אחרי התואר השני אמשיך כמובן לדוקטורט. הבעיה שדוקטורט זה הכול מחקר, ואני לא רוצה מחקר. ה-AI הרגיעה את חששותיי ואמרה שאני יכול לעשות דוקטורט בלי מחקר.

ai27

Well-known member
יש לו כבר תואר ראשון?
יש לו כבר ממוצע, והוא בסמסטר אחרון
לכן הוא יכול להרשם על-תנאי
ככה נהוג.

אבל סיכוייו לעמוד בדרישות הקבלה בארץ אפסיים. הוא לא ערבי או אתיופי שיכול לקוות להשתחל פנימה בהעדפה מתקנת

אולי הוא יכול להרשם ללימודי אונליין אוניברסיטת בולגריה

נערך לאחרונה ב:

Sun of Nations

Well-known member
יש לו כבר ממוצע, והוא בסמסטר אחרון
לכן הוא יכול להרשם על-תנאי
ככה נהוג.
נרשמתי למלא מקומות :D

spongebob-squarepants.jpg
אבל סיכוייו לעמוד בדרישות הקבלה בארץ אפסיים.
אני אתקבל מבלי לעמוד בדרישות הקבלה.
הוא לא ערבי או אתיופי שיכול לקוות להשתחל פנימה בהעדפה מתקנת
נראה לי שאני מכיר מישהו שהתקבל ככה :giggle:
אולי הוא יכול להרשם ללימודי אונליין אוניברסיטת בולגריה
לא. אני אלמד במוסד בארץ.

ai27

Well-known member
נרשמתי למלא מקומות :D
אני אתקבל מבלי לעמוד בדרישות הקבלה.לא. אני אלמד במוסד בארץ
באמת אמרת שאת התואר השני כנראה תעשה בחוג אחר
שאליו תצליח להתקבל
נראה לי שאני מכיר מישהו שהתקבל ככה :giggle:
אחד מהערבים שלמדת איתם בבית הספר?

Sun of Nations

Well-known member
באמת אמרת שאת התואר השני כנראה תעשה בחוג אחר
שאליו תצליח להתקבל
אם באופן מפתיע וכנגד כל הסיכויים לא אתקבל לתואר שני בפסיכולוגיה קלינית, אז כן, חשבתי על זה, ולמרות שהכוונות המקוריות היו ללכת ללמוד בחו"ל, בסוף אני מעדיף לעשות תואר שני במשהו אחר בארץ.

התארים השניים האחרים שנרשמתי אליהם הם תארים שניים בפסיכולוגיה קוגניטיבית, פסיכולוגיה חברתית ופילוסופיה.
אחד מהערבים שלמדת איתם בבית הספר?
לא. דווקא התכוונתי לאחד מחברי הפורום.

ואלא אם כן התכוונת אל הילדים המזרחים, בבית-ספר שלי למדו בערך בין אחוז אחד לשני אחוזים של ערבים, בהתאם לאחוז הערבים בשכונה.

זכור לי שהילדים הערבים שובצו בעיקר בכיתות המדעיות, כמו לדוגמה אחד מחבריי הטובים, שהיה חבר קבוע בארוחות הבוקר של ימי שבת בבית של מאור.

למרות שבשלב מסוים עברנו לחמש ימי לימוד בשבוע ואז אלו הפכו להיות ארוחות הבוקר של ימי שישי בבית של מאור.

193602025_still03.full.jpg

Sun of Nations

Well-known member
הוא התכוון שדיברגנט האתיופי התקבל עם העדפה מתקנת.
לא בהכרח התכוונתי אליו.

זה גם לא נכון ולא חכם להציע רעיונות למי כן או לא התכוונתי ולזרוק שמות לאוויר בצורה פוגענית כלפי גולשים אחרים, כאשר הכוונה הראשונית בבירור הייתה להתנסח בצורה לא ספציפית במכוון כדי לשמור על כבודו או כבודם של מי שלא יהיה או יהיו שהתכוונתי אליו או אליהם, גם אם אכן זוהי דעתי על אותו אדם או אנשים.

כאלו מקרים מצידך של חוסר רגישות, חוסר טקט וחוסר הבנה של קודים חברתיים, בצורה העלולה לפגוע ברגשותיהם של אנשים ולעורר ביניהם מחלוקות, הם חלק מהסיבה למה אתה נחשב לגולש השני הטיפש ביותר בתפוז.

זה לא משנה למי כן או לא התכוונתי.

לא הכול צריך להגיד ולומר.

אם באופן נדיר יחסית אליך, ובצורה לא מצופית מאדם ברמתך, תרצה להגדיל ראש, להפתיע לטובה ולמחוק, יהיה מדובר בצעד מבורך, וגם אני אוסיף ואמחק אחריך.

נערך לאחרונה ב:

Sun of Nations

Well-known member
מאוד משנה,אם אתה לא אומר זה מראה על תכסיסנות ושאתה לא בא בידיים נקיות.
אתה רואה כמה שאתה טיפש, חסר רגישות, חסר טקט וחסר הבנה של קודים חברתיים?

אם אני לא אומר, מה שזה מראה זה נימוסים טובים, הבנה של קודים חברתיים, כבוד בסיסי אל האחר ורגשותיו, התחשבות, טקט והגדלת ראש.

או בקיצור-כל מה שלך אין.

באופן לא מפתיע, אני מבין שאתה בוחר להשאיר את תגובתך הטיפשית.

לא סתם אתה מזהה את עצמך באותה רמה שכלית של ילד קטן, כמו מה שראינו בתגובה שלך מלפני מספר ימים.

אני בכל מקרה מתנער מטענתך המגוחכת והחצופה שהתכוונתי בהכרח אליו או לכל אדם ספציפי אחר כלשהו, גם אם היית נוקב בשם אחר.

אם לא אמרתי אז זה כי לא רציתי להגיד, מכל הטעמים שהוזכרו לעיל, וזאת זכותי, ואם הייתה לך טיפת שכל בקודקוד, אתה היית יודע ומבין שאתה צריך לכבד את זה, ולא להתחיל לזרוק שמות לאוויר כאילו שמדובר במשחק ניחושים מהנה ומבדר תוך כדי סיכון שלום בית בפורום עם טענות לא מבוססות שאינן במקומן.

אתה פשוט בן-אדם טיפש.

אבל זה לא חדשות.

נערך לאחרונה ב:
אם אני לא אומר, מה שזה מראה זה נימוסים טובים, הבנה של קודים חברתיים, כבוד בסיסי אל האחר ורגשותיו, התחשבות, טקט והגדלת ראש.
זה אומר שניסית לעקוץ בלי לעקוץ.

המטרה האמיתית היא לזרוק האשמות בלי תימוכין בשביל סמול טולק ולהראות חכם.

כאשר בפועל זרעת ספקות בחברי הפורום.

במילים אחרות ניסית להנמיך אחרים בשביל להראות גבוה יותר.

אני מניח שרצית באיזה שהוא מקום לסגור חשבון קצת פתוח עם דיברגנט,וקיבלת רעיון לסגור אותו

אחרי ש ai27 נתן לך את הרעיון עם אתיופים וערבים קיבלו הנחות במבחני קבלה.

בהתקלויות קודמות שלך עם דיברגנט ניסית להוכיח שהוא הכי הטיפש בפורום וכד'.

אגב הוא הלך למגמה ריאלית אז אם כבר הוא חכם יותר ריאלית ואתה חכם יותר הומנית.

Sun of Nations

Well-known member
זה אומר שניסית לעקוץ בלי לעקוץ.

המטרה האמיתית היא לזרוק האשמות בלי תימוכין בשביל סמול טולק ולהראות חכם.

כאשר בפועל זרעת ספקות בחברי הפורום.

במילים אחרות ניסית להנמיך אחרים בשביל להראות גבוה יותר.

אני מניח שרצית באיזה שהוא מקום לסגור חשבון קצת פתוח עם דיברגנט,וקיבלת רעיון לסגור אותו

אחרי ש ai27 נתן לך את הרעיון עם אתיופים וערבים קיבלו הנחות במבחני קבלה.

בהתקלויות קודמות שלך עם דיברגנט ניסית להוכיח שהוא הכי הטיפש בפורום וכד'.

אגב הוא הלך למגמה ריאלית אז אם כבר הוא חכם יותר ריאלית ואתה חכם יותר הומנית.
אידיוט!

עובד על זה :)

אחרי זה תואר שני בפסיכולוגיה קלינית! :D

אני פסיכולוג! :D

צפה בקובץ המצורף 145155
קח דוגמה ממי שלא הצליחה לעשות בגרות במתמטיקה ועם כוח רצון הגיע לאן שהגיעה -

עדיין לא ניפתרה החידה איך היא לא טובה במתמטיקה והייתה בתפקיד הזה:

"ניתוחים אנליטיים וחישוביים מורכבים"

אולי היא יותר בקטע של מנהלת חשבונות בעיניין חשבון.

בלי תהליך של 15 שנה...

"באחד הלילות, כשאני מול המיקרוסקופים, זיהיתי תופעה בפרח הליזיאנטוס שלא זוהתה קודם על ידי עולם הביולוגיה ומדעי החיים. פרסמנו על זה מאמר, ובעקבותיו האוניברסיטה הציעה לי לעבור למסלול משולב וחדשני שהקפיץ אותי ישר לדוקטורט. "

מהתגובות:

"חיפוש קל ברשת מעלה: לא עסקה במחקר, לא עבדה באקדמיה, בעלה ביביסט קולני, היא מונתה ע"י קיש ואחרי שהמכרז שונמך, ולא מכירה כלל את המל"ג."

"הסיפור הזה יותר מידי מתאים לסוגה ספרותית מאשר למציאות"

"היא בת דוד של יו"ר הוות"ת. זה מינוי משפחתי. וגם הוא שם בקומבינה."

"אז מה היה לנו? אישה, מזרחית, מהפריפריה, דור ראשון להשכלה גבוהה. האם יש לה משהו נוסף להציע מעבר לפוליטיקת זהויות? כל סטודנט יודע שהמוסדות להשכלה גבוהה הם סידור העבודה הכי נוח שקיים בישראל. המוסדות האלה חייבים רפורמה עמוקה ונראה שהגברת הזאת באה לעשות עוד מאותו הדבר."

"סיפור לא ברור. כדי לגשת ל5 יחידות כימיה וביולוגיה צריך לא מעט מתמטיקה. מינימום 4 יחידות. "

"
מוֹרֶה (33 שנים)14:43 | 16.06.26
אומר לכם מה מקומם אותי בכתבות הללו; תמיד לצד סיפור סינדרלה שהתמודדה עם קשיים ועשתה את הבלתי יאומן, מופיע הסיפור על המורה שאמרה לה שלא ייצא ממנה כלום. ככה עושים דה לגיטימציה למורים בישראל. תמיד הם רוצים לדפוק אותך, להסליל אותך, לקלקל לך. עכשיו בינינו, מה הסיכוי שמורה מנהלת שיחה עם תלמידה בכיתה ט׳ ואומרת לה משפט בנוסח ״את מתאימה להיות גננת או לכל היותר עובדת סוציאלית ״? ועניין אחרון. תואר דוקטור לא מעיד על תבונה או על היותך בן אדם. ראיתי הרבה דוקטורים שלא היה להם לא את זה ולא את זה…"

"זה ממש לא נכון - היא לא "יזמה את הקמת "המטה למלחמה בחרם", שנולד בשיתוף עם ור"ה — ועד ראשי האוניברסיטאות והמכללות". ור"ה התחילו את זה הרבה לפני שהיא הגיעה לתפקיד."

נערך לאחרונה ב:
מהתגובות:

"חיפוש קל ברשת מעלה: לא עסקה במחקר, לא עבדה באקדמיה, בעלה ביביסט קולני, היא מונתה ע"י קיש ואחרי שהמכרז שונמך, ולא מכירה כלל את המל"ג."

"הסיפור הזה יותר מידי מתאים לסוגה ספרותית מאשר למציאות"

"היא בת דוד של יו"ר הוות"ת. זה מינוי משפחתי. וגם הוא שם בקומבינה."

"אז מה היה לנו? אישה, מזרחית, מהפריפריה, דור ראשון להשכלה גבוהה. האם יש לה משהו נוסף להציע מעבר לפוליטיקת זהויות? כל סטודנט יודע שהמוסדות להשכלה גבוהה הם סידור העבודה הכי נוח שקיים בישראל. המוסדות האלה חייבים רפורמה עמוקה ונראה שהגברת הזאת באה לעשות עוד מאותו הדבר."

"סיפור לא ברור. כדי לגשת ל5 יחידות כימיה וביולוגיה צריך לא מעט מתמטיקה. מינימום 4 יחידות. "

"
מוֹרֶה (33 שנים)14:43 | 16.06.26
אומר לכם מה מקומם אותי בכתבות הללו; תמיד לצד סיפור סינדרלה שהתמודדה עם קשיים ועשתה את הבלתי יאומן, מופיע הסיפור על המורה שאמרה לה שלא ייצא ממנה כלום. ככה עושים דה לגיטימציה למורים בישראל. תמיד הם רוצים לדפוק אותך, להסליל אותך, לקלקל לך. עכשיו בינינו, מה הסיכוי שמורה מנהלת שיחה עם תלמידה בכיתה ט׳ ואומרת לה משפט בנוסח ״את מתאימה להיות גננת או לכל היותר עובדת סוציאלית ״? ועניין אחרון. תואר דוקטור לא מעיד על תבונה או על היותך בן אדם. ראיתי הרבה דוקטורים שלא היה להם לא את זה ולא את זה…"

"זה ממש לא נכון - היא לא "יזמה את הקמת "המטה למלחמה בחרם", שנולד בשיתוף עם ור"ה — ועד ראשי האוניברסיטאות והמכללות". ור"ה התחילו את זה הרבה לפני שהיא הגיעה לתפקיד."
לא נכוון, עבדה במחקר עד שהתמנתה לתפקידה הנוכחי. אתה, אפילו, ציטטת בתגובתך הקודמת (#106) את ההוכחה שעסקה במחקר.

למעלה