מומחה לקנונית הסדר העולמי
Well-known member
איזה דיליי דפקת לתגובה ,בסגנון מח"פ... כבר שכחתי את הפרטים.לא נכוון, עבדה במחקר עד שהתמנתה לתפקידה הנוכחי. אתה, אפילו, ציטטת בתגובתך הקודמת (#106) את ההוכחה שעסקה במחקר.
זה מה שאמרה אבל אולי היא משקרת.
איזה דיליי דפקת לתגובה ,בסגנון מח"פ... כבר שכחתי את הפרטים.לא נכוון, עבדה במחקר עד שהתמנתה לתפקידה הנוכחי. אתה, אפילו, ציטטת בתגובתך הקודמת (#106) את ההוכחה שעסקה במחקר.
לא נורא, זה יאלץ אותך לקרוא את השטויות שכתבת בכדי להיזכראיזה דיליי דפקת לתגובה ,בסגנון מח"פ... כבר שכחתי את הפרטים.
כתוב בכתבה, אז מי שמשקר זה אתהזה מה שאמרה אבל אולי היא משקרת.
כתוב שהיא אמרה,מה את מקשקשת,המגיב טוען שהוא לא מצא מחקר שלה מפורסם באינטרנט.לא נורא, זה יאלץ אותך לקרוא את השטויות שכתבת בכדי להיזכר
כתוב בכתבה, אז מי שמשקר זה אתה![]()
יש לי בגרות במתמטיקה ב-3 יחידות, נראה לי גם בציון גבוה, משהו בין 80 ל-90, למרות שבאחד ממבחני הבגרות במתמטיקה המורה למתמטיקה נתנה לי ציון "מגן" של 33 ובמבחן עצמו קיבלתי 100, אז במבחן הספציפי ההוא זה נגמר בציון סופי של 67. סיפור קטן שמייצג את כל החיים שלי עם המערכת-המערכת, או לפחות חלק ממנה, לא מאמין בי. בפועל? היכולות בשמיים.קח דוגמה ממי שלא הצליחה לעשות בגרות במתמטיקה ועם כוח רצון הגיע לאן שהגיעה -
![]()
עם אפס יחידות במתמטיקה בתיכון - לצמרת האקדמיה: סיפורה של ד"ר מאיה לוגסי
ד"ר מאיה לוגסי זוכרת היטב את היום שבו מורה בבית הספר אמרה לה שהחלום שלה להיות מדענית אינו מציאותי. היום, כמנכ"לית המועצה להשכלה גבוהה בישראל, היא מספרת בראיון מיוחד כיצד האקדמיה שינתה את חייה ומדוע היא נחושה להעניק את אותה הזדמנות גם לאחרים. וגם: למה עדיין צריך בכלל תואר אקדמי בעידן ה–AI, כיצד...www.ynet.co.il

3 יח"ל זה הדבר הכי קל שבעולם, עונים על מה שרוצים והבודק בוחר עבורך את מה שהשבת הכי טוב, לכן מי שלא מקבל 100, הוא סתום!יש לי בגרות במתמטיקה ב-3 יחידות, נראה לי גם בציון גבוה, משהו בין 80 ל-90, למרות שבאחד ממבחני הבגרות במתמטיקה המורה למתמטיקה נתנה לי ציון "מגן" של 33 ובמבחן עצמו קיבלתי 100, אז במבחן הספציפי ההוא זה נגמר בציון סופי של 67. סיפור קטן שמייצג את כל החיים שלי עם המערכת-המערכת, או לפחות חלק ממנה, לא מאמין בי. בפועל? היכולות בשמיים.
הבעיה היא שעד עצם היום הזה, היכולת למדוד ידע ויכולת של אנשים היא אפס. זה פשוט אחד מהדברים האלו שהמדע, במקרה הזה המדעים החברתיים וההומאניים, פשוט עוד לא הצליחו לפצח. כמו מה שבמדעים הריאליים עוד לא מצאנו את התרופה לסרטן ועוד לא הצלחנו לפצח מסע בזמן.
בכל מקרה, ובאשר למתמטיקה, הבעיה היא שאיפה שלא צריך מתמטיקה, לא צריך בכלל, ואיפה שצריך, בדרך כלל צריך לפחות 4 יחידות, וגם בציון גבוה אחרת גם זה לא שווה.
מה שהכי טוב זה כמובן חמש יחידות.
עוד צריך לדעת ולזכור שארבע וחמש יחידות חולקים מבחן.
המבחן הכי קשה של ארבע יחידות הוא המבחן הכי קל של חמש יחידות.
כפי מה שאני אומר הרבה שנים אחורה, צריך לבטל את 3 ו-4 יחידות.
במעבר מבית-הספר היסודי לחטיבת הביניים צריך להפריש מהמערכת שליש מהתלמידים.
שני השלישים שנשארו צריכים להתחלק לשני מסלולים-מסלול הומאני ומסלול ריאלי.
מי שהולך לריאלי, יש רק מתמטיקה אחת, חמש יחידות. היחידה ששווה משהו בחוץ ושיש מה לעשות איתה.
מי שהולך להומאני, שלא ילמד מתמטיקה כלל.
צפה בקובץ המצורף 148027
לא.3 יח"ל זה הדבר הכי קל שבעולם,
לא.עונים על מה שרוצים והבודק בוחר עבורך את מה שהשבת הכי טוב,
לא.לכן מי שלא מקבל 100, הוא סתום!
ל-3 יחידות, 4 יחידות ו-5 יחידות יש כל אחד שלוש מבחנים, אבל לא באמת יש 9 מבחנים, יש 7.מהיכן הקרצת את זה של-4 יח"ל ול-5 יח"ל יש חלק חופף במבחן? החומר, אולי, חופף, אולם רמת המבחן לגמרי אחרת.
זאת עובדה
לא יפה לשקר
יש שוליים שאם לא מצליחים להבין רמה כה נמוכה, זה מוכיח במובהקות דברים.לא.
אני גם רואה שלמרות הסבריי המעמיקים, עדיין לא הבנת את ההבדל בין אינטליגנציה לשכל.
לא, יש 2 מבחנים ל-5 יח"ל, אם אני לא זוכרת נכון, שא' 581 ו-582.ל-3 יחידות, 4 יחידות ו-5 יחידות יש כל אחד שלוש מבחנים, אבל לא באמת יש 9 מבחנים, יש 7.
המבחן הכי קשה של שלוש יחידות זה אותו המבחן, אבל הכי קל, של ארבע יחידות. המבחן הכי קשה של ארבע יחידות, זה המבחן הכי קל, של חמש יחידות.
אני למדתי 5 נכשלתי חשבתי שאני אגיע ל 4 העבירו אותי ל 3 כי "נכשלתי חזק מידי"זאת עובדה![]()
ואם ל-אני למדתי 5 נכשלתי חשבתי שאני אגיע ל 4 העבירו אותי ל 3 כי "נכשלתי חזק מידי"
ובאמת זה מאוד קל וחזרתי ל 4.
בדיעבד הייתי צריך להתעקש שנכשלתי חזק כי חשבתי שמקומי ב 4 מובטח...
אבל זה רק מאוד קל עם אתה רמה/רמות מעל.
3 יחידות מתמטיקה זה לא הדבר הכי קל בעולם. אולי זה קל יותר מ-4 או 5 יחידות. יש רמות מתמטיקה נמוכות יותר כמובן בכיתות נמוכות יותר ויש בגרויות במקצועות אחרים שהם קלים יותר.זאת עובדה![]()
אני אף-פעם לא משקר. לכל היותר טועה, מה שלא קורה הרבה בגלל הגאונות שלי.לא יפה לשקר![]()
לפי הזכור לי, בודקים את השאלות לפי הסדר של מה שבחרת לענות, עד שמגיעים אל המכסה, גם אם בשאלה שלא נכנסת בסדר הכרונולוגי של כמה שצריך ושמגיעה מאוחר יותר, היית מקבל יותר נקודת.בשאלונים הראשונים (שאלון 182 ו-381): בשאלונים אלו הבוחן מחשב לך את התשובות הטובות ביותר מבין כל השאלות שענית עליהן. יש בטופס 6 שאלות, מותר לך לענות על כולן, והמחשבון של משרד החינוך ייקח אוטומטית את השאלות שעליהן קיבלת את הציון הגבוה ביותר, כדי להרכיב לך ציון של עד 100 נקודות.
https://www.m-math.co.il/learn-math-3-units-new-2/
כן, אך לא פה, כי זאת לא רמה "כה נמוכה".יש שוליים שאם לא מצליחים להבין רמה כה נמוכה, זה מוכיח במובהקות דברים.
כדי למצוא עוד שקר שלי, צריך להיות ראשון כזה. אני לא משקר, אני לכל היותר טועה. באשר לטענותיי בנושא הבגרויות במתמטיקה, אני מדבר מזיכרוני.לא, יש 2 מבחנים ל-5 יח"ל, אם אני לא זוכרת נכון, שא' 581 ו-582.
שטות גמורה, עד שקר שלך? יש לך מקור שמאשר זאת?
אסתפק בשאלון ממבחן 5 יח"ל שזהה ל-4 יח"ל, תיבחר איזה שנה שתרצה
כנ"ל 3 יח"ל זהה ל-4 יח"ל.
יש אינטליגנציה ויש שכל ואלו שני דברים שונים.ואם ל-כמוך זה קל, מה יגידו אזובי הקיר?
מסכימה, זה עניין יחסי, חשבון בכיתות הנמוכות של ביה"ס יותר קל3 יחידות מתמטיקה זה לא הדבר הכי קל בעולם. אולי זה קל יותר מ-4 או 5 יחידות. יש רמות מתמטיקה נמוכות יותר כמובן בכיתות נמוכות יותר ויש בגרויות במקצועות אחרים שהם קלים יותר.
רק בתגובתך האחרונה, שיקרת פעמיים, אחרת אין לי שמץ מהיכן הבאת את ההנפצה שחלקים ממבחן 3 יח"ל הם בדיוק אותם חלקים מ-4 יח"ל וכנ"ל ל-5 יח"ל.אני אף-פעם לא משקר. לכל היותר טועה, מה שלא קורה הרבה בגלל הגאונות שלי.
מה שכתבת נכון לכל המבחנים, לרבות באוניברסיטה, אולם לא ל-3יח"ל שהוא יוצא דופן.לפי הזכור לי, בודקים את השאלות לפי הסדר של מה שבחרת לענות, עד שמגיעים אל המכסה, גם אם בשאלה שלא נכנסת בסדר הכרונולוגי של כמה שצריך ושמגיעה מאוחר יותר, היית מקבל יותר נקודת.
נסכים שלא להסכיםכן, אך לא פה, כי זאת לא רמה "כה נמוכה".
איך אתה יכול לזכור משהו שלא היה אף פעם נכון, למעט אולי בהזיות שלך?כדי למצוא עוד שקר שלי, צריך להיות ראשון כזה. אני לא משקר, אני לכל היותר טועה. באשר לטענותיי בנושא הבגרויות במתמטיקה, אני מדבר מזיכרוני.
ומה לו יש?יש אינטליגנציה ויש שכל ואלו שני דברים שונים.
מניסיוני בבית-הספר. אולי שינו דברים מאז זמנך ועד זמני. זה סביר.רק בתגובתך האחרונה, שיקרת פעמיים, אחרת אין לי שמץ מהיכן הבאת את ההנפצה שחלקים ממבחן 3 יח"ל הם בדיוק אותם חלקים מ-4 יח"ל וכנ"ל ל-5 יח"ל.
אולי אני לא זוכר נכון, או שדברים השתנו מאז זמנך/זמני.מה שכתבת נכון לכל המבחנים, לרבות באוניברסיטה, אולם לא ל-3יח"ל שהוא יוצא דופן.
לא יודע אם לא היה אף-פעם נכון.איך אתה יכול לזכור משהו שלא היה אף פעם נכון, למעט אולי בהזיות שלך?
אף-אחד מהם. אבל לפחות האינטליגנציה שלו ממוצעת, בזמן שבצד השכלי, מדובר בטיפש גמור.ומה לו יש?
לא שינו, בדקתימניסיוני בבית-הספר. אולי שינו דברים מאז זמנך ועד זמני. זה סביר.
גם כאן לא השתנו, בדקתיאולי אני לא זוכר נכון, או שדברים השתנו מאז זמנך/זמני.
בוודאות, אני יותר מבוגרת ממך, לכן לפחות מזמני עד הלום זה לא היה נכון, כך שזמנך מוכל בתוך זמן זהלא יודע אם לא היה אף-פעם נכון.
הרשה לי לחלוק גם על הממוצעת.אף-אחד מהם. אבל לפחות האינטליגנציה שלו ממוצעת, בזמן שבצד השכלי, מדובר בטיפש גמור.
אבל אנחנו עדיין אוהבים אותו![]()
אין לי לא זמן ולא עניין להיות עד כדי כך מושקע.לא שינו, בדקתי
אתה שוב, חוזרת על השלי שתראה לי חלק משאלון 3 יח"ל שזהה ל-4 יח"ל מזמנך או מעכשיו או מזמני, כל זמן שתרצה.
גם כאן לא השתנו, בדקתיוגם הבאתי לך קישור תימוכין בתגובה קודמת שלי (#129) באותו ענף.
בוודאות, אני יותר מבוגרת ממך, לכן לפחות מזמני עד הלום זה לא היה נכון, כך שזמנך מוכל בתוך זמן זה![]()
סיפר שמדדו לו איי-קיו 110. המבחן הזה לא אמין במיוחד, אבל בכל זאת. הטעות המותרת היא 5%, הטעות בפועל יכולה לעלות עד ל-15%, ואפילו אז, הציון האמיתי שלו אמור להיות לא פחות מאשר מינימום תחתון לחלוטין של 93, מה שכמו איי-קיו 110, עדיין נופל בתוך תחומי האינטליגנציה הממוצעת.הרשה לי לחלוק גם על הממוצעת.
לא שאין לך זמן, אלא אין לך רצון להראות ששיקרת.אין לי לא זמן ולא עניין להיות עד כדי כך מושקע.
אני מדבר מתוך ניסיוני ומתוך זיכרוני ודי לי בכך.
הדבר היחיד הנכון שזה אכן ממוספר מ-801 עד 807.מה שאני זוכר זה ששבעת מבחני הבגרות במתמטיקה ממוספרים מ-801 עד 807.
לא, 803 לא שייך ל-4 יח"ל, זהו שאלון מרכזי ב-3 יח"ל בלבד!תלמידי 3 יחידות במתמטיקה, כמוני, נבחנים בבחינות הבגרות במתמטיקה 801, 802 ו-803.
תלמידי 4 יחידות במתמטיקה, נבחנים בבחינות הבגרות במתמטיקה 803, 804 ו-805.
ב-4 יח"ל יש שאלונים 804 ו-805 וב-5 יח"ל יש שאלונים 806 ו-807.תלמידי 5 יחידות במתמטיקה, נבחנים בבחינות הבגרות במתמטיקה 805, 806 ו-807.
מי מדד לו? בטח עשה מבחן באינטרנט שלא אומר כלום בדיוק כפי שאתה הבאת משהו שעשית באינטרנט שלא אמר כלום.כך היה, או כך לפחות נדמה לי שאני זוכר.
סיפר שמדדו לו איי-קיו 110. המבחן הזה לא אמין במיוחד, אבל בכל זאת. הטעות המותרת היא 5%, הטעות בפועל יכולה לעלות עד ל-15%, ואפילו אז, הציון האמיתי שלו אמור להיות לא פחות מאשר מינימום תחתון לחלוטין של 93, מה שכמו איי-קיו 110, עדיין נופל בתוך תחומי האינטליגנציה הממוצעת.
תיאורטית, הטעות גם יכולה להיות לכיוון של יש לו יותר ממה שמדדו לו, אבל אני בספק גדול מאוד שזה המצב.
זה בגלל שאני לא טמבל...ואם ל-כמוך זה קל, מה יגידו אזובי הקיר?
השיח הטרום-פזי שלך ושל נוסטלגיה הוא ברברי, לוקה בחסר, ובבלבול של מושגים.זה בגלל שאני לא טמבל...
אמרת כבר את זה 10 פעמים,השיח הטרום-פזי שלך ושל נוסטלגיה הוא ברברי, לוקה בחסר, ובבלבול של מושגים.
הסכיתו והקשיבו לגאונותו של פז.
יש אינטליגנציה ויש שכל.
אלו שני דברים שונים, והמתאם ביניהם הוא חיובי-חלש.
לכן, פערים בין אינטליגנציה לשכל הם דבר אמיתי והם יכולים להיות משמעותיים מאוד.
אתה לא טמבל במובן האינטליגנטי, כי יש לך איי-קיו נמדד של 110.
במובן השכלי, אתה טמבל ועוד הרבה יותר גרוע מכך.
ההצלחה היחסית שלך במתמטיקה היא לא תוצר של שכל, אלא של אינטליגנציה.
אם רק אני הייתי חושבת שאתהזה בגלל שאני לא טמבל...
מצאנו מזמן,תתעורר מהתרדמת הסחית שאתה נמצא בה,כמו מה שבמדעים הריאליים עוד לא מצאנו את התרופה לסרטן
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.