אחרי התואר השני אמשיך כמובן לדוקטורט. הבעיה שדוקטורט זה הכול מחקר, ואני לא רוצה מחקר. ה-AI הרגיעה את חששותיי ואמרה שאני יכול לעשות דוקטורט בלי מחקר.

אין לי לא זמן ולא עניין להיות עד כדי כך מושקע.

אני מדבר מתוך ניסיוני ומתוך זיכרוני ודי לי בכך.
לא שאין לך זמן, אלא אין לך רצון להראות ששיקרת.
מה שאני זוכר זה ששבעת מבחני הבגרות במתמטיקה ממוספרים מ-801 עד 807.
הדבר היחיד הנכון שזה אכן ממוספר מ-801 עד 807.
תלמידי 3 יחידות במתמטיקה, כמוני, נבחנים בבחינות הבגרות במתמטיקה 801, 802 ו-803.

תלמידי 4 יחידות במתמטיקה, נבחנים בבחינות הבגרות במתמטיקה 803, 804 ו-805.
לא, 803 לא שייך ל-4 יח"ל, זהו שאלון מרכזי ב-3 יח"ל בלבד!
תלמידי 5 יחידות במתמטיקה, נבחנים בבחינות הבגרות במתמטיקה 805, 806 ו-807.
ב-4 יח"ל יש שאלונים 804 ו-805 וב-5 יח"ל יש שאלונים 806 ו-807.
כך היה, או כך לפחות נדמה לי שאני זוכר.

סיפר שמדדו לו איי-קיו 110. המבחן הזה לא אמין במיוחד, אבל בכל זאת. הטעות המותרת היא 5%, הטעות בפועל יכולה לעלות עד ל-15%, ואפילו אז, הציון האמיתי שלו אמור להיות לא פחות מאשר מינימום תחתון לחלוטין של 93, מה שכמו איי-קיו 110, עדיין נופל בתוך תחומי האינטליגנציה הממוצעת.

תיאורטית, הטעות גם יכולה להיות לכיוון של יש לו יותר ממה שמדדו לו, אבל אני בספק גדול מאוד שזה המצב.
מי מדד לו? בטח עשה מבחן באינטרנט שלא אומר כלום בדיוק כפי שאתה הבאת משהו שעשית באינטרנט שלא אמר כלום.

Sun of Nations

Well-known member
לא שאין לך זמן,
את תגידי לי אם יש לי זמן או לא? 😂
אלא אין לך רצון להראות ששיקרת.
אני אף-פעם לא משקר, ולא כל דבר לא נכון שנאמר הוא שקר. לפעמים יש טעויות או שאנשים זוכרים לא נכון דברים. אני אומר לך מה אני זוכר. אולי אני זוכר לא נכון.
הדבר היחיד הנכון שזה אכן ממוספר מ-801 עד 807.
גם זה היה מתוך הזיכרון שלי.
לא, 803 לא שייך ל-4 יח"ל, זהו שאלון מרכזי ב-3 יח"ל בלבד!
היה נדמה לי שאני זוכר שהמבחן הכי קשה של 3 יחידות הוא גם המבחן הכי קל של ארבע יחידות, אבל בסדר 🤷‍♂️
ב-4 יח"ל יש שאלונים 804 ו-805 וב-5 יח"ל יש שאלונים 806 ו-807.
אוקיי 🤷‍♂️
מי מדד לו? בטח עשה מבחן באינטרנט שלא אומר כלום
אם זה כזה מעניין אותך, תשאלי אותו.

תיאורטית, יכול להיות.

הוא קצת מבוגר. כלומר, לא באמת. בן 50 ומשהו. מן הצד השני, ובעוד שמבחני האינטליגנציה הומצאו במאה ה-20 המוקדמת, לא באמת התחילו להעביר אותם לילדים בכמויות מאסיביות עד שנות ה-2,000, מה שעלול להעלות חשד שאכן עשה מבחן אינטרנטי ולא מבחן איי-קיו אמיתי.

למרות שמצד שני, מבחן באינטרנט לא בהכרח-בהכרח באמת לא אומר כלום.

לא שזה אמין יותר מידי.

אבל את יודעת, זה לא כאילו שזה הכלי הכי גרוע בעולם.
בדיוק כפי שאתה הבאת משהו שעשית באינטרנט
זיכרון יפה יש לך.

כן, מבחן אחד שמוכיח שאני לא אוטיסט ועוד אחד שמוכיח שאני לא פסיכופת.

בדרך כלל אני לא מתייחס ברצינות יותר מידי למה שהמתנגדים אומרים עליי, אבל השקר על האוטיזם נטה לחזור על עצמו, והשקר על הפסיכופתיה היה נראה לי חמור.
שלא אמר כלום.
אלו לא מבחנים שלא אומרים כלום.

אלו היו מבחנים אינטרנטיים, אבל אלו היו מבחנים אינטרנטיים רציניים יחסית.

את תגידי לי אם יש לי זמן או לא? 😂
הפוסטים שלך מוכיחים את זה |אקדמאי|
אני אף-פעם לא משקר, ולא כל דבר לא נכון שנאמר הוא שקר. לפעמים יש טעויות או שאנשים זוכרים לא נכון דברים. אני אומר לך מה אני זוכר. אולי אני זוכר לא נכון.
איך אפשר לזכור דבר שלא היה ולא ניברא?
גם זה היה מתוך הזיכרון שלי.
גם שעון מקולקל, אומר את השעה הנכונה פעמיים ביום ;)
היה נדמה לי שאני זוכר שהמבחן הכי קשה של 3 יחידות הוא גם המבחן הכי קל של ארבע יחידות, אבל בסדר 🤷‍♂️
הבדלי הרמה הם בין שמיים וארץ לעומת בין 4 יח"ל ל-5 יח"ל ששם הבדלי הרמה פחות מהותיים.
היה מתבקש שתבדוק את עצמך לפני שאתה כותב תגובה ובמיוחד שהערתי לך בנדון.
אם זה כזה מעניין אותך, תשאלי אותו.

תיאורטית, יכול להיות.

הוא קצת מבוגר. כלומר, לא באמת. בן 50 ומשהו. מן הצד השני, ובעוד שמבחני האינטליגנציה הומצאו במאה ה-20 המוקדמת, לא באמת התחילו להעביר אותם לילדים בכמויות מאסיביות עד שנות ה-2,000, מה שעלול להעלות חשד שאכן עשה מבחן אינטרנטי ולא מבחן איי-קיו אמיתי.

למרות שמצד שני, מבחן באינטרנט לא בהכרח-בהכרח באמת לא אומר כלום.

לא שזה אמין יותר מידי.

אבל את יודעת, זה לא כאילו שזה הכלי הכי גרוע בעולם.
בהכרח אומר כלום, יכול אולי להצביע על כיוון ותו לא.
זיכרון יפה יש לך.
בזמני לא היה AI והיה צריך להפעיל את הראש |אקדמאי|
כן, מבחן אחד שמוכיח שאני לא אוטיסט ועוד אחד שמוכיח שאני לא פסיכופת.

בדרך כלל אני לא מתייחס ברצינות יותר מידי למה שהמתנגדים אומרים עליי, אבל השקר על האוטיזם נטה לחזור על עצמו, והשקר על הפסיכופתיה היה נראה לי חמור.

אלו לא מבחנים שלא אומרים כלום.

אלו היו מבחנים אינטרנטיים, אבל אלו היו מבחנים אינטרנטיים רציניים יחסית.
אם ככה אתה חושב, אסור לך להיות פסיכולוג, כי אתה חובבן ולא מקצועי כליל כפי שהסברתי ל"מומחה" בשרשור שהנושא עלה החל מתגובה #61 שלי (יש גם תגובות של פולגאר לפני) -

Sun of Nations

Well-known member
הפוסטים שלך מוכיחים את זה |אקדמאי|
לא נראה לי ששעתיים-שלוש ביום בלחץ בתפוז, ויש ימים שאני לא כותב בכלל, מוכיחים שיש לי זמן 😂
בהכרח אומר כלום, יכול אולי להצביע על כיוון ותו לא.
תלוי איזה מבחן אינטרנטי הוא עשה. חלקם הקטן דווקא די רציניים.
אם ככה אתה חושב, אסור לך להיות פסיכולוג, כי אתה חובבן ולא מקצועי כליל כפי שהסברתי ל"מומחה" בשרשור שהנושא עלה החל מתגובה #61 שלי (יש גם תגובות של @פולגאר לפני) -
אלו היו מבחנים אינטרנטיים שמבוססים על מבחנים רשמיים מהעולם האמיתי שהומצאו על-ידי מומחים.

לא נראה לי ששעתיים-שלוש ביום בלחץ בתפוז, ויש ימים שאני לא כותב בכלל, מוכיחים שיש לי זמן 😂
שעתיים-שלוש ביום זה המון, מי שאין לו זמן לא יבזבז אותם על |תפוז|
תלוי איזה מבחן אינטרנטי הוא עשה. חלקם הקטן דווקא די רציניים.
גם ה"רציניים" הם לא מספיק רציניים, כי יש דברים שלא ניתן להחליף פנים מול פנים.
אלו היו מבחנים אינטרנטיים שמבוססים על מבחנים רשמיים מהעולם האמיתי שהומצאו על-ידי מומחים.
מומחים כמו ה"מומחה" שלנו, אחרת לא היו מסכימים לפגוע בשמם הטוב, כפי שכתבתי פסקה קודמת.
למה יש לי הרגשה שהם בעילום שם, כי יודעים שאם יפרסמו את שמם ככותבי המבחנים, יזיקו לעצמם.

Sun of Nations

Well-known member
שעתיים-שלוש ביום זה המון, מי שאין לו זמן לא יבזבז אותם על |תפוז|
לא רק שאלו רק שעתיים-שלוש, שמילא עוד אפשר להתווכח אם זה הרבה זמן או לא, אבל בנוסף וכאמור, יש ימים שאני לא כותב בכלל. על כל זה תוסיפי, וזה כבר לא צוין בהודעתי הקודמת, שלפעמים אני ער 24-36 שעות ברציפות לצורכי עבודה ממושכת, אז נראה לי שאני מכוסה.
גם ה"רציניים" הם לא מספיק רציניים, כי יש דברים שלא ניתן להחליף פנים מול פנים.
תלוי במה, אבל בכל מקרה, כן, ברור, שום דבר לא משתווה אל המבחנים האמיתיים-האמיתיים למדידה של דברים.
מומחים כמו ה"מומחה" שלנו, אחרת לא היו מסכימים לפגוע בשמם הטוב, כפי שכתבתי פסקה קודמת.
למה יש לי הרגשה שהם בעילום שם, כי יודעים שאם יפרסמו את שמם ככותבי המבחנים, יזיקו לעצמם.
לא. לא כמו המומחה שלנו. מבחני אוטיזם ופסיכופתיה אמיתיים לכל דבר ועניין, כאלו שהומצאו על-ידי בכירי הפסיכיאטרים והפסיכולוגים בטובי האוניברסיטאות, אלו המבחנים שמהם נגזרו מבחני האוטיזם והפסיכופתיה האינטרנטיים שעשיתי.

לא רק שאלו רק שעתיים-שלוש, שמילא עוד אפשר להתווכח אם זה הרבה זמן או לא, אבל בנוסף וכאמור, יש ימים שאני לא כותב בכלל. על כל זה תוסיפי, וזה כבר לא צוין בהודעתי הקודמת, שלפעמים אני ער 24-36 שעות ברציפות לצורכי עבודה ממושכת, אז נראה לי שאני מכוסה.
את זה אתה יכול לספר לסבתא שלך, היא, אולי, תאמין לך?
מי שער כ"כ הרבה שע' מעבודה מרובה, בטח לא יבזבז אותם על ג'אנק.
תלוי במה, אבל בכל מקרה, כן, ברור, שום דבר לא משתווה אל המבחנים האמיתיים-האמיתיים למדידה של דברים.
מבחנים אמיתיים + ריאיון אישי לפני ואחרי המבחנים.
לא. לא כמו המומחה שלנו. מבחני אוטיזם ופסיכופתיה אמיתיים לכל דבר ועניין, כאלו שהומצאו על-ידי בכירי הפסיכיאטרים והפסיכולוגים בטובי האוניברסיטאות, אלו המבחנים שמהם נגזרו מבחני האוטיזם והפסיכופתיה האינטרנטיים שעשיתי.
אז למה הם לא רוצים לזכות כמפרסמי השאלונים ומעדיפים להסתתר שלא יידעו מי הם?
עזוב, אם זאת הגישה שלך, אתה לא במקצוע הנכון, מזל שאין לך סיכוי להתקבל לתואר שני, בטח לא לפסיכולוגיה קלינית שנידרש ממוצע, לפחות, מעל 93.
בנוסף, זה עוד רחוק ממך, כי עוד לא עברת את המבחן השטותי.

דווקא הגיוני,אם ערים הרבה זמן עושים הרבה יותר טעויות.

כיון שלא היה בצבא הוא לא גילה את הגבולות הפיזיים שלו ולכן מנסה לגלות אותם.

דווקא הגיוני,אם ערים הרבה זמן עושים הרבה יותר טעויות.

כיון שלא היה בצבא הוא לא גילה את הגבולות הפיזיים שלו ולכן מנסה לגלות אותם.
כפי שהשבתי בתגובה שהגבת עליה (#153), אנשים לא נשארים ערים סתם בשביל הכיף, אלא כצורך מסוים, כמו למשל לסיים משהו בעבודה, לכן אין סיכוי שתבזבז זמן בדברים לא נחוצים כשאתה יכול ללכת לישון במקום.
אתה לא יכול לדעת את זה, כי בחיים לא היית צריך לסיים משהו, למעט אולי לצפות באיזה סדרה ב-TV שנשאבת אליה ולא יכולת לדחות סיפוקים.

Sun of Nations

Well-known member
נפטרה. הורישה מיליון שקל ודירה. סבא כבר הוריש יותר.
כשערים 24-36 שעות, יש יותר זמן להכול, באופן רוחבי, והשעתיים-שלוש ביום בתפוז, מיתרגמים לבערך שעה עד שעתיים באופן יחסי, לפי מחזור ערות-שינה של 24 שעות.
אז למה הם לא רוצים לזכות כמפרסמי השאלונים ומעדיפים להסתתר שלא יידעו מי הם?
מאיפה לך לדעת מה אותם מפרסמי מבחנים אינטרנטיים/בעולם האמיתי עושים או לא עושים?
עזוב, אם זאת הגישה שלך, אתה לא במקצוע הנכון,
כשם שניוטון הוא הפיזיקאי היחיד שגדול יותר מאיינשטיין, כך אני הפסיכולוג היחיד שגדול יותר מפרויד. אני חושב שהייתי אומר שאני בהחלט במקצוע הנכון 😂
מזל שאין לך סיכוי להתקבל לתואר שני,
אולי בדמיון שלך 😅
בטח לא לפסיכולוגיה קלינית שנידרש ממוצע, לפחות, מעל 93.
מעל 103, למה מעל 93? 😂
בנוסף, זה עוד רחוק ממך, כי עוד לא עברת את המבחן השטותי.
זה לא מבחן שטותי, זה מבחן מאוד קשה.

נפטרה. הורישה מיליון שקל ודירה. סבא כבר הוריש יותר.
עוד יותר טוב, תוכל לדבר איתה מול קברה, שם בטוח תאמין לך ;-)
כשערים 24-36 שעות, יש יותר זמן להכול, באופן רוחבי, והשעתיים-שלוש ביום בתפוז, מיתרגמים לבערך שעה עד שעתיים באופן יחסי, לפי מחזור ערות-שינה של 24 שעות.
לא, זה לא יחס ישר והרצון לשינה, אנשים לא נישארים ערים סתם בשביל הכיף, אלא כצורך מסוים, כמו למשל לסיים משהו בעבודה, לכן אין סיכוי שתבזבז זמן בדברים לא נחוצים כשאתה יכול ללכת לישון במקום.
מאיפה לך לדעת מה אותם מפרסמי מבחנים אינטרנטיים/בעולם האמיתי עושים או לא עושים?
כתוב את שמם על השאלון? תשובתך תהיה תשובה לשאלתך |אקדמאי|
כשם שניוטון הוא הפיזיקאי היחיד שגדול יותר מאיינשטיין, כך אני הפסיכולוג היחיד שגדול יותר מפרויד. אני חושב שהייתי אומר שאני בהחלט במקצוע הנכון 😂
בריא שיש תקווה, בכדי שיהיה לך טעם בחיים :)
אולי בדמיון שלך 😅
קודם תעבור את הקורס, אח"כ תחזור לכאן ותדבר על דימיון שלי.
מעל 103, למה מעל 93? 😂
כי זה לא בגרות, בתואר לא ניתן לעבור את המאה.
זה לא מבחן שטותי, זה מבחן מאוד קשה.
בינתיים, כל שאלה ששאלת בפורום הייתה בדיחה, לכן אם זה קשה לך, זה אומר דרשני ...

Sun of Nations

Well-known member
לא, זה לא יחס ישר והרצון לשינה, אנשים לא נישארים ערים סתם בשביל הכיף, אלא כצורך מסוים, כמו למשל לסיים משהו בעבודה, לכן אין סיכוי שתבזבז זמן בדברים לא נחוצים כשאתה יכול ללכת לישון במקום.
את ממשיכה לקבוע לי מה אני עושה עם הזמן שלי...😂
כתוב את שמם על השאלון? תשובתך תהיה תשובה לשאלתך |אקדמאי|
על איזה שאלון? זה מהעולם האמיתי או זה מהאינטרנט?
בינתיים, כל שאלה ששאלת בפורום הייתה בדיחה, לכן אם זה קשה לך, זה אומר דרשני ...
בהחלט. וקובעי תוכניות הלימודים צריכים לשבת לעשות חושבים מאוד-מאוד רציני, על כמה דפוקה תוכנית הלימודים של התואר הראשון בפסיכולוגיה בוודאי חייבת להיות, אם אפילו גדול הגאונים של מדע זה מתקשה.

את ממשיכה לקבוע לי מה אני עושה עם הזמן שלי...😂
זה פיזיולוגיה של גוף האדם, אף אחד לא נישאר ער כשלא חייב ועם |כלהכבוד| ל-|תפוז| ...
אחזור על דבריי, סיפורים תספר ליד הקבר של סבתא, שם תוכל להגיד מה שתרצה וזה יתקבל בברכה.
על איזה שאלון? זה מהעולם האמיתי או זה מהאינטרנט?
מהאינטרנט.
בהחלט. וקובעי תוכניות הלימודים צריכים לשבת לעשות חושבים מאוד-מאוד רציני, על כמה דפוקה תוכנית הלימודים של התואר הראשון בפסיכולוגיה בוודאי חייבת להיות, אם אפילו גדול הגאונים של מדע זה מתקשה.
או שפשוט להבין את דבריך כסגי נהור |אקדמאי|

נערך לאחרונה ב:

Sun of Nations

Well-known member
זה פיזיולוגיה של גוף האדם, אף אחד לא נישאר ער כשלא חייב ועם |כלהכבוד| ל-|תפוז| ...
י'חיה בסרט 😀
מהאינטרנט.
מה איתם? אם כתוב את השם? את השם של מי? של מפתחי המבחנים המקוריים מהעולם האמיתי או את שמות אלו שעיבדו אותם למבחנים אינטרנטיים? את מי זה מעניין בכלל השטויות האלו?
או שפשוט להבין את דבריך כסגי נהור |אקדמאי|
לא, אני הגאון הגדול ביותר בהיסטוריה של מדע הפסיכולוגיה, זה נכון. לפיזיקה יש את ניוטון. למתמטיקה יש את ארכימדס. לפסיכולוגיה יש אותי.

shutterstock_577744615-scaled.jpg

י'חיה בסרט 😀
אוי, גמל שלי, לא רואה את דבשתו :(
מה איתם? אם כתוב את השם? את השם של מי? של מפתחי המבחנים המקוריים מהעולם האמיתי או את שמות אלו שעיבדו אותם למבחנים אינטרנטיים? את מי זה מעניין בכלל השטויות האלו?
את אלו שעיבדו אותם למבחנים אינטרנטיים.
אם מישהו עושה עבודה טובה, הוא מעוניין שיפרסמו את שמו ולראיה אפילו צילום דבילי, הצלם כותב את שמו ואם תשתמש בתמונה שלו ללא ששילמת לו |כסף| תיתבע על זכויות יוצרים.
לא, אני הגאון הגדול ביותר בהיסטוריה של מדע הפסיכולוגיה, זה נכון. לפיזיקה יש את ניוטון. למתמטיקה יש את ארכימדס. לפסיכולוגיה יש אותי.

צפה בקובץ המצורף 148985
אתה מתכוון את מי שלא מצליח לעבור קורס שטותי, אין לו בגרות כי לא הצליח לעשות אף מקצוע של 5 יח"ל ובשביל לעשות זאת, צריך לשלם |כסף| למורים שילמדו אותו.
כנראה, שאתה לא מבין את המונח שאתה משתמש בו.

Sun of Nations

Well-known member
את אלו שעיבדו אותם למבחנים אינטרנטיים.
אם מישהו עושה עבודה טובה, הוא מעוניין שיפרסמו את שמו ולראיה אפילו צילום דבילי, הצלם כותב את שמו ואם תשתמש בתמונה שלו ללא ששילמת לו |כסף| תיתבע על זכויות יוצרים.
זה היה ממזמן. לא זוכר וזה גם לא מעניין. אני רק יודע שהמבחנים היו רציניים והיו מבוססים על מבחנים אמיתיים.
אתה מתכוון את מי שלא מצליח לעבור קורס שטותי,
זה לא קורס שטותי. זה קורס מאוד קשה.
אין לו בגרות כי לא הצליח לעשות אף מקצוע של 5 יח"ל ובשביל לעשות זאת, צריך לשלם |כסף| למורים שילמדו אותו.
נראה שמה שחסר לי זה 2 יחידות בתקשורת כי כנראה הייתה עבודה או פרויקט שלא הגשתי. פשוט אשלם 5,000-6,000 שקל ואעשה 5 יחידות בגיאוגרפיה. זה לא ביג דיל.
כנראה, שאתה לא מבין את המונח שאתה משתמש בו.
הפוך. אני יודע מה זה גאון יותר טוב מכולם.

זה היה ממזמן. לא זוכר וזה גם לא מעניין. אני רק יודע שהמבחנים היו רציניים והיו מבוססים על מבחנים אמיתיים.
בוודאי שמעניין, ללא שם, זה בכלל מפחית מאיכותם, מראה שמישהו עשה משהו שמתבייש בו.
זה לא קורס שטותי. זה קורס מאוד קשה.
לך וזה אומר דרשני |אקדמאי|
נראה שמה שחסר לי זה 2 יחידות בתקשורת כי כנראה הייתה עבודה או פרויקט שלא הגשתי. פשוט אשלם 5,000-6,000 שקל ואעשה 5 יחידות בגיאוגרפיה. זה לא ביג דיל.
למה אתה צריך לשלם |כסף| בשביל משהו שטותי? עד כדי כך אתה חסר תועלת?
למורה פרטי לקורס השטותי שלך, האגו שלך מסרב, אולם למבחן בגרות בגיאוגרפיה, אתה נזקק?
הפוך. אני יודע מה זה גאון יותר טוב מכולם.
מסתבר שלא |אקדמאי|

Sun of Nations

Well-known member
לך וזה אומר דרשני |אקדמאי|
לא, זה קורס מאוד קשה ברמה האובייקטיבית, שגם לא שייך לתוכנית הלימודים הזאת. טעות של כותבי תוכנית הלימודים.
למה אתה צריך לשלם |כסף| בשביל משהו שטותי? עד כדי כך אתה חסר תועלת?
מה אני אמור לעשות? ללמוד את החומר לבגרות שלי בגיאוגרפיה בעצמי?
למורה פרטי לקורס השטותי שלך, האגו שלך מסרב, אולם למבחן בגרות בגיאוגרפיה, אתה נזקק?
זה לא אגו. אני לא צריך.
מסתבר שלא |אקדמאי|
דווקא כן. האמת היא, שבתור הגאון הגדול ביותר בהיסטוריה של מדע הפסיכולוגיה, אני זה שלמעשה אתקן את הגדרת הגאון עבור שאר האנושות.

לא, זה קורס מאוד קשה ברמה האובייקטיבית, שגם לא שייך לתוכנית הלימודים הזאת. טעות של כותבי תוכנית הלימודים.
זהו קורס שכל מי שממשיך לתואר מתקדם חייב לדעת, זה הבסיס של הבסיס.
מה אני אמור לעשות? ללמוד את החומר לבגרות שלי בגיאוגרפיה בעצמי?
בהחלט, לקחת |ספר| של הקורס ולקרוא אותו ובמיוחד שלא מעניין אותך הציון, אלא רק לעבור בכדי לקבל את תעודת הבגרות.
זה לא אגו. אני לא צריך.
אז למה אתה צריך בגיאוגרפיה? קורס שמספיק לקרוא פעם אחת את |ספר| הלימוד בכדי להצליח במבחן.
דווקא כן. האמת היא, שבתור הגאון הגדול ביותר בהיסטוריה של מדע הפסיכולוגיה, אני זה שלמעשה אתקן את הגדרת הגאון עבור שאר האנושות.
קודם תתקן את עצמך |אקדמאי|

Sun of Nations

Well-known member
בהחלט, לקחת |ספר| של הקורס ולקרוא אותו ובמיוחד שלא מעניין אותך הציון, אלא רק לעבור בכדי לקבל את תעודת הבגרות.
לא מכיר דבר כזה ללמוד לבגרות בעצמי. מעדיף לשלם את ה-6,000 שקל ולדעת שאני מקבל הדרכה ראויה ולומד למבחן כמו שצריך באמצעות מורה איכותית.
אז למה אתה צריך בגיאוגרפיה? קורס שמספיק לקרוא פעם אחת את |ספר| הלימוד בכדי להצליח במבחן.
ככה אני מכיר ואוהב.

למעלה