ומתעלמות ממה שנשים יהודיות עברו.

אז כמו שהם שונאים אני שונא אותם

סטילהוק1

Well-known member
דיברתי על ערבים מוסלמים מסריחים,נוצרים ישראלים חלקם איתנו וחלקם לא ונראה לי שרוב הבדואים כבר לא איתנו.

אתמול היה יום הילד הבנלאומי,העולם ממשיך רגיל בזמן שילדים יהודים חטופים.

ארגוני נשים בעולם ממשיכות רגיל ומתעלמות ממה שנשים יהודיות עברו.

אז כמו שהם שונאים אני שונא אותם
כמו שאמרתי, אני לא עושה הכללות, אפילו לא לגבי מוסלמים, כי בכל דת יש טובים ורעים, כן גם בקרב המוסלמים. תשמע אותה:

evglev1

Well-known member
מנהל
לאומיות פלסטינית זה דבר מתועב כמו כת השטן. כמו האידיאולוגיה של כת השטן כך גם האידיאלוגיה של הלאומיות הפלסטינית היא אידיאולוגיה סאדיסטית וסאדו-מזכיסטית. השאיפה של הפלסטינים להגדרה עצמית הוא בסך הכול תירוץ לסאדיזם טהור.

evglev1

Well-known member
מנהל
על פי האתוס הציוני "הערבים יהודים" הם לכל הפחות תוצאה של נישואי תערובת בין יהודים שגורשו מספרד ופורטוגל לברברים שהתייהדו, כך שאם כל הכבוד לצבי יחזקאל שלא מאמין שיש לו דם וגנים של יהודים שנלחמו ברומאים, לקרוא להם יהודים ערבים זה כמו לקרוא לנו כוזרים.

סטילהוק1

Well-known member
על פי האתוס הציוני "הערבים יהודים" הם לכל הפחות תוצאה של נישואי תערובת בין יהודים שגורשו מספרד ופורטוגל לברברים שהתייהדו, כך שאם כל הכבוד לצבי יחזקאל שלא מאמין שיש לו דם וגנים של יהודים שנלחמו ברומאים, לקרוא להם יהודים ערבים זה כמו לקרוא לנו כוזרים.
הבאתי רק כדוגמא את צבי יחזקאלי, אבל הוא ממש לא היחיד, יש עוד רבים כמוהו שמצהירים על עצמם כערבי יהודי ישראלי. קח לדוגמא נוספת את משה חוגג.

למעלה