מומחה לקנונית הסדר העולמי
Well-known member
יש לו כבר תואר ראשון?התקבלת כבר לתואר שני?
יש לו כבר תואר ראשון?התקבלת כבר לתואר שני?
יש לו כבר ממוצע, והוא בסמסטר אחרוןיש לו כבר תואר ראשון?
נרשמתי למלא מקומותיש לו כבר ממוצע, והוא בסמסטר אחרון
לכן הוא יכול להרשם על-תנאי
ככה נהוג.
אני אתקבל מבלי לעמוד בדרישות הקבלה.אבל סיכוייו לעמוד בדרישות הקבלה בארץ אפסיים.
נראה לי שאני מכיר מישהו שהתקבל ככההוא לא ערבי או אתיופי שיכול לקוות להשתחל פנימה בהעדפה מתקנת
לא. אני אלמד במוסד בארץ.אולי הוא יכול להרשם ללימודי אונליין אוניברסיטת בולגריה
באמת אמרת שאת התואר השני כנראה תעשה בחוג אחרנרשמתי למלא מקומות
אני אתקבל מבלי לעמוד בדרישות הקבלה.לא. אני אלמד במוסד בארץ
אחד מהערבים שלמדת איתם בבית הספר?נראה לי שאני מכיר מישהו שהתקבל ככה![]()
אם באופן מפתיע וכנגד כל הסיכויים לא אתקבל לתואר שני בפסיכולוגיה קלינית, אז כן, חשבתי על זה, ולמרות שהכוונות המקוריות היו ללכת ללמוד בחו"ל, בסוף אני מעדיף לעשות תואר שני במשהו אחר בארץ.באמת אמרת שאת התואר השני כנראה תעשה בחוג אחר
שאליו תצליח להתקבל
לא. דווקא התכוונתי לאחד מחברי הפורום.אחד מהערבים שלמדת איתם בבית הספר?

הוא התכוון שדיברגנט האתיופי התקבל עם העדפה מתקנת.סיכוייו לעמוד בדרישות הקבלה בארץ אפסיים. הוא לא ערבי או אתיופי שיכול לקוות להשתחל פנימה בהעדפה מתקנת
לא בהכרח התכוונתי אליו.הוא התכוון שדיברגנט האתיופי התקבל עם העדפה מתקנת.
מאוד משנה,אם אתה לא אומר זה מראה על תכסיסנות ושאתה לא בא בידיים נקיות.זה לא משנה למי כן או לא התכוונתי.
אתה רואה כמה שאתה טיפש, חסר רגישות, חסר טקט וחסר הבנה של קודים חברתיים?מאוד משנה,אם אתה לא אומר זה מראה על תכסיסנות ושאתה לא בא בידיים נקיות.
זה אומר שניסית לעקוץ בלי לעקוץ.אם אני לא אומר, מה שזה מראה זה נימוסים טובים, הבנה של קודים חברתיים, כבוד בסיסי אל האחר ורגשותיו, התחשבות, טקט והגדלת ראש.
אידיוט!זה אומר שניסית לעקוץ בלי לעקוץ.
המטרה האמיתית היא לזרוק האשמות בלי תימוכין בשביל סמול טולק ולהראות חכם.
כאשר בפועל זרעת ספקות בחברי הפורום.
במילים אחרות ניסית להנמיך אחרים בשביל להראות גבוה יותר.
אני מניח שרצית באיזה שהוא מקום לסגור חשבון קצת פתוח עם דיברגנט,וקיבלת רעיון לסגור אותו
אחרי ש ai27 נתן לך את הרעיון עם אתיופים וערבים קיבלו הנחות במבחני קבלה.
בהתקלויות קודמות שלך עם דיברגנט ניסית להוכיח שהוא הכי הטיפש בפורום וכד'.
אגב הוא הלך למגמה ריאלית אז אם כבר הוא חכם יותר ריאלית ואתה חכם יותר הומנית.
עכשיו רשמת משהו הגיוני.אידיוט!
קח דוגמה ממי שלא הצליחה לעשות בגרות במתמטיקה ועם כוח רצון הגיע לאן שהגיעה -
עדיין לא ניפתרה החידה איך היא לא טובה במתמטיקה והייתה בתפקיד הזה:קח דוגמה ממי שלא הצליחה לעשות בגרות במתמטיקה ועם כוח רצון הגיע לאן שהגיעה -
![]()
עם אפס יחידות במתמטיקה בתיכון - לצמרת האקדמיה: סיפורה של ד"ר מאיה לוגסי
ד"ר מאיה לוגסי זוכרת היטב את היום שבו מורה בבית הספר אמרה לה שהחלום שלה להיות מדענית אינו מציאותי. היום, כמנכ"לית המועצה להשכלה גבוהה בישראל, היא מספרת בראיון מיוחד כיצד האקדמיה שינתה את חייה ומדוע היא נחושה להעניק את אותה הזדמנות גם לאחרים. וגם: למה עדיין צריך בכלל תואר אקדמי בעידן ה–AI, כיצד...www.ynet.co.il
בלי תהליך של 15 שנה...קח דוגמה ממי שלא הצליחה לעשות בגרות במתמטיקה ועם כוח רצון הגיע לאן שהגיעה -
![]()
ד"ר מאיה לוגסי זוכרת היטב את היום שבו מורה בבית הספר אמרה לה שהחלום שלה להיות מדענית אינו מציאותי. היום, כמנכ"לית המועצה להשכלה גבוהה בישראל, היא מספרת בראיון מיוחד כיצד האקדמיה שינתה את חייה ומדוע היא נחושה להעניק את אותה הזדמנות גם לאחרים. וגם: למה עדיין צריך בכלל תואר אקדמי בעידן ה–AI, כיצד...www.ynet.co.il
מהתגובות:קח דוגמה ממי שלא הצליחה לעשות בגרות במתמטיקה ועם כוח רצון הגיע לאן שהגיעה -
![]()
לא נכוון, עבדה במחקר עד שהתמנתה לתפקידה הנוכחי. אתה, אפילו, ציטטת בתגובתך הקודמת (#106) את ההוכחה שעסקה במחקר.מהתגובות:
"חיפוש קל ברשת מעלה: לא עסקה במחקר, לא עבדה באקדמיה, בעלה ביביסט קולני, היא מונתה ע"י קיש ואחרי שהמכרז שונמך, ולא מכירה כלל את המל"ג."
"הסיפור הזה יותר מידי מתאים לסוגה ספרותית מאשר למציאות"
"היא בת דוד של יו"ר הוות"ת. זה מינוי משפחתי. וגם הוא שם בקומבינה."
"אז מה היה לנו? אישה, מזרחית, מהפריפריה, דור ראשון להשכלה גבוהה. האם יש לה משהו נוסף להציע מעבר לפוליטיקת זהויות? כל סטודנט יודע שהמוסדות להשכלה גבוהה הם סידור העבודה הכי נוח שקיים בישראל. המוסדות האלה חייבים רפורמה עמוקה ונראה שהגברת הזאת באה לעשות עוד מאותו הדבר."
"סיפור לא ברור. כדי לגשת ל5 יחידות כימיה וביולוגיה צריך לא מעט מתמטיקה. מינימום 4 יחידות. "
"
מוֹרֶה (33 שנים)14:43 | 16.06.26
אומר לכם מה מקומם אותי בכתבות הללו; תמיד לצד סיפור סינדרלה שהתמודדה עם קשיים ועשתה את הבלתי יאומן, מופיע הסיפור על המורה שאמרה לה שלא ייצא ממנה כלום. ככה עושים דה לגיטימציה למורים בישראל. תמיד הם רוצים לדפוק אותך, להסליל אותך, לקלקל לך. עכשיו בינינו, מה הסיכוי שמורה מנהלת שיחה עם תלמידה בכיתה ט׳ ואומרת לה משפט בנוסח ״את מתאימה להיות גננת או לכל היותר עובדת סוציאלית ״? ועניין אחרון. תואר דוקטור לא מעיד על תבונה או על היותך בן אדם. ראיתי הרבה דוקטורים שלא היה להם לא את זה ולא את זה…"
"זה ממש לא נכון - היא לא "יזמה את הקמת "המטה למלחמה בחרם", שנולד בשיתוף עם ור"ה — ועד ראשי האוניברסיטאות והמכללות". ור"ה התחילו את זה הרבה לפני שהיא הגיעה לתפקיד."
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.