אחרי התלבטות קשה..
שרשור ספוילרים!

Nich92

New member
מהה באמת? ../images/Emo58.gif../images/Emo233.gif

לא שמתי לב
הייתי עסוקה מידי ברמה והופ והקטע המרגש שהיה איתם ^^

כמה שאלות קטנות על הפרק האחרון ..../images/Emo58.gif

ממה הם כ''כ הופתעו כשרמה שר? כאילו.. מה הקטע עם השיר? ומה פחות או יותר נינה אמרה ללוס כשהיא דיברה איתה? זה נתקע לי הרבה פעמים במחשב ואני לא מבינה מה הם אומרים

Nich92

New member
גמלי זה נתקע כזה...תשובות../images/Emo58.gif../images/Emo233.gif

זה כאילו קופץ כזה.. מוזר >< הם הופתעו לראות את רמה בכללי, הם הופתעו לראות שבזמן שהם נלחמים על דרך להתאחד הם שרים ושמחים ורוקדים והם חושבים שהם(הילדים של הNE) בוגדים בהם.. וולה התלהבה מהשיר כי זה השיר שהיא שלחה לסיימון עם הבלון אחרי שתפסו אותו... אלא שרמה מצא את הבלון ושמע את השיר (אח"כ גם סיימון שמע אבל זה לא היה כזה חשוב
) ממ... היא אמרה לה בערך שהיא שונאת אותה, נינה אישרה לנו שהיא הבת של לוס בעצם, היא אמרה לה שכל מה שהיא (לוס) אמרה על הפראיים לא נכון, שזה שקר והם בסה"כ אנשים כמוהם (הNE) ושהיא שונאת אותה שהיא גורמת לה ולכולם לחשוב שזה ההפך... נראלי שזהו חחח

MTS17

New member
ואמ ../images/Emo58.gif../images/Emo55.gif

והיא אמרה שהיא שונאת את העולם השקרי שהיא יוצרת

simba only me

New member
../images/Emo58.gifאיך אני יעבור עכשיו 3 שבועות ?? ../images/Emo2.gif

האמת היא שקצת התאכזבתי מהפרק
כאילו הוא היה טוב אבל צייפיתי ליותר בגלל הפרומואים (אולי אני אפסיק לראות פרומאים וזה יעשה לי טוב? ) אז נתחיל מהתחלה: המונולוג(כביכול-כי כל הטין דיברו) היה מגניב לאללה הוא העלה חיוך ושילב את כל השירים
זה היה ברור - כמו שאמרתי שהשתילו ללוס זיכרונות אחרי שהיא נחטפה -כדי שהיא תעשה את הדברים האלה - מצחיק שהיא חושבת שהיא היודעת את כל האמת כי היא המשתילה ובעצם היא לא יודעת שהסיפור שלה הוא שקר
אני מתחילה אט אט יותר ויותר לחבב את אספראנסה , חמודה שהיא בכתה שהם שרו , ושהיא סיפרה הכל לרמה (איך נבהלתי בהתחלה שהוא הסתובב והיא פשוט היתה שם
)- למרות שלעזאזל למה היא לא הסבירה לטצו שרמה פשוט לא זוכר??? למרות שאני מסכימה שטצו חייב לחשוב לפעמים ! כשהוא עמד מאחורי העץ ,ראה את רמה והזיל דימעה, אני כזה "איזה חמוד"
(חחח איך אני אוהבת שגברים מזילים דימעות (כאילו לא בכי היסטרי)
) במשך הפרק ממש אהבתי את אליי וההתנהגות שלה , היא כאילו לא היתה היום מציקהולא קשורה כמו בדר"כ ואפילו עזרה להם
השיר -היה מהמם ! כשכולם בוכים , אני פקאינג כמעט בכיתי עם כולם, רמה על החומה
והפרצוף של טיאגו -הפרצוף המיוסר שלו
סוף-ציפיתי למשו יותר מותח לסוף , בכלל כאילו ציפיתי שהפרק יזרום בהרבה יותר קצב ,הוא היה איטי מידי ,ועיניין שאת כל הרגעים החשובים הראו בפרומו הרס את כל המתח ... אה בהתחלה בקטע של לוס אני כזה , אין מצב שהיא מתה ,הרי היא בטוח צריכה לדעת את האמת בסיפור שלה (כמובן שהבפרקים הבאים אישר את העניין- ואני כזה:"ידעתי"!
) אז עם כבר הפרקים הבאים: אוף ציפיתי שבחלק השני הדברים יותר יזרמו ,כי הם כבר היו בתוך החומה ויש לי תוחושה שזה מזה הולך להימרח עכשיו , וכאילו לחזור אחרוה כל העינן שהם חושבים שהאחרים בוגדים , וטיאגו שמרים ידים ובטח אף אחד לא יראה את חסמין , וטיאגו שלא טורח לדבר עם מר יותר (נראלי ככה) - ולאיפה הם זרקו את החשיבה הצדדית ?!?!?
לא מספיק חשוב מה שמלמד קמילו ? ששוב הם חוזרים לדבר עם תיאו על הילד ,כשתיאו לא טורח לשאול שאלות מעשיות כמו "מתי ? איך ? מי? " אוי וזקה מסכן , שפלומה אומרת שהוא רוצה לדבר איתם , והפמלייה מגיעה עם אלאיי
חחח ורמה וולה
ממש באלי שהם יהיו ביחד קיצר ברור שאני מחכה לחלק הבא אבל אני כל כך מקווה שהיא לא תימרח אני אוהבת דברים עם אקשן קצב רגש מתח ! אז אני מקווה שהתחושה והאינטואיציה מוטעת וממש חפרתי אז סורי
אגב לגבי התמונה של לונה ופדרו ,גם אני קלטתי את זה , וחשבתי לעצמי "חשבתי שהדחקנו את קיומם
"

זה היה פרק טוב !../images/Emo58.gif

היה הרבה מתח ! אבל הכל היה צפוי! טאצ'ו לא חושב פעמיים על שעשה לרמה!
הוא ישר חושב שהם בוגדנים
לא מברר כיאלו מה קורה? ! חחחח אהבתי את הרציה של טפי ללוקה
מסכן טיאגו
ואהבתי את המונולגים של התחלה !
כל שיר התאים
מסכנה ולה
באלי שולה רמה היו כבר ביחד !
הפרק הבא
מחכה כבר לפרק עוד 3 שבועות !

didalf

Well-known member
הפרומואים האלה הורסים הכל../images/Emo109.gif

הם יותר מעניינים מהפרקים עצמם

didalf

Well-known member
אממ בחצי הראשון כן../images/Emo109.gif

החלק הראשון זה מאחורי הקלעים של איזה סצנה, והחלק השני זה מאחורי הקלעים בתוכנית של סוסנה.

שולצקי

New member
יא איך אהבתי אתזה ../images/Emo3.gif

זה היה באחד המונולוגים בסוף! יש למישו ת'תרגום שלו ?

זה המונולוג שדיברת עליו??

"-Buscando El Tesoro - Segunda Parte"חפש את המטמון - חלק שני" קמילו: לעבור דרך מנדליי זה כמו מסע אחד ארוך של חיפוש אחר האוצר, חיפוש אחר הכוכב הטוב... אספרנסה: התחלנו אותו עם פחד והרבה שאלות... מה ? איך ? איפה ? מתי ? ומדוע ? פס: תוך כדי שחיפשנו את התשובות נתנו לעצמנו לצוף ברוח... לוקה: תמיד נלחמתי נגד השדים, והצללים שלי, בניסיון למצוא קצת שלום (שלווה). פס: למצוא את האוצר זה לא מה שחשוב... במנדליי אנחנו יודעים שמה שחשוב זה הדרך שעוברים בחיפוש אחר האוצר. לוקה: היום ראיתי ילד יתום וחסר אונים, שגם הוא כמוני בחר בדרך הרעה. זה לא היה קל, אבל אחרי השיעור ללא אלימות שעברנו במנדליי, עכשיו הבנתי את המשמעות. במסע הזה הייתי האוייב הגורע ביותר של עצמי, אבל למדתי שבשביל להביס את המפלצת ולגדול כל מה שאנחנו צריכים זו אהבה. רמה: תמיד הרגשתי שאני שברירי, אבל המסע הזה נתן לי שיעור בקסם, שיעור שלימד אותי איך לא לאבד את התקווה ולשמור על האמונה. חיימה: אני חלק מדור נהדר, שחיי וחושב על העתיד. עכשיו, בסוף המסע הזה אני מבין שהעתיד הוא היום ! קיקה: במסע הזה למדתי שגם הבנות ללא המזל יכולות לסיים עם הקארמה. סימון: במסע הזה למדתי להתיר קשרים, למדתי שאפחד אינו מושלם, ושאין פתרונות קסומים. וולה: היום אני יודעת שאני לא לבד, ושיש לי מעגל גדול ששומר עליי. טפי: רובכם תחשבו שזה שטחי, אבל אותי ממלא התענוג לראות משהו יפה, משהו שרק מלהסתכל הוא גורם לך לחייך. מלודי: לא צריך להיות עשיר, כל חומר יכול לעזור, אפילו מה שאחרים זורקים. הכול יכול לשמש להפוך את המקום שלך למקום שאתה חולם עליו. טפי: בלה בלה בלה בלה... תמיד אומרים לי שאין לי הרבה דברים חכמים לומר, אבל אני יודעת דבר אחד, שהמסע הזה עזר לי למצוא את ה-אוצר: את האושר. מלודי: שכן ושלא , פקפקנו במשך המסע הזה מי אני ומי אני רוצה להיות. היום אני חושבת שאני יודעת מהו החומר שממנו עשויים חלומות. מר: להילחם עד הסיבוב האחרון, ולדעת לשים הכול על מקומו, כולכך פשוט וכול-כך עמוק. זה מבחינתי "המטקורה" הכי טובה לחיים... טיאגו: מטאפורה מר ! חסמין: החיזיונות שלי תמיד גרמו לי לפחד, אפילו החיים הפחידו אותי, אבל למדתי להתמודד, להתמודד ולהשיג מקום על הספינה. טצ'ו: סבלנו מהתייחסות רעה, סבלנו מטרגדיות, אבל בסוף למדנו, שכול מה שצריך לקרות קורה. ז'קה: אני עושה את עצמי חיוני, אבל זה רק כי הרגשתי שהעתיד שלי עומד להיות כישלון. אבל פה אני זקן, אני תותח, ומה מרגישים ?!, אני לא יודע מה איתכם חברה אבל אני מרגיש את כוח הפרחים. נצ'ו: תמיד הייתי בלה בלה בלה טהור, הייתי צריך לעשות משהו עם האושר שלי בשביל הגאווה. טיאגו: הגענו כדי להציל את השלום, סבלנו מפצעי מלחמה, אבל הצלחנו לפתור כמה חידות. אני חושב שההישג הגדול ביותר שלנו היא שהצלחנו לחלום חלומות משותפים ולדעת שאנחנו הולכים להגן עליהם בחירוף נפש. אספרנסה: המסע הזה היה לעיתים כמו האודיסאה, כמו מסיבת טרור, ולאחרים זה באמת הייתה קומדיה של טעויות. פס: תוך כדי החיפוש אחר האוצר הם ואנחנו הגענו למקום שרק אנחנו מכירים, אל הנשמה. קמילו: להגיע לשלב שבו יש יותר ביקוש מאשר מה שאפשר למצוא, כדי שנוכל להמשיך לחפש, להמשיך לחפש ולמצוא. בגלל שהאושר נמצא במקום שבו אנחנו ממשיכים לחפש אחר האוצר.

Nich92

New member
למען האמת...../images/Emo233.gif

זה מונולוג פתיחה של הפרק האחרון של החלק הראשון בעונה 4 של הסדרה... המונולוג בעונה השלישית כולל את השמות של הפרקים בעונה ה3. לעומתו, המונולוג הזה כולל את השמות של השירים שהיו לאורך 4 העונות.

אה..את המונולוג הזה גם אני רוצה

וואי הוא אחד המונולוגים המרגשים..אם אני אמצא אני אעלה

simba only me

New member
תרגמתי את המונולוג ../images/Emo9.gif

אני צריכה רק לסדר אותו ולבדוק שוב ואני ארשום אותו פה אם לאפאחד אין התנגדות

simba only me

New member
המונולוג (מתורגם) ../images/Emo9.gif

טיאגו: התחלתי את המסע הזה כי אני מאמין שהכל יכול להיות טוב יותר (todo puede ser major) מר: אתגר, שהוא לא רק לילדים טובים\עשירים (nene bien) רמה: אלא לכמעט מלאכים (casi angeles) כמוך, כמונו, אלה שעוברים עליהם דברים חס: צ'ה בונבון (che bonbon), כשאתה לא יודע איך להמשיך אל תוותר (No te rindas) צעק חזק "אני מתכוון\בא ליותר" (voy por mas) טצו: רק ההחלטה(?) שלא להגיד היא לברוח (escaper) תיהיה אמיץ (valiente) הסתכל עם שתי עינייך (dos ojos) פתוחות רמה: ותראה שתמיד יופיע מלאך בשמים שלך (tu cielo) מר: מלאך (un angel) שבשבילך שומר את הסודך טיאגו: רק עם מלאכי העולם (angelea del mundo) מאוחדים והכוח של המוזיקה תשיג כל כך שמחה בלב (tan alegra el Corazon) רמה: גדלתי כשמישהו שאל... חס: נראה אם הם יכולים (a ver si pueden) טצו: הסתכלו במראה (el espejo) ואמרו אני מוכן (estoy listo) מר: ובגלל זה מילאתי את הראש (de cadeza) בנהר של נשיקות (rio de besos) טיאגו: וקלטתי את הסימנים שלך (senas tuyas) שהראו לי שיש מקום (hay un lugar) שבו אפשר לחיות חיים מלאים רמה: אבל תשמור את אמונתך (guarda tu fe) שהמסע הזה ימשך טיאגו: עבר עוד יום (un dia mas) עוד שנה , גם אם זה נראה כמעט חלום (casi un sueno) חס: גיליתי שעם מוזיקה אפשרי להציל את השלום (salvar la paz) רמה: ולא עשינו זו לבד .. מר: למזלינו, היית שם כי מעולם לא איבדתי אותך (te perdi) ולחשוב עליך (pensar en vos) לא נתן לי ליפול\להיכנע והלכתי אל ה"כן" (por el si) רמה: אני מרגיש (siento) שכל פעם אני יותר קרוב טצו: לחזור הביתה (volver a casa) מר: שמשהו טוב עומד להגיע וזה קורה כשמגיעה האהבה שלך (cuando llega tu amor) טיאגו: מהי (cual) הדרך שבה ממשיכים? לי אין את התשובה רמה: היום (hoy) יש לי רק משאלה אחת שנחזור להתראות (que nos volvamos a ver) טיאגו: ובגלל זה היום אני פה שוב (estoy aqui otra ves) עם הכוח של המוזיקה פורץ את החומה מר: כי היום ראיתי אותך (hoy te vi) וגם שאנחנו המשכנו רק כידידים(solo amigos) אני מפחדת לאבד אותך (miedo perderte) חס: אתה כבר יודע (vos ya sabes) שהגיע השעה לשנות אוויר (cambiar la aire) טצו: בגלל זה אלך עד לאיפה שאת (donde estas) בגלל שכן אני מרגיש לבד ובגלל זה אני עצור (por eso que estoy preso) טיאגו : בנתיים ועד שנחזור להיות יחד תתנגד (resiste) (אחד אחרי השני): תתנגד (resiste) אם מישו רואה איזה טעות מוזמן לתקן , תהנו

למעלה